Carane Care kanggo Kulit Oily
29
Jul 2021

0 Komentar

Carane Care kanggo Kulit Oily

Ngrawat kulit berminyak bisa dadi tugas sing angel. Kakehan moisturizer lan breakouts dadi luwih elek. Rampung sing mengkilat ing pipi lan bathuk nggawe sampeyan rumangsa ora sadar ing foto. Sampeyan mbusak lan ngilangke lenga kaping pirang-pirang dina, akeh produk dandanan lan perawatan kulit sing dibuwang. Iku pancen repot, lan ora nyenengake.

 

Bebener babagan kulit berminyak yaiku mbutuhake perawatan khusus kanggo ngatur kanthi bener. Sampeyan kudu ngerti rumus lan úa sing bener sing bisa mbantu njaga lenga ing kontrol nalika uga ngerti carane supaya breakouts ing-bay, lan isih nyedhiyani nurturing care kanggo kulit.

 

Apa iku Kulit berminyak

Kulit berminyak sebagian-genetik lan asring disebabake kelenjar sing aktif banget ing kulit. Pori-pori ing kulit berminyak asring luwih gedhe lan luwih katon lan luwih rentan kanggo breakouts kalebu blackheads, whiteheads, lan pimples.

 

Duwe lenga ing kulit sampeyan pancen alami. Nyatane, ing ngisor saben pori ing kulit kita ana kelenjar sing sengaja ngasilake lenga (disebut kelenjar sebaceous). Ing inti, tujuan kelenjar iki kanggo njaga kulit moisturized lan dihidrat.

 

Apa Nimbulaké Kulit Lengo

Kelenjar iki apik banget kanggo kulit kita ... nalika fungsine kanthi bener. Nanging kanggo akeh populasi, kelenjar sebaceous cilik sing mbiyantu dadi alangan kanthi ngasilake lenga sing berlebihan lan nggawe sinar sing kita nyoba ngilangi utawa nutupi.

 

Dadi kenapa fungsi hiperaktif iki kedadeyan ing sawetara kita, nanging ora kabeh? Inggih, genetika kanggo siji. Yen sampeyan duwe kulit berminyak, mesthine wong tuwa lan generasi sing luwih tuwa uga duwe kulit berminyak. Banjur ana owah-owahan hormonal lan umur, mulane kukul asring luwih umum ing remaja. Malah iklim sing ana ing saubengé kita uga duwe peran, amarga wong-wong sing manggon ing iklim sing luwih lembab cenderung duwe kulit sing luwih berminyak.

 

Kabeh panyebab kasebut ana ing njaba kontrol kita. Nanging kadhangkala kulit kebanjiran lengo bisa disebabake nggunakake produk sing ora bener (utawa akeh banget) ing kulit, utawa malah (kaget banget) kanthi ngilangi moisturizer kabeh.

 

Bab Sing Ngagetake Sing Bisa Nimbulake Kulit Lemak

Nglewati moisturizer iku penting banget nalika ngobati kulit berminyak. Iki luwih bener yen sampeyan nggunakake perawatan kukul utawa toner, amarga iki cenderung rada garing kulit. We ngerti sing bisa muni sakdurunge kanggo nambah lotion kanggo kulit sing cenderung menyang lengo, nanging trick kene mung nemokake jenis paling apik saka moisturizer kanggo sampeyan; contone, kulit lengo cenderung kanggo bisa paling apik karo entheng, moisturizer basis banyu.

 

Sampeyan uga pengin mesthekake yen sampeyan ora nindakake ing reresik lan exfoliating. Maneh, iki bisa dadi kasunyatan sing nggumunake amarga tujuane proses kasebut yaiku ngresiki kulit lan kanthi mangkono mbusak keluwihan lenga. Nanging exfoliating kakehan bisa nyebabake kelenjar sebaceous menyang "kahanan darurat" lan ngasilake luwih akeh minyak kanggo ngimbangi kekurangane. sembarang lenga. Ngumbah mung dianjurake kaping pindho dina, gumantung saka kulit, lan exfoliating malah luwih jarang.

 

Masalah liyane sing asring nyebabake kulit berminyak yaiku nggunakake produk perawatan kulit sing salah (utawa akeh banget produk) kanggo jinis kulit sampeyan. Iki bisa uga ora nggumunake, nanging kanthi atusan merek lan ewu pilihan sing kasedhiya, pancen gampang banget. Kabeh sing sampeyan butuhake yaiku saben pembersih, serum, perawatan kukul (yen perlu), lan pelembab. Lan elinga yen kabeh produk kasebut bisa uga kudu diganti kanthi periodik yen kulit diganti karo musim; contone, sawetara wong nggunakake moisturizer kenthel ing mangsa nalika kulit luwih garing saka normal.

 

Produk Perawatan Kulit Paling Apik kanggo Kulit Berminyak

Pengin nada mudhun sing sumunar? Priksa 5 produk perawatan kulit sing apik kanggo kulit berminyak. Padha dirumuske karo bahan perawatan kulit paling apik  kanggo kulit sing cenderung menyang sisih lengo saka spektrum. Padha bisa mbantu nyuda katon lenga ing kulit kanggo mbusak sumorot, uga bener-bener mbantu ngontrol produksi minyak saka kelenjar sebaceous sing ora aktif lan ora aktif.

  1. Neocutis MICRO GEL Moisturizing Hydrogel - Pelembab hidrogel entheng iki saka Neocutis dikemas kanthi peptida proprietary sing aktif mbantu nyuda garis-garis halus lan kerutan. Nawakake hidrasi sing nggumunake banget amarga rasane entheng, lan sejatine katon lembab ing kulit. Gel moisturizing iki dianjurake kanggo kulit berminyak lan rawan kukul.

  2. Neocutis HYALIS+ Intensive Hydrating Serum - Hidrasi serum kanggo kulit berminyak? Ora ono. YA cara! Serum hidrasi intensif sing bebas lenga saka Neocutis iki nduweni campuran sawetara jinis Asam Hyaluronic murni plus bahan utama sing bisa bebarengan kanggo nggawe kulit alus, alus, lan lentur nalika nyilikake garis-garis halus lan kerut, tanpa nambah lenga kanggo kulit.

  3. Obagi CLENZIderm MD Pore Therapy -Perawatan kukul sing nyegerake iki mbantu unclog lan ngresiki pori-pori nalika ngresiki kulit mati. Becik minangka komponen perawatan kukul, sistem terapeutik iki diformulasikan kanthi asam salisilat 2% lan nggawe kulit dadi seger sawise digunakake, nyiapake kanggo langkah sabanjure ing regimen perawatan kukul.

  4. Obagi-C C-Balancing Toner - Formula sing sampurna iki minangka toner sing ora garing sing nyetel pH kulit lan nyiapake kulit supaya bisa nyerep C-Clarifying Serum kanthi optimal. Entuk maksimal saka serum kanthi njamin penyerapan total nganggo toner bebas aseton lan alkohol Obagi-C.

  5. SkinMedica Everyday Essentials Kit - Lan pungkasan, kita wanted kanggo nyorot paket kabeh-klebu sing nawakake dhuwur-kinerja asil kanggo nglawan kukul lan tuwa. Proses telung langkah iki kabukten sacara klinis bisa nyuda sebum (produksi lenga kasebut) lan nambah garis halus. Iki bener-bener diformulasikan khusus kanggo nambani kukul diwasa, mula uga mbantu mbenerake tandha-tandha karusakan amarga cacat lan tuwa kayata pori-pori sing gedhe, tekstur kasar, lan garis-garis halus. Klebu ing paket iki yaiku LHA Cleansing Gel, LHA Toner, lan perawatan Blemish + Age Defense.

 

Dadi ana sing duwe; 5 produk kontrol minyak paling ndhuwur sing diformulasikan khusus kanggo menehi reresik, toning, lan moisturizing kulit sing luwih efektif sing cenderung berminyak.


Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake