x

Best Ebay

SkinMedica Sets

Temokake perawatan kulit canggih ing set SkinMedica sing inovatif iki. Nggabungake sing paling apik saka macem-macem langkah perawatan kulit, set nyengsemaken iki dikempalken karo sifat restoratif sing mbantu nguripake jam ing tuwa. SkinMedica dikenal minangka salah sawijining merek perawatan kulit paling apik ing pasar, ngrevolusi ruang kanthi tujuan utama: saben wong pantes duwe kulit sumringah alami. Abintik-bintik umur ddress, kerut, owah-owahan warna, ilang elastisitas, tekstur kasar, lan liya-liyane kanthi set perawatan kulit sing kuat iki.