x

Best Ebay

Obagi Sets

Temokake kekuwatan Obagi kanthi set sing dikurasi iki, dirancang kanggo nggarap kombinasi kanggo ngatasi masalah perawatan kulit nalika nggawe kulit luwih cerah lan awet enom. Obagi duwe warisan ilmu pengetahuan lan inovasi 30 taun, nggawe produk perawatan kulit transformasi sing ningkatake kesehatan kulit. Nyilikake tandha-tandha penuaan kulit kanthi madhangi bintik-bintik peteng, mbenerake hiperpigmentasi, lan nyuda garis-garis lan kerutan kanthi set perawatan kulit Obagi.