x

Best Ebay

Kulit Gabungan

Blanja kanggo perawatan kulit kanggo kulit kombinasi bisa dadi mumetake banget. Sawijining dina kulitmu lengo banget, lan sabanjure garing banget. Utawa sampeyan bisa uga duwe zona T berminyak kanthi kulit garing ing mripat lan pipi. Kanthi kabeh perawatan kulit sing ditargetake kanggo jinis kulit tartamtu, kepiye sampeyan milih? Pilih perawatan jinis kulit kombinasi saka Dermsilk. Formula unik iki digawe khusus kanggo nggarap jinis kulit kombinasi, kanggo mbantu kulit dadi sumringah lan mulus.