x

Best Ebay

Lingkaran Peteng

Ngilangi bunderan peteng kanthi solusi perawatan kulit saka Dermsilk. Apa bunderan peteng minangka akibat saka wengi sing gelisah, genetika, alergi, dehidrasi, udud, utawa kafein, ana sawetara tips perawatan mripat sing bisa diwiwiti dina iki sing bakal mbantu nyuda penampilan. Krim, serum, lan pencerah sing dikempalken karo vitamin C sing konsentrasi lan lembut, retinol, licorice, lan bahan-bahan penting liyane gabung dadi bunderan peteng sing kompak. Puffiness, pigmen, garing, lan kulit wrinkled sak mripat sumelang sing belongs ing sasi nalika sampeyan duwe skincare paling apik kanggo bunderan peteng.