ngasilake Privasi

We offer 60 dina, njamin dhuwit-bali ing kabeh produk DermSilk. Yen sampeyan ora tresna item skincare anyar, sampeyan bisa bali bagean sing ora digunakake kanggo kita ing 60 dina kanggo pilihan saka salah siji mbalekaken lengkap utawa kredit nyimpen. Produk kudu dibalekake kanthi alon-alon utawa 85% + produk isih ana ing botol, kabeh kemasan asli kudu dilebokake, foto dibutuhake sadurunge mbalekake barang apa wae. Sembarang barang sing durung dilaporake rusak sajrone 7 dina sawise ditampa ora bisa diijolke. Kanggo bali antarane 60 lan 90 dina, kita kurban mbalekaken lengkap liwat kredit nyimpen.

 

 Periode Bali Jinis mbalekaken
0-60 Dina saka Ditampa Pesenan mbalekaken lengkap utawa kredit nyimpen
60-90 Dina saka Ditampa Pesenan Kredit toko

 

Kabeh kiriman bali dibayar nganggo label pengiriman prabayar sing diwenehake.

Pangiriman asli ora bisa dibalekake.

 

Dhuwit Mbalik njamin

Kita yakin manawa sampeyan bakal seneng karo produk kecantikan DermSilk sing anyar, mula kita menehi garansi dhuwit maneh kanggo kabeh pesenan. Yen, kanggo alesan apa wae, sampeyan ora wareg karo tuku, sampeyan bisa bali bagean sing ora digunakake kanggo kita ing 60 dina saka tanggal pesenan kanggo mbalekaken lengkap utawa kredit nyimpen. Sampeyan uga bisa bali item antarane 60 kanggo 90 dina saka tanggal pesenan asli kanggo kredit nyimpen.

 

Ora Ana Pitakonan Wangsulan

Sawetara perusahaan njaluk sampeyan akeh alesan kanggo bali, banjur mutusake adhedhasar jawaban sampeyan, apa pesenan sampeyan bakal entuk mbalekaken utawa ora. Nanging ing DermSilk, kita nggunakake kabijakan bali "Ora Ana Pitakonan". Yen sampeyan ora seneng karo produk sampeyan kanthi alasan apa wae, sampeyan bisa mbalekake bagean sing ora digunakake kanggo kita lan nampa mbalekaken lengkap. Nalika kita seneng umpan balik khusus babagan produk (sawise kabeh, iki mbantu kita nambah penawaran produk) kita ora bakal njaluk sampeyan menehi iki minangka syarat bali.

 

Garansi lan Produk Rusak

Yen sampeyan nemokake barang sing sampeyan tuku saka DermSilk rusak, sanajan sawise kabijakan bali 60-90 dina, hubungi tim layanan pelanggan kanggo njaluk bantuan kanggo ngganti item kasebut. Kelayakan panggantos bisa beda-beda ing antarane merek sing digawa, nanging kita bakal nggarap sampeyan kanthi individu kanggo nemokake item panggantos sing cocog kanggo kabutuhan perawatan kulit pribadi.

Nelpon kita ing (866) 405-6608 utawa email info@dermsilk.com kanggo bantuan karo produk risak.