Perawatan Kulit Musim Dingin: Cara Mbantu Kulit Nangani Kadhemen, Angin, lan Kering
17
Sep 2021

0 Komentar

Perawatan Kulit Musim Dingin: Cara Mbantu Kulit Nangani Kadhemen, Angin, lan Kering

 

Musim dingin nggawa preian sing kebak rasa seneng lan bungah, nanging amarga cuaca, uga nyebabake efek kulit garing lan retak sing ora dikarepake. Kadhemen, angin, lan hawa garing kabeh duwe pengaruh negatif marang kulit, nggawe kulit dadi kasar lan ora ana kelembapan.

 

Luwih akeh wong uga cenderung lelungan sajrone preian musim dingin iki, sing nyebabake kulit dehidrasi banget amarga lelungan menyang iklim sing beda-beda. Nanging kanthi nggunakake barang-barang perawatan kulit sing tepat, sampeyan bisa nulungi kulit sampeyan nangani kabeh sing bakal teka ing sasi mangsa adhem lan garing iki.

 

Mangkene cara paling apik kanggo mbantu perawatan kulit sajrone sasi mangsa garing.

 

Moisturizing Kulit Garing Kanthi Krim Sewengi 

Ora mung penting kanggo nggunakake moisturizer saben esuk minangka bagean saka rutinitas perawatan kulit, nanging uga penting kanggo miwiti nggunakake krim sewengi. Iki nyedhiyakake proteksi 24/7 lan ngidini kulit nyedhot nutrisi sing sugih banget supaya tetep terhidrasi lan dilindhungi, kabeh nalika sampeyan lagi turu. Ing Obagi Hydrate Luxe minangka krim sing nyedhiyakake hidrasi penting kanggo kulit mangsa sing garing lan uga nggawe kemewahan. Produk iki kabukten sacara klinis nyedhiyakake hidrasi nganti 8 jam lan nambah tampilan garis-garis halus lan kerutan ing proses kasebut.

 

Serum Bebas Minyak kanggo Mbantu Ngunci Kelembapan 

Cara liya kanggo menehi kelembapan kulit sing kurang ing musim dingin yaiku nggunakake serum. Ora kaya krim, serum ngirimake versi nutrisi sing luwih konsentrasi menyang area kulit sing ditargetake. Iki utamané migunani nalika nerangake ngunci ing Kelembapan.

 

The Neocutis HYALIS+ Intensive Hydrating Serum ngemot bahan utama sing mbantu nggedhekake penylametan kelembapan kulit nalika nambah elastisitas kulit. Bobot molekul dhuwur saka salah sawijining bahan utama - asam hyaluronic - mbentuk film pelembab kanggo mbantu nutup kelembapan ing kulit. Serum iki uga ngemot bahan-bahan sing nyuda penguapan kelembapan kulit sing luwih jero, nggawe kulit alus lan mulus ing kabeh musim.

 

Ngisi Kelembapan Kanthi Komplek Pembaruan

Nalika musim gugur wis cedhak, kulit kita cenderung dadi garing kanthi jumlah kelembapan ing udara sing mudhun. Kajaba iku, lingkungan sing atos ing njaba lan paparan angin, udan, lan salju sing terus-terusan bisa nyebabake ketidakseimbangan ing kulit kita. Nggunakake perawatan perawatan kulit sing nglindhungi kulit saka pengaruh eksternal nalika ningkatake turnover sel kulit minangka tambahan banget kanggo kabinet perawatan kulit mangsa. 

 

The Komplek Pembaruan EltaMD Barrier moisturizes lapisan njaba saka kulit lan nggawe tameng protèktif saka lingkungan. Sawise mung siji aplikasi, wis kabukten klinis bisa nambah kulit garing sajrone 24 jam. Komplek nganyari maneh nguatake penghalang kulit lan uga nambah tekstur kulit, nada, lan ukuran pori. Sampeyan ora mung bisa mbantu nglindhungi kulit kanthi nggunakake kompleks nganyari maneh, nanging sampeyan bakal nambah tampilan tekstur, nada, lan kelenturan sakabèhé.

 

Sakabèhé, rutinitas perawatan kulit sing disesuaikan bisa dadi efektif banget kanggo mbantu njaga kecerahan awet muda ing saindhenging taun. Nanging iki dadi penting banget kanggo elastisitas kulit lan kekeringan ing wulan sing luwih adhem lan angin. Pramila penting kanggo nglampahi wektu ekstra ing mangsa mangsa kanggo nglindhungi kulit saka efek atos saka cuaca sing luwih ora ngapura iki. Lan nalika pesta liburan sabanjure diwiwiti, kulit sampeyan bakal padhang lan katon seger lan embun kaya musim kepungkur.


Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake