Shipping

Kabeh pesenan dikirim metu saka fasilitas kita ing Los Angeles, California.

Cara Pengiriman

price

Wektu Transit

Pesenan AS Standar Kurang saka $49

$ 4.99

3 - 4 dina bisnis

Pesenan AS standar $50+

free

3 - 4 dina bisnis

Prioritas pesenan AS

$ 9.99

2 - 3 dina bisnis

Pesenan US Express Mail

$ 28.99

1-2 bisnis dina

Kabeh wektu transit minangka perkiraan lan bisa beda-beda gumantung saka operator lan cuaca utawa kahanan liyane ing njaba kontrol kita. Kanggo pesenan sing diselehake sawise jendela pengiriman dina sing padha, kiriman bakal ditundha sedina. Tundha: Sawetara kiriman bisa telat amarga kahanan sing ora bisa dikendhaleni sing ana gandhengane karo COVID-19, kayata volume pesenan sing tambah, protokol keamanan sing ditindakake, lan alangan perusahaan transit. Yakin yen kita bakal tansah nindakake sing paling apik kanggo nyukupi wektu pengiriman sing kasebut ing ndhuwur, sanajan kahanan kasebut. Kita saestu appreciate sabar; kita kabeh ing iki bebarengan.

Wektu Transit

Pengiriman Standar - Pesenan dikirim liwat "Standar Shipping" bisa samesthine bakal dikirim ing bab 5-8 dina bisnis, ing rata-rata. Pigura wektu iki bakal gumantung ing lokasi tartamtu sampeyan. Dina bisnis ora kalebu akhir minggu preian. Kita ora tanggung jawab kanggo telat amarga cuaca, mogok kerja, kekurangan materi, tumindak alam, utawa kegagalan transportasi.

Pengiriman Cepet - Pesenan dikirim liwat "Expedited Shipping" bisa samesthine bakal dikirim ing bab 3-5 bisnis dina, ing rata-rata. Pigura wektu iki bakal gumantung ing lokasi tartamtu sampeyan. Dina bisnis ora kalebu akhir minggu preian. Kita ora tanggung jawab kanggo telat amarga cuaca, mogok kerja, kekurangan materi, tumindak alam, utawa kegagalan transportasi.

Pengiriman Dina Sabanjure - Pesenan sing diselehake sadurunge pengiriman dina sing padha dipotong lan dikirim liwat "Pengiriman Dina Sabanjure" bisa diarepake bakal dikirim ing dina bisnis sabanjure. Pesenan sing diselehake sawise cut-off iki bakal dikirim ing dina bisnis sabanjuré, lan samesthine kanggo teka siji dina bisnis mengko. Dina bisnis ora kalebu akhir minggu preian. Kita ora tanggung jawab kanggo telat amarga cuaca, mogok kerja, kekurangan materi, tumindak alam, utawa kegagalan transportasi.

Wektu Processing

Kabeh pesenan diproses lan dikirim ing 24 kanggo 48 jam kerja saka panggonan seko, ora kalebu akhir minggu. Contone, pesenan sing ditindakake ing dina Setu lan Minggu bakal diproses ing pungkasan dina Selasa.

Out of Stock Item

Kita ngupayakake supaya situs web kita dianyari kanthi ora ana kabar saham, nanging yen ana sawetara alasan yen ana barang ing pesenan sing sampeyan wis kehabisan, kita bakal menehi kabar babagan pesenan bali liwat email sajrone sedina bisnis. Mangga mesthekake yen email saka DermSilk bakal mlebu ing kothak mlebu, lan ora bakal disaring menyang promosi utawa folder email sampah.

Paket Ditolak

Sembarang kiriman sing ditolak pelanggan bakal dikenani biaya sing ora dikirim menyang bentuk pembayaran asli sing digunakake kanggo pesenan kasebut. Ragad iki beda-beda gumantung saka lokasi pelanggan lan kalebu biaya pengiriman. Ragad iki bakal dijupuk saka sembarang bali utawa nyimpen kredit, yen ana.