Keaslian Perawatan Kulit - Apa Tegese?
19
Sep 2021

1 Komentar

Keaslian Perawatan Kulit - Apa Tegese?

Nalika maca katalog produk minggu iki ing browser anyar, kita nemokake fitur sing kanthi otomatis nggoleki web kanggo tawaran sing luwih apik babagan produk sing padha. Asil pisanan? Distributor produk diskon gedhe ing saindenging jagad sing adol produk Skinmedica premium kanthi regane setengah saka rega distributor resmi.

Kita kaget ... nanging ora.

Kasunyatane yaiku merek premium iki terus-terusan nglawan distribusi produk palsu lan palsu sing ora sah sing nggunakake jenenge. Nanging perang iki minangka game raksasa whack-a-mole, amarga saben bakul independen ditutup, sing anyar diganti.

Dadi sing nuntun kita ing kene, menyang postingan blog iki, ing ngendi kita pengin nyilem topik iki kanggo menehi kajelasan luwih akeh babagan merek perawatan kulit iki, lan carane mesthekake yen sampeyan tuku produk asli sing bener-bener diprodhuksi dening merek kasebut, tinimbang dening produsen fraudulent.


Apa Arti Perawatan Kulit Asli

Perawatan kulit asli tegese produk kasebut digawe kanthi merek asli ing label kasebut. Cukup prasaja, tenan. Merek kasebut bisa milih kanggo adol langsung menyang konsumen utawa adol menyang pengecer resmi liwat saluran distribusi. Top-selling, merek perawatan kulit mewah kaya Skinmedica, iS Klinis, Obagi, Neocutis, Lan EltaMD milih kanggo ngedol menyang distributor resmi sing dipilih. Iki tegese sampeyan bakal tuku produk dudu saka pabrikan dhewe, kanthi saka dhaptar distributor lan dealer.

Dermsilk minangka salah sawijining distributor.


Kita ngerti iku nggodho!

Produk perawatan kulit kelas premium luwih larang tinimbang merek toko obat, mula kita bakal ngerti daya tarik kasebut nalika ndeleng jeneng merek premium kanthi rega sing luwih murah. Mesthi wae kanggo nggoleki rega paling apik kanggo item sing sampeyan riset.

Godaan ana, nanging nyata produk ora tenan ana - iku palsu. Dadi, sampeyan ora mbandhingake apel karo apel, utawa ing kasus iki, merek premium, kondhang, dipercaya, berkualitas, lan wis kabukten kanthi premium, kondhang, dipercaya ... uga, sampeyan entuk gambar kasebut.

Padha ora ing kategori padha lan, mulane, ora bisa dibandhingake.


Carane Ngerti yen Perawatan Kulit Asli

Ana sawetara tips penting sing kudu dielingi nalika tuku produk perawatan kulit asli:

  • Ati-ati karo penjual mandiri - Awas toko online kothak gedhe sing ngidini penjual mandiri ing platform kasebut. Individu ora tau dadi distributor resmi kanggo produk perawatan kulit kaya ngono, mula bisa uga adol produk palsu, disiram, utawa bekas.
  • Ngindhari toko diskon - Ora ana gunane jeneng merek adol produk premium ing toko diskon. Iki tegese yen sampeyan ndeleng ana, padha meh tansah produk fraudulent; utamané nalika blanja online.
  • Watch rega - Nalika pengecer sah bisa diskon item karo kode promo, merek duwe rega MSRP sing distributor kudu dhaftar saben produk kanggo website. Dadi yen sampeyan ndeleng rega sing murah banget, mesthine dadi bendera abang sing palsu.

Perjuangan Terus-terusan kanggo Standar Merek

Kaya sing sampeyan ngerteni yen sampeyan wis tau nggunakake salah sawijining merek perawatan kulit sing paling laris ing ndhuwur, kualitas produk kasebut ora ana tandhingane. Formula kasebut dikembangake kanthi tliti, diuji klinis, ditampa persetujuan FDA, lan kabukten nindakake apa sing dikandhakake kanthi asil sing sugih lan cepet.

Nanging nalika individu utawa bisnis mutusake nyolong jeneng merek lan nggawe pengganti buatan ing papan kasebut, sampeyan bakal kelangan kabeh perlindungan sing asale saka keasliane.

  • asil buktiaken
  • Diuji klinis
  • Manufaktur asli
  • Konfirmasi pratelan
  • Safety kanggo kulit
  • … lan dhaptar terus

Nalika ana sing tuku palsu sing murah, kabeh jaminan kasebut ilang.

Mulane tuku sing asli iku penting nalika ngurus kulit kita. Aja risiko ora mung mbuwang dhuwit menyang produk palsu nanging uga kesehatan lan perlindungan kulit kanthi nggunakake produk sing durung tes lan durung kabukten klaime.

Pilih skincare saka dealer resmi karo njamin keaslian.

Pilih skincare saka Dermsilk.


1 Komentar

  • 19 Sep 2021 Lilliana

    Wah, kudu sregep tenan. Aku pancene wis rampung iki… musna budget lan samesthine asil skincare Ajaib. Mesthi, iku ora nyedhiyani wong, nanging aku wis ngarep-arep ing wektu. Aku wis lulus saka nggawe keputusan perawatan kulit sing ora apik lan saiki mung nganggo pilihan kelas medis lan asli. Aku panyengkuyung amba saka baris Skinmedica, wis digunakake kanggo sawetara taun, lan banget nyaranake kanggo saben wong sing komentar ing kasunyatan sing aku katon luwih enom saka aku; Aku umur 40-an lan asring dikandhani yen aku isih umur 30-an.


Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake