x

Best Ebay

Kulit tuwa

Nalika kita umur, kulit kita kanthi alami dadi luwih alus, tipis lan kelangan elastisitas. Pemugaran kulit mbutuhake wektu luwih akeh lan garis-garis halus, keriput, kulit kendur, lan hiperpigmentasi luwih katon nalika kita tuwa. Nanging koleksi perawatan kulit paling apik kanggo kulit tuwa Dermsilk kanggo mbantu nambah kolagen, ngencengi lan ngangkat kulit, lan ngrebut maneh kulit sing mulus, mencorong, lan enom. Pilih perawatan kulit sing paling apik lan asli - pilih Dermsilk.