x

Best Ebay

Toners

Asring disalahake, toner pasuryan biasane minangka langkah kaping pindho ing rutinitas perawatan kulit. Diwiwiti kanthi pembersih kanggo ngresiki kulit, toner banjur moisturize maneh lan mbantu nyuda pori-pori. Iku ngimbangi tingkat pH kulit lan mbantu nyiyapake kulit kanggo langkah sabanjure ing rutinitas perawatan kulit kanthi mbusak sisa-sisa rereget utawa impurities pungkasan sing bisa macet ing pori-pori sawise ngresiki. Temokake keuntungan saka toner kelas premium kanthi koleksi sing dipilih. Miwiti dina kanthi rasa seger, rehidrasi, lan ayem kanthi toner pasuryan sing paling apik saka Obagi lan EltaMD.