Pembersih Wajah Musim Gugur Paling Apik—Napa Sampeyan Kudu Ngganti Pembersih Saben Musim
16
Nov 2021

0 Komentar

Pembersih Wajah Musim Gugur Paling Apik—Napa Sampeyan Kudu Ngganti Pembersih Saben Musim

Autumn wis resmi teka lan musim iki minangka salah sawijining owah-owahan—Cuaca sing luwih adhem lan wit-witan sing nghias warna sing luwih anget mung sawetara owah-owahan sing kita wiwiti.

Nglipur dadi luwih umum, kita mbuwang wektu sing luwih apik karo wong sing ditresnani, lan kita menehi luwih akeh kanggo sing butuh.

Lan liya sing kudu kita lakoni? Ngganti rutinitas perawatan kulit kita.

Amarga karo owah-owahan cuaca uga teka ganti kulit, lan akeh sing mbutuhake perhatian khusus ing taun iki; nalika kabeh rada adhem lan garing tinimbang sadurunge.

Ing artikel iki, kita bakal ngrembug babagan pembersih rai musim gugur sing paling apik. Minangka dhasar saka regimen perawatan kulit sing lengkap, langkah penting iki kanggo ngrawat kulit ora kudu dikurangi.

 

Napa Ngalih Pembersih Kanggo Musim Gugur?

Iku prasaja, tenan. Elinga alasan sampeyan mutusake nganyari produk perawatan kulit liyane ing taun iki. Udhara sing adhem, berangin, lan garing nyebabake kulit kita, utamane kanggo kulit sing alus ing rai.

Lan, anehe, uga hawa ing njero ruangan. Kualitas udara njero ruangan dadi kurang asor, nyolong kelembapan lan ninggalake kulit garing lan retak. Kaya moisturizers sampeyan kudu ngganti wektu taun iki, pembersih rai sing luwih lembab minangka pilihan sing apik kanggo musim gugur.

 

Cuci rai paling apik kanggo kulit garing

Ana macem-macem formula sing cocog kanggo kulit sing rada garing ing taun iki: pembersih lenga, krim, susu lan lotion kabeh lembab banget. Lan cuci rai sing paling apik kanggo kulit garing bakal ngresiki tanpa ngudani kulit saka lenga alami.

Pembersih entheng kaya Obagi Nu-Derm Gentle Cleanser apik banget amarga utamané alus ing kulit garing lan sensitif. Iku efektif mbusak dandanan, lenga, lan rereget kanggo ninggalake konco alus, pasuryan seger. SkinMedica Cleanser rai uga dianggo utamané apik kanggo gak oleh pisan lan hydrating amarga ngandhut Pro-Vitamin B5, kang njiret Kelembapan kanggo lumahing kulit kanggo Kelembapan long-tahan.

Minangka aturan umum: nalika sampeyan lagi looking for wisuh pasuryan paling apik kanggo kulit garing, goleki bahan sing entheng, ceramide, lan asam hialuronat. Iki úa bisa mbantu nahan kelembapan lan iritasi sing tenang. Soko sampeyan uga pengin ngindhari wektu taun iki yaiku asam alfa-hidroksi (AHA), sing bisa dadi atos ing kulit mangsa sing sensitif. milih perawatan kulit asli produk, waca katrangan produk, lan pilih pembersih rai sing paling apik kanggo kulit. Lan tansah nganggo banyu anget (ora panas) nalika ngresiki lan mbilas.

 

Cuci rai paling apik kanggo kulit berminyak

Malah ing sasi sing luwih adhem, sawetara kita isih duwe kulit berminyak amarga genetik. Kanggo jinis kulit kasebut, kelenjar sebaceous awak ngasilake sebum sing berlebihan lan nggawe kulit berminyak lan pori-pori tersumbat.-resep kanggo kukul. Sayange, rereget lan dandanan gampang nempel ing permukaan kulit sing berminyak, nambahi masalah kulit.

Kanggo nglawan kulit berminyak, ana akeh pembersih sing kasedhiya. Sampeyan bisa nemokake rumus sing bebas lenga lan bakal ngresiki kanthi jero, nanging sampeyan uga bisa nggunakake wektu taun iki kanggo njupuk kauntungan saka pembersih hidrasi sing biasane ora digunakake ing sasi panas, tanpa wedi yen ana breakout.

Aja nggunakake produk sing bakal nggawe kulit garing amarga wedi banget kelembapan-kesalahan umum. Coba cuci pasuryan kanggo kabeh jinis kulit. Obagi Nu-Derm Foaming Gel becik kanggo kulit berminyak, nanging uga kanggo jinis kulit normal. Diwiwiti minangka gel lan umpluk nalika ngresiki, supaya ora garing kulit.

Terusake ngindhari pembersih adhedhasar lenga lan goleki sing duwe AHA kaya asam glikolat lan salisilat sing bakal mbantu ngontrol produksi minyak kulit.

 

Cleansers Kanggo Kabeh

Wonten sing wisuh pasuryan kanggo lanang, wadon, lan kabeh wong. Umume pembersih saiki cocog kanggo jinis kulit apa wae, lan kita nemokake manawa formula pH-imbang, bebas sabun paling apik kanggo ngresiki tanpa ngrusak alangan kulit lan nyolong kelembapan.

Pembersih busa tansah apik banget lan bisa digunakake ing saindhenging taun kanggo kabeh jinis kulit. Salah sawijining favorit kita yaiku EltaMD Foaming Cleanser rai, a ngumbah pasuryan prasaja kanthi campuran enzim lembut lan asam amino sing nyapu rereged lan ngresiki kulit saka lenga, dandanan, lan rereget nalika njaga keseimbangan.

Lan elinga, sampeyan bisa nggunakake macem-macem pembersih ing wayah esuk lan sore. Utawa yen sampeyan pancene tresna marang cleanser saiki lan terus nurture kulit, mung ngalih metu siji saka rumus kanggo Autumn / mangsa sasi. 

 

Temokake Pembersih Wajah Musim Gugur Paling Apik kanggo Sampeyan

Sampeyan bisa nemokake hak cleanser kanggo jinis kulit sampeyan ing musim gugur iki lan kapan wae ing taun. Delengen kepiye rasa kulit sawise dicuci. Goleki isyarat kaya kulit alus lan kroso resik lan seger, ora nyenyet utawa garing. Banjur sampeyan bakal ngerti yen sampeyan wis nemokake pembersih sing tepat kanggo mbantu nggawe pasuryan sing paling apik ing musim iki.


Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake