x

Best Ebay

Neocutis

Neocutis

Originally didegaké ing basis saka marasake awakmu tatu liwat 15 taun kepungkur, Neocutis wis bosok ing goal kanggo menehi kulit sing katon lan aran anyar (neo = anyar, cutis = kulit). Garis produk perawatan kulit ndhukung penyembuhan alami kanthi ngrangsang produksi kolagen, elastin, lan asam hialuronat. Pemulihan blok bangunan utama kasebut digayuh kanthi bahan kosmetik sing paling apik kalebu peptida sing ditargetake lan faktor pertumbuhan sing nyegerake kulit nalika menehi nutrisi.