Kebijakan Privasi

Ing DermSilk.com, kita peduli babagan privasi sampeyan. Nalika sampeyan nggunakake situs web kita, informasi sampeyan tetep aman lan dilindhungi. Kanthi sesambungan karo DermSilk.com, sampeyan setuju nggunakake informasi sing diklumpukake kaya sing dibahas ing kabijakan iki. Sampeyan uga setuju yen kita bisa nambah utawa ngowahi kabijakan iki sawayah-wayah. Disaranake sampeyan mriksa kaca iki kanthi periodik.

Carane Informasi Sampeyan Dilindungi

Kita nggunakake pangayoman administratif, teknis, lan fisik kanggo nglindhungi informasi pribadhi para pelanggan. Nalika kita ngumpulake informasi sensitif (kayata rincian pembayaran), kita ketemu utawa ngluwihi standar industri kanggo njaga data. Sanajan kita nindakake kabeh kekuwatan kanggo nglindhungi sampeyan, sanajan sistem sing paling kuat ora njamin perlindungan saka sumber njaba sing ala. Sing duwe kertu tanggung jawab kanggo nglindhungi informasi saka pambocoran utawa penyalahgunaan sing ora sah.

Privasi sampeyan penting kanggo kita, mula kita wis ngupayakake manawa keamanan informasi sing sampeyan lebokake ing situs kita dilindhungi kanthi lengkap. Kanggo nggawe iki kamungkinan, kita nggunakake sambungan SSL, uga dikenal minangka Secure Sockets Layer. SSL minangka protokol standar industri kanggo njamin sambungan aman antarane komputer sing nindakake transaksi liwat internet. Protokol iki ndhelik kabeh lalu lintas menyang situs web kita lan njamin kabeh integritas pesen, uga keaslian pangirim lan panrima.

Apa sing Dikoleksi

Informasi sing diklumpukake bisa uga kalebu sawetara utawa kabeh ing ngisor iki:

  • Jeneng
  • Alamat layang lan tagihan sampeyan
  • Alamat email sampeyan
  • Telpon lan nomer seluler sampeyan
  • Tanggal lair lan/utawa umur sampeyan
  • Nomer kertu kredit utawa debit lan rincian sing dibutuhake kanggo proses pambayaran
  • Informasi apa wae sing ana hubungane karo tuku, bali, utawa ijol-ijolan barang
  • Informasi babagan piranti sampeyan (model, sistem operasi, tanggal, wektu, pengenal unik, jinis browser, lokasi geografis)
  • Riwayat panggunaan DermSilk.com (telusuran, kaca sing dibukak, saka ngendi sampeyan teka sadurunge ngunjungi DermSilk)
  • Informasi apa wae sing sengaja diwenehake nalika melu survey DermSilk

Carane kita Nglumpukake Informasi

Automation

Kita nggunakake teknologi koleksi piranti otomatis sing ngidini kita ngatur pengalaman pangguna ing DermSilk.com lan menehi layanan sing luwih apik lan ngidini laporan lan analisis kanggo nambah situs web kita. Kita mriksa metrik web babagan wektu sing sampeyan gunakake ing DermSilk kalebu cara sampeyan blanja, kaca apa sing sampeyan kunjungi, suwene sampeyan nglampahi ing kono, lan kinerja upaya marketing.

Cross-Linking

Yen bisa, kita uga bisa nyambungake macem-macem piranti supaya sampeyan bisa ndeleng konten lintas-platform kanthi pengalaman sing padha lan disesuaikan. Iki menehi kita kesempatan kanggo ngirim informasi sing luwih cocog kanggo sampeyan. Sampeyan bisa uga ndeleng iklan ing platform sampeyan, sing disesuaikan kanthi cara supaya ora pasar produk sing wis sampeyan tuku. Kita uga nggunakake teknologi kanggo ngukur sukses iklan kasebut.

Cookies

Nalika sampeyan nggunakake DermSilk.com, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. Pengenal anonim iki ngidini kita ngumpulake lan nyimpen macem-macem jinis informasi babagan interaksi sampeyan karo situs web. Informasi iki mbantu kita ngenali sampeyan nalika ngunjungi kita maneh, ngidini kita ngatur pengalaman, nyimpen kranjang blanja, lan nggawe pengalaman blanja luwih pribadi. Conto cookie bisa uga kalebu (nanging ora diwatesi) kaca sing dibukak ing DermSilk.com, suwene sampeyan tetep ana ing kono, carane sampeyan sesambungan karo kaca kasebut (tombol utawa tautan apa, yen ana, sampeyan menet), lan informasi piranti. . Cookie uga digunakake kanggo nyegah penipuan lan aktivitas mbebayani liyane.

Kita uga nggarap perusahaan pihak katelu, kayata Google, kanggo nyelehake tag ing properti digital kita sing bisa ngumpulake informasi babagan interaksi sampeyan ing situs web kita. Amarga iki minangka situs web pihak katelu, kabijakan privasi DermSilk ora nutupi perusahaan kasebut; hubungi perusahaan kasebut langsung kanggo informasi babagan kabijakan privasi.

Kita uga melu ing iklan adhedhasar internet sing melu nggunakake cookie pihak katelu kanggo nampilake iklan produk lan layanan DermSilk nalika sampeyan ora ana ing DermSIlk.com. Iklan iki dicocogake karo preferensi lan kapentingan individu adhedhasar cara sampeyan browsing / blanja ing DermSilk. Layanan IBA iki bisa uga kalebu pangiriman iklan, laporan, atribusi, analytics, lan riset pasar. Kita netepi kabeh pedoman DAA babagan layanan IBA.

Kebijakan 'Aja Lacak'

Saiki kita ora nanggapi sinyal browser 'ora nglacak'. Kita menehi sampeyan pilihan kanggo milih metu saka marketing IBA.

Pangalaman pengguna

Kita nggunakake alat kanggo ngawasi metrik pengalaman pangguna tartamtu, kalebu informasi login, alamat IP, kegiatan ing DermSilk, lan informasi piranti. Informasi iki digunakake kanggo ngidini tim layanan pelanggan ngatasi lan ngrampungake masalah, kanggo mbantu identifikasi lan proteksi penipuan, lan nambah pengalaman blanja online.

Media sosial

DermSilk nggunakake macem-macem platform media sosial kanggo komunikasi lan melu karo klien lan komunitas kita. Sawetara platform sing saiki digunakake kalebu Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Pinterest, lsp. Yen sampeyan milih ngetutake lan sesambungan karo kita ing media sosial, kabeh komunikasi lan interaksi tundhuk karo kabijakan privasi platform media sosial kasebut. Disaranake sampeyan mriksa rincian kasebut sadurunge nggunakake layanan kasebut.

Kita uga bisa nggunakake iklan media sosial sing ditargetake kanggo sesambungan karo sampeyan ing platform kasebut. Iklan iki digawe nggunakake klompok wong sing nuduhake demografi lan kapentingan.

Sumber liyane

Kita bisa ngumpulake lan nggunakake informasi sing kasedhiya kanggo umum. Iki kalebu kiriman sing sampeyan pasang ing forum umum, blog, jaringan sosial, lsp. Kita uga bisa ngumpulake lan nggunakake data sing diwenehake dening perusahaan pihak katelu, kayata rincian demografi sing bisa mbantu kita nambah pengalaman pangguna lan nambah akurasi upaya kita.

Carane Informasi sing Diklumpukake Digunakake

Kita nggunakake informasi sing diklumpukake kanggo ngolah lan ngirim pesenan lan pembayaran, kanggo nanggapi pitakon sing dikirim ing macem-macem platform, kanggo nyambungake karo pelanggan babagan produk, nggawe pariwara lan survey, ngirim kupon lan buletin, lan menehi pelanggan pengalaman liyane selaras.

Kita uga nggunakake informasi kasebut kanggo nambah upaya internal, kayata nglacak efektifitas situs web, produk, lan upaya pemasaran, kanggo nganakake analisa klompok, lan nindakake syarat bisnis liyane kaya sing diterangake ing papan liya ing kabijakan iki.

Informasi sing diklumpukake uga bisa digunakake kanggo nglindhungi transaksi penipuan, ngawasi nyolong, lan menehi perlindungan marang para pelanggan marang tumindak kasebut. Kita uga bisa nggunakake informasi iki kanggo mbantu penegak hukum, kaya sing dibutuhake dening hukum.

Kepiye Informasi sing Dikumpulake Dibagi

Informasi bisa dienggo bareng karo anak perusahaan utawa afiliasi DermSilk. Kita bisa nuduhake informasi kasebut karo vendor sing nyedhiyakake layanan dhukungan, kayata perusahaan survey, panyedhiya email, layanan perlindungan penipuan, perusahaan pemasaran. Bisnis kasebut mbutuhake informasi tartamtu supaya bisa nindakake kewajiban kanthi efektif.

Kita bisa uga nuduhake informasi sing diklumpukake karo lembaga penegak hukum, kaya sing dibutuhake dening hukum utawa nalika kita nganggep kahanan kasebut cocog kanggo ngetrapake syarat lan perjanjian sing ditrapake, kayata njamin dodolan, bangkrut, lsp.

Kita bisa uga nuduhake informasi sampeyan karo perusahaan liyane, kayata agensi pemasaran, sing dudu bagean saka DermSilk. Bisnis kasebut bisa nggunakake informasi sing diwenehake kanggo menehi diskon lan kesempatan khusus. Sampeyan bisa milih metu saka nuduhake informasi iki.

Data sing ora bisa dingerteni bisa dienggo bareng karo pihak katelu kanggo tujuan sing sah.

Gegayutan karo adol utawa transfer aset bisnis, data sing cocog bakal ditransfer. Kita uga bisa nyimpen salinan informasi kasebut.

Kita bisa nuduhake informasi ing panjalukan utawa discretion Panjenengan.