x

Best Ebay

Senté

Temokake Senté, merek perawatan kulit inovatif sing darmabakti kanggo menehi kapercayan kulit sing sehat. Kabeh perawatan kulit Senté didhukung sacara klinis lan disaranake dening dermatologist, kanthi formula sing dirancang kanggo nambah macem-macem masalah kulit, kayata abang terus-terusan lan owah-owahan warna. Digawe kanggo kabeh wong, saben jinis kulit, lan saben warna kulit, produk Senté didhukung dening Heparan Sulfate Analog (HSA), molekul paten revolusioner sing menehi kulit sing katon luwih rata tanpa iritasi. Rasa percaya diri karo kulit karo Senté.