x

Best Ebay

Titik peteng

Titik peteng bisa disebabake dening akeh faktor njaba lan internal; hormon, karusakan srengenge, kukul, lan liyane. Nambani bintik-bintik peteng ing rai, gulu, lan awak bisa ditindakake kanthi perawatan kulit premium, khusus kanggo hiperpigmentasi lan perubahan warna. Koleksi sing digawe kanthi ahli dipilih dening ahli bedah kosmetik lan plastik ing staf, saben produk wis kabukten khasiat, lan ngontak konsentrasi bahan sing kuat, kayata vitamin C, SPF, lan asam hidroksi alfa.