x

Best Ebay

Serum Wajah Kab

Koleksi serum rai sing dikurasi digawe kanthi bahan-bahan berkualitas tinggi sing menehi asil sing bener. Bahan-bahan perawatan kulit sing kabukten makarya kalebu vitamin C lan E, asam hidroksi, asam hyaluronat, lan liya-liyane. Konsentrasi sing dhuwur minangka bagean saka alesan kenapa serum rai dadi superstar perawatan kulit. Padha asring digunakake antarane toner lan moisturizer, kanggo mbantu ndandani, gawe anyar, lan madhangi kulit.