Syarat & Ketentuan Umum

DermSilk.com
1 (866) 405-6608
Info@DermSilk.com

 

Kewajiban - Pranata ing ngisor iki ditrapake kanggo hubungan antarane DermSilk (sabanjuré diarani "Pemasok") lan pelanggan sing sesambungan karo lan/utawa tuku saka DermSilk (sabanjuré diarani "Pelanggan") ing www.dermsilk.com (sabanjuré diarani "Situs Web").

Pesanan Langganan - Pesenan langganan ngidini pelanggan ngunci tarif diskon ing produk lan pesenan kanthi otomatis ditagih lan dikirim ing interval ing ngisor iki: 2 Minggu, 3 Minggu, 1 Sasi, 2 Sasi, 3 Sasi, 4 Sasi. Kita nawakake kabijakan pembatalan kapan wae tanpa repot. Sampeyan bisa mbatalake liwat portal akun pelanggan utawa kanthi ngubungi kita liwat chatting, email utawa telpon.


Agreement - Barang lan layanan sing didol ing situs web minangka tawaran saka Supplier kanggo Pelanggan lan tundhuk karo kabeh syarat lan kahanan sing kadhaptar ing situs web. Sembarang transaksi sing digawe ing situs web nampa tawaran iki.


kasedhiyan - Sembarang tawaran digawe dening Supplier tundhuk kasedhiyan barang. Yen barang (e) ora kasedhiya ing wektu persetujuan, kabeh tawaran dianggep batal lan ora sah.


prices

a. Kabeh rega sing kadhaptar ing situs web ditampilake ing USD ($/Dolar Amerika Serikat).
b. Kabeh prices tundhuk printing lan kesalahan ngetik. Pelanggan setuju yen Supplier ora tanggung jawab kanggo akibat saka kesalahan kasebut. Ing kasus iki, Supplier ora tanggung jawab utawa kewajiban ngirim barang.
c. Prices sing kadhaptar ing situs web ora sah saka pajak utawa biaya pengiriman. Fees iki diwilang ing checkout lan kudu dijamin dening Customer.

Pembayaran

a. Pembayaran saka Pelanggan menyang Supplier bakal ditindakake luwih dhisik kaya sing dituduhake ing Situs web. Supplier ora bakal ngirim barang (s) nganti sawise pembayaran ditampa.
b. Supplier duwe kabijakan proteksi penipuan ing papan kanggo nglindhungi dhewe saka pesenan lan pembayaran sing penipuan. Supplier bisa nggunakake teknologi utawa perusahaan apa wae miturut kawicaksanan utawa layanan iki. Yen pesenan ditolak amarga penipuan potensial, Pelanggan ora tanggung jawab Supplier kanggo kerugian.
c.Yen kedadeyan pambalikan pembayaran dening Pelanggan, utawa yen pembayaran gagal diproses kanthi alasan apa wae, pembayaran lengkap kudu langsung dibayar. Kanggo pesenan sing Supplier ngluwihi syarat kredit net menyang Pelanggan, pembayaran lengkap kudu dibayar kaya sing kasebut ing syarat-syarat individu kasebut. Istilah kasebut uga bisa nemtokake tingkat bunga kanggo saldo sing isih ana. Tarif iki bisa diganti kapan wae lan bisa beda-beda.

 

delivery

a. Wektu pangiriman sing ditampilake ing situs web minangka perkiraan, mula ora ana gandhengane. Supplier bakal nyoba kanggo ketemu tanggal pangiriman dipetik iki sabisa, Nanging, ora bakal dicekel tanggung jawab dening Customer ing kasekengan kanggo ngirim. Kasekengan ngirim ora menehi hak Pelanggan kanggo mungkasi persetujuan kasebut utawa njaluk ganti rugi kanggo kerugian.
b. Nalika mung bagean saka pesenan kasedhiya, Supplier duwe hak kanggo ngirim sebagean utawa terus pesenan kanggo kapal lengkap sawise kabeh pesenan kasedhiya.

 

Transport lan Delivery

 a. Pesenan sing apik saka Supplier dening Pelanggan bakal dikirim menyang alamat pangiriman sing diwenehake dening Pelanggan. Transportasi menyang alamat iki bakal ditindakake kanthi cara sing ditemtokake dening Supplier.

b. Kepemilikan saka risiko mundhut barang sing dipesen ditransfer menyang Pelanggan nalika dikirim.
c. Pangiriman ditetepake minangka wayahe barang dikirim saka perusahaan transportasi menyang Pelanggan. Pangiriman bisa ditindakake kanthi langsung (nyerahke barang menyang Pelanggan) utawa ora langsung (ninggalake barang ing lawange Pelanggan).

 

Keluhan lan Bedane

a. Pelanggan kudu mriksa barang kasebut langsung sawise dikirim kanggo konfirmasi manawa konten kasebut cocog karo konfirmasi pesenan. Sembarang bedo kudu digawa menyang manungsa waé Supplier ing 48 jam saka pangiriman. Yen kabar ora diwenehake dening Pelanggan marang Supplier babagan bedo ing wektu iki, Pelanggan kanthi otomatis ngonfirmasi yen pangiriman wis rampung sesuai karo konfirmasi pesenan.
b. Yen barang rusak sajrone pitung (7) dina sawise dikirim, Pemasok setuju kanggo ngganti barang kasebut lan bakal nutupi biaya kiriman kanggo barang sing rusak lan ganti. Kanggo nduweni kabijakan iki, Pelanggan kudu menehi kabar marang Supplier lan njaluk dokumentasi wewenang bali sing cocog. Barang sing rusak kudu dibalekake ing kemasan asline. c Barang sing ora bali ing kemasan asline, sanajan risak, ora cocog.
c. Pelanggan ora bakal ngasilake barang apa wae menyang Supplier tanpa persetujuan sadurunge lan dokumentasi wewenang bali sing tepat. Kabeh bali ana ing discretion saka Supplier lan kudu duwe RMA sah "nomer wewenang barang dagangan". RMA iki bisa dijaluk kanthi ngubungi Supplier. Ngasilake kudu ditampa dening Supplier ing 14 dina saka tanggal masalah RMA.

Force Majeure - Yen Supplier ora bisa nepaki kewajiban, utawa mung bisa ketemu karo kangelan, minangka asil saka force majeure, iku bakal anduweni hak sakabehe utawa sebagian kanggo nundha utawa mungkasi persetujuan karo Customer tanpa melu-melu pengadilan. Ing kasus kaya mengkono, kewajiban miturut persetujuan bakal rampung utawa sebagian, tanpa pihak sing nduweni hak kanggo njaluk ganti rugi kanggo mundhut utawa entuk manfaat liyane saka siji liyane. Ing acara sebagean selaras dening Supplier, Supplier bakal bali lan nransfer bagean saka jumlah tuku bab bagean sing ora tundhuk.


Kiriman bali - RMA dibutuhake kanggo kabeh kiriman bali. Pelanggan setuju kanggo entuk RMA kanthi nuruti instruksi bali kaya sing ditemokake ing situs web. Yen Pelanggan ora duwe RMA, Supplier bakal duwe hak nolak kiriman bali. Njupuk panrimo saka kiriman bali ora ateges ngakoni utawa ditampa dening Supplier saka alesan kanggo kiriman bali nyatakake dening Customer. Resiko sing ana hubungane karo barang sing dikirim bali tetep ana ing Pelanggan nganti Pemasok wis nampa barang sing bali.

Hukum sing ditrapake - Kewajiban antarane Supplier lan Pelanggan bakal tundhuk karo hukum Negara Bagian California, kajaba kabeh hukum negara lan negara liyane.


Umum

a. Yen siji utawa luwih saka pranata ing persetujuan antarane Supplier lan Pelanggan - kalebu syarat lan kahanan umum - ora sah utawa dadi ora sah, liyane saka persetujuan bakal tetep ing pasukan. Para pihak bakal rembugan karo siji liyane babagan pranata sing ora sah utawa dianggep ora sah, supaya bisa nggawe panggantos.
b. Artikel judhul sing ana ing syarat lan katemtuan iki mung minangka indikasi subyek sing bakal dicakup dening artikel kasebut; ora ana hak sing bisa dijupuk saka wong-wong mau.
c. Gagal dening Supplier kanggo njaluk syarat lan kahanan iki ing kasus apa wae ora ateges waiver saka hak kanggo nindakake ing tataran mengko utawa ing kasus sakteruse.
d. Ing ngendi wae, tembung "Pelanggan" uga kudu diwaca minangka "Pelanggan", lan kosok balene.

Language - Sarat lan kahanan umum iki wis digawe ing basa Inggris. Yen ana regejegan babagan isi utawa tenor saka syarat-syarat lan kahanan umum iki, teks basa Inggris iku naleni. Teks iki dudu dokumen hukum.

Perselisihan - Sembarang perselisihan sing bisa kedadeyan ing konteks perjanjian sing ditrapake syarat-syarat lan kahanan umum kasebut, utawa ing konteks perjanjian sabanjure sing ana gandhengane, tundhuk karo hukum Negara Bagian California lan mung bisa dilebokake sadurunge sing kompeten. pengadilan minangka ditetepake dening Supplier.
 
Katentuan Pangginaan supados langkung
Yen sampeyan ora setuju karo syarat-syarat panggunaan kaya sing kasebut ing situs web, sampeyan ora kudu nggunakake situs web kasebut.


Kabeh informasi ing Situs web iki dikirim ing discretion saka Supplier lan bisa diowahi, dibusak, diganti, utawa diowahi ing sembarang wektu lan tanpa kabar.


Supplier ora njamin yen kabeh informasi sing ditampilake ing situs web bener. Ora ana hak sing bisa ditemokake saka informasi ing Situs web. Saben panggunaan Situs web ditindakake kanthi resiko Pelanggan dhewe. Supplier ora bakal tanggung jawab kanggo karusakan utawa mundhut sing kedadeyan utawa bisa kedadeyan amarga panggunaan langsung utawa ora langsung saka informasi sing ditemokake ing situs web.


Informasi pribadhi saka Pelanggan mung bakal diklumpukake dening Supplier miturut Kebijakan Privasi Situs Web, kaya sing diterbitake.


Ngundhuh utawa entuk informasi saka Situs web ditindakake kanthi resiko Pelanggan dhewe. Pelanggan tanggung jawab kanggo karusakan utawa mundhut apa wae sistem komputer utawa data sing kedadeyan saka ngundhuh materi kasebut.


Kabeh informasi ing Situs web dilindhungi dening hak properti intelektual kalebu nanging ora winates kanggo hak cipta, kalebu nanging ora winates kanggo kabeh teks, foto, gambar, logo, grafis, lan ilustrasi ditampilake. Ora diidini nyimpen bagean situs web kanggo panggunaan pribadi utawa profesional, pigura, utawa ngasilake tanpa ijin tinulis saka Supplier.


Panganggone jeneng dagang lan hak merek dagang kanggo jeneng DermSilk, lan nggunakake hak merek dagang kanggo logo DermSilk dianakaké dening DermSilk. Panggunaan lan reproduksi aset kasebut khusus kanggo Supplier lan klompok perusahaan lan lisensi. Panganggone aset kasebut dilarang tanpa idin ditulis saka pejabat resmi DermSilk.


Kabeh istilah lan panggunaan tundhuk karo hukum California. Sembarang perselisihan sing muncul saka panggunaan situs web lan / utawa informasi sing asale saka situs web mung bisa dilebokake ing pengadilan sing ditunjuk.