Dr V lan tim ahli ngupaya njawab kabeh pitakonan sampeyan kanthi cepet, nanging kita ora bisa njamin wektu tartamtu kanggo nanggepi. Rata-rata, umume pitakon dijawab kanthi saran sing cocog sajrone seminggu utawa luwih, nanging iki gumantung saka kasedhiyan tim.

Nalika kabeh tanggapan kita langsung saka tim pakar, mula kudu digunakake kanggo tujuan pendidikan lan ora bisa dianggep minangka saran medis. Informasi sing diwenehake dening DermSilk ora bisa digunakake kanggo nggawe diagnosa medis utawa ora dimaksudake minangka rekomendasi kanggo perawatan utawa manajemen kondisi medis apa wae; mung dokter pribadhi sing bisa menehi saran kaya iki, mula ora ana informasi sing sampeyan tampa kudu digunakake kanggo konsultasi utawa diagnosa saka dokter utawa profesional kesehatan liyane sing mumpuni. Hubungi dhokter yen sampeyan yakin sampeyan duwe kondisi medis.

Kanthi ngirim pitakonan sampeyan, kita duwe hak kanggo ngumumake pitakonan lan jawaban ing saluran jaringan DermSilk. Kabeh informasi pribadhi lan pribadi bakal diilangi saka dokumen sing diterbitake iki.