Perawatan Kulit paling laris taun 2022
03
Jan 2023

0 Komentar

Perawatan Kulit paling laris taun 2022

Akeh produk perawatan kulit sing populer lan laris, nanging sawetara sing paling laris kalebu pembersih wajah, pelembab, lan serum. Pembersih rai mbantu mbusak rereget, lenga, lan dandanan saka kulit, dene moisturizer mbantu hidrasi lan nutrisi kulit. Serum biasane digunakake sawise ngresiki lan sadurunge moisturizing. Iki dirancang kanggo ngarahake masalah kulit tartamtu kayata kukul, penuaan, utawa hiperpigmentasi. Ing ngisor iki sawetara produk perawatan kulit sing paling laris ing taun 2022.

 

  1. Neocutis LUMIERE FIRM RICHE Krim Mata Pelembab Ekstra Pencerah & Pengetatan - Krim mata anti-tuwa sing canggih iki dirancang kanggo ngarahake area mripat sing alus kanggo nyuda garis-garis halus lan kerut, sikil gagak, bengkak, lan peteng ing mripat. Formula kasebut ngemot faktor pertumbuhan lan peptida proprietary, sing bisa digunakake kanggo nambah kekencangan, elastisitas, nada, lan tekstur kulit. Uga kalebu trio emolien sing mbantu ngunci kelembapan lan nambah retensi kelembapan kulit. Asam glycyrrhetinic mbantu nyuda tampilan peteng ing mripat, dene kafein mbantu nyuda tampilan bengkak. Bisabolol, agen kondisioner kulit sing ditemokake ing ekstrak chamomile, nyegerake area mripat sing alus kanggo mbantu ngenthengake tandha-tandha kesel. Krim mripat iki non-comedogenic, paraben, pewarna, lan ora wewangian lan durung diuji ing kewan.
  2. EltaMD UV Clear Broad-Spectrum SPF - EltaMD UV Clear minangka tabir surya sing dirancang kanggo wong sing rawan kukul, hiperpigmentasi, lan kulit sing rawan rosacea. Iku bebas lenga lan entheng banget, dadi cocok kanggo panggunaan saben dina ing dandanan utawa piyambak. Formula kasebut ngemot niacinamide (vitamin B3), asam hialuronat, lan asam laktat, sing ningkatake tampilan kulit sing sehat. Uga nyedhiyakake proteksi sinar UVA/UVB kanggo mbantu tenang lan nglindhungi jinis kulit sensitif sing rawan owah-owahan warna lan breakout. Tabir surya ora ninggalake residu lan kasedhiya ing formula sing diwarnai lan ora diwarnai.
  3. Kompleks Pembersihan Klinik iS - Gel pembersih sing cetha lan entheng iki cocog kanggo kabeh jinis kulit lan kabeh umur, kalebu kulit hipersensitif. Diformulasikan kanthi campuran bio-nutrisi, antioksidan, lan bahan resurfacing sing entheng sing bisa digunakake kanggo ngresiki kulit lan pori-pori kanthi jero tanpa ngilangi minyak alami sing penting. Akibaté, kulit tetep alus lan alus. Komplek Pembersihan apik banget kanggo mbusak dandanan lan efektif banget minangka langkah perawatan ing facial profesional. Iki uga migunani kanggo kulit sing rawan cacat lan bisa menehi tampilan pori-pori sing luwih cilik. Produk kasebut bebas paraben lan apik banget kanggo cukur.
  4. SkinMedica TNS Advanced+ Serum - SkinMedica TNS Advanced+ Serum minangka perawatan kulit ing omah sing kabukten bisa ngencengi kulit sing kendur, nyuda kerutan kasar lan garis-garis halus, lan nambah tekstur lan nada kulit. Serum rai sing kuat iki cocok kanggo kabeh jinis kulit nanging utamane kanggo kulit diwasa. Ora ana warna, ora wewangian, entheng, lan nduweni finish matte. Ing panaliten klinis, pangguna rumangsa katon luwih enom enem taun sawise nggunakake 12 minggu. Serum diformulasikan kanthi rong ruang sing kapisah kanggo menehi asil sing cepet, tahan lama, lan radikal kanggo kulit sing katon enom. Kamar pertama ngemot campuran faktor pertumbuhan generasi sabanjure lan kompleks peptida inovatif sing menehi nutrisi kulit. Kamar kapindho kalebu campuran botani, ekstrak laut, lan peptida sing aktif banget, kalebu wiji rami Prancis, ekstrak laut, lan mikroalga ijo. Iki ndhukung fungsi perbaikan, proses nganyari kulit, lan tingkat kolagen lan elastin.
  5. Obagi Hydrate Facial Moisturizer - Obagi Hydrate minangka pelembab rai non-comedogenic sing kabukten sacara klinis bisa hidrasi lan njaga kelembapan kulit nganti wolung jam. Cocog kanggo kabeh jinis kulit lan dirancang kanggo nyedhiyakake hidrasi sing cepet lan tahan suwe kanggo pelembab sing penting lan rejuvenasi awan lan wengi. Pelembab kasebut diformulasikan kanthi teknologi inovatif lan bahan-bahan sing asale saka alam, lan wis diuji dermatologis, hypoallergenic, lan lembut. Iki uga dirancang kanggo ningkatake kelancaran kulit.
  6. Senté Dermal Repair Cream - Krim kulit iki nawakake perbaikan sing lembab banget. Nggawe kulit sing luwih sehat lan katon rata sajrone 4 minggu. Kuat nanging lembut, krim iki cocog kanggo kulit sensitif. Nalika ditrapake, nyuda abang, nyuda kisut, lan krasa alus lan mewah.
  7. PCA Skin Hyaluronic Acid Boosting Serum - Krim perbaikan kulit iki diformulasikan nganggo Teknologi Analog Heparan Sulfate Paten lan Ekstrak Teh Ijo, sing bisa digunakake kanggo hidrasi lan gawe anyar kulit. Cocog kanggo kulit sing sensitif lan dirancang kanggo nyuda abang sing katon, nambah garis-garis halus lan kerutan, lan ningkatake kulit sing luwih sehat lan katon rata sajrone patang minggu. Kanggo nggunakake, aplikasi siji utawa loro pompa krim menyang pucuk driji lan alon-alon gosok menyang pasuryan sawise ngresiki. Ngidini krim kasebut nyerep kanthi lengkap menyang kulit sadurunge nerusake menyang langkah sabanjure ing rutinitas perawatan kulit.

 

Produk perawatan kulit paling laris ing taun 2022 nyedhiyakake kabeh jinis kulit kelembapan sing tahan lama, cemlorot sing rejuvenate, lan kerutan sing suda. Coba siji utawa luwih saka opsi perawatan kulit iki lan temokake carane efektif.

 


Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake