SkinMedica TNS Advanced+ Serum (1 ons)

SkinMedica TNS Advanced+ Serum (1 ons)

Generasi sabanjure rejuvenasi kulit ana ing kene. Ngenalke SkinMedica TNS® Advanced+ Serum. Perawatan kulit ing omah iki kabukten bisa ngencengi kulit sing kendur, nyuda kerutan lan kerutan. More
-
+
$ 295.00

SkinMedica

3 Ing Simpenan

Hadiah gratis kanggo saben pesenan!

Product Description

Product Description -

Generasi sabanjure rejuvenasi kulit ana ing kene. Ngenalke SkinMedica TNS® Advanced+ Serum. Perawatan kulit ing omah iki kabukten bisa ngencengi kulit sing kendur, nyuda kerutan lan garis-garis halus, lan bisa nambah tekstur lan nada kulit. Deleng asil sing diwiwiti mung rong minggu lan terus katon apik kanthi nggunakake terus-terusan.

Ing panaliten klinis, pangguna rumangsa katon luwih enom enem taun sawise nggunakake mung 12 minggu. Serum rai topikal iki mbantu pangguna ngatasi kerutan jero lan kulit kendur ing antarane rong minggu nganti wolung minggu lan ndeleng peningkatan sing nyata ing tampilan kulit sakabèhé.

TNS topikal SkinMedica® Advanced+ Serum kanggo panggunaan ing omah kasusun saka rong kamar sing bisa digunakake nalika dicampur kanggo ngasilake asil radikal sing cepet, tahan suwe lan radikal kanggo kulit sing katon enom. 

Keuntungan saka SkinMedica TNS® Advanced + Serum

Serum rai sing kuat iki misuwur ing industri perawatan kulit, kanthi rating pelanggan bintang lima lan asil sing terus-terusan ngluwihi alternatif kasebut.

  • Gamelan wangkal, kerut kasar lan garis-garis halus
  • Ngurangi tampilan kulit kendur
  • Katon nambah tekstur lan nada kulit
  • Asil diwiwiti sawise mung rong minggu
  • Asil progresif diukur liwat 24 minggu

Fitur Key

  • Cocog kanggo kabeh jinis kulit
  • Utamané cocog kanggo kulit diwasa
  • colorless
  • Bebas wangi
  • Serum sing entheng
  • Matte rampung

Kabukten Results

  • Deleng luwih enom 6 Taun - Skala psikometrik pihak katelu sing wis divalidasi nuduhake manawa pasien rumangsa katon luwih enom 6 taun sawise 12 minggu.
  • Ngurangi Penampilan Kulit Sagging - Perbaikan sing signifikan ing tampilan kulit kendur sawise wolung minggu nggunakake biasa.
  • Asil Progresif Sajrone Wektu - Peserta sinau tambah puas karo panggunaan terus sing diukur sajrone 24 minggu.

    Dwi Kamar Manunggal

    SkinMedica TNS® Advanced+ Serum kasusun saka rong formulasi kapisah sing, nalika digabungake, bisa bebarengan kanggo entuk asil.

    Kamar 1: TNS®-MR

    Rumus canggih iki tumindak ing pirang-pirang level kanggo mbantu sampeyan entuk asil sing ora bisa dikalahake.

    • Campuran faktor pertumbuhan generasi sabanjure
    • ndhukung fungsi kulit sehat
    • Komplek peptida inovatif
    • nambani kulitmu

    Chamber 2: Renessensce (RSC) Lanjut

    Dirancang khusus kanggo ndhukung asil campuran faktor pertumbuhan, campuran botani, ekstrak laut, lan peptida sing aktif banget iki kalebu:

    • Wiji flax Prancis
    • Ndhukung fungsi ndandani
    • Ekstrak laut
    • Ndhukung proses nganyari maneh kulit
    • Mikroalga ijo
    • Ndhukung tingkat kolagen lan elastin

    Carane nggunakake SkinMedica TNS® Advanced + Serum

    Nalika Ngatur

    Aplikasi ing esuk lan sore sawise reresik lan toning.

    Ngendi Aplikasi

    Aplikasi kanggo kabeh pasuryan, gulu, lan dodo, minangka kepinginan.

    Carane Aplikasi

    Dispense ing mburi tangan lan nyampur saben komponen sadurunge ditrapake ing kulit. Aja nyedhaki mripat. Yen ana kontak, mbilas mripat kanthi banyu.

    Úa +

    Water/Aqua/Eau, Pentylene Glycol, Fibroblast Conditioned Media, Glycereth-7 Triacetate, Shea Butter Ethyl Ester, Gliserin, Ethoxydiglycol, Lactococcus Ferment Lysate, Whey Protein, Ekstrak Chlorella Vulgaris, Sakarida Isomerat, Trifluoroacetyl-Dipeptide2 , Ekstrak Biji rami Hidrolisis, Ekstrak Sel Bunga Vitis Vinifera (Anggur), Ekstrak Buah Pyrus Malus (Apel), Hydroxyacetophenone, Tocopheryl Acetate, Propanediol, Xanthan Gum, Polyacrylate Crosspolymer-43, Polyacrylate-6, Polyisobutene, Sclerothic13 Gum , Lecithin, Pullulan, Butylene Glycol, Sodium Citrate, Polysorbate 12, Aminomethyl Propanol, Dextran, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

    Generasi sabanjure rejuvenasi kulit ana ing kene. Ngenalke SkinMedica TNS® Advanced+ Serum. Perawatan kulit ing omah iki kabukten bisa ngencengi kulit sing kendur, nyuda kerutan lan garis-garis halus, lan bisa nambah tekstur lan nada kulit. Deleng asil sing diwiwiti mung rong minggu lan terus katon apik kanthi nggunakake terus-terusan.

    Ing panaliten klinis, pangguna rumangsa katon luwih enom enem taun sawise nggunakake mung 12 minggu. Serum rai topikal iki mbantu pangguna ngatasi kerutan jero lan kulit kendur ing antarane rong minggu nganti wolung minggu lan ndeleng peningkatan sing nyata ing tampilan kulit sakabèhé.

    TNS topikal SkinMedica® Advanced+ Serum kanggo panggunaan ing omah kasusun saka rong kamar sing bisa digunakake nalika dicampur kanggo ngasilake asil radikal sing cepet, tahan suwe lan radikal kanggo kulit sing katon enom. 

    Keuntungan saka SkinMedica TNS® Advanced + Serum

    Serum rai sing kuat iki misuwur ing industri perawatan kulit, kanthi rating pelanggan bintang lima lan asil sing terus-terusan ngluwihi alternatif kasebut.

    • Gamelan wangkal, kerut kasar lan garis-garis halus
    • Ngurangi tampilan kulit kendur
    • Katon nambah tekstur lan nada kulit
    • Asil diwiwiti sawise mung rong minggu
    • Asil progresif diukur liwat 24 minggu

    Fitur Key

    • Cocog kanggo kabeh jinis kulit
    • Utamané cocog kanggo kulit diwasa
    • colorless
    • Bebas wangi
    • Serum sing entheng
    • Matte rampung

    Kabukten Results

    • Deleng luwih enom 6 Taun - Skala psikometrik pihak katelu sing wis divalidasi nuduhake manawa pasien rumangsa katon luwih enom 6 taun sawise 12 minggu.
    • Ngurangi Penampilan Kulit Sagging - Perbaikan sing signifikan ing tampilan kulit kendur sawise wolung minggu nggunakake biasa.
    • Asil Progresif Sajrone Wektu - Peserta sinau tambah puas karo panggunaan terus sing diukur sajrone 24 minggu.

      Dwi Kamar Manunggal

      SkinMedica TNS® Advanced+ Serum kasusun saka rong formulasi kapisah sing, nalika digabungake, bisa bebarengan kanggo entuk asil.

      Kamar 1: TNS®-MR

      Rumus canggih iki tumindak ing pirang-pirang level kanggo mbantu sampeyan entuk asil sing ora bisa dikalahake.

      • Campuran faktor pertumbuhan generasi sabanjure
      • ndhukung fungsi kulit sehat
      • Komplek peptida inovatif
      • nambani kulitmu

      Chamber 2: Renessensce (RSC) Lanjut

      Dirancang khusus kanggo ndhukung asil campuran faktor pertumbuhan, campuran botani, ekstrak laut, lan peptida sing aktif banget iki kalebu:

      • Wiji flax Prancis
      • Ndhukung fungsi ndandani
      • Ekstrak laut
      • Ndhukung proses nganyari maneh kulit
      • Mikroalga ijo
      • Ndhukung tingkat kolagen lan elastin

      Carane nggunakake SkinMedica TNS® Advanced + Serum

      Nalika Ngatur

      Aplikasi ing esuk lan sore sawise reresik lan toning.

      Ngendi Aplikasi

      Aplikasi kanggo kabeh pasuryan, gulu, lan dodo, minangka kepinginan.

      Carane Aplikasi

      Dispense ing mburi tangan lan nyampur saben komponen sadurunge ditrapake ing kulit. Aja nyedhaki mripat. Yen ana kontak, mbilas mripat kanthi banyu.

      Úa +

      Water/Aqua/Eau, Pentylene Glycol, Fibroblast Conditioned Media, Glycereth-7 Triacetate, Shea Butter Ethyl Ester, Gliserin, Ethoxydiglycol, Lactococcus Ferment Lysate, Whey Protein, Ekstrak Chlorella Vulgaris, Sakarida Isomerat, Trifluoroacetyl-Dipeptide2 , Ekstrak Biji rami Hidrolisis, Ekstrak Sel Bunga Vitis Vinifera (Anggur), Ekstrak Buah Pyrus Malus (Apel), Hydroxyacetophenone, Tocopheryl Acetate, Propanediol, Xanthan Gum, Polyacrylate Crosspolymer-43, Polyacrylate-6, Polyisobutene, Sclerothic13 Gum , Lecithin, Pullulan, Butylene Glycol, Sodium Citrate, Polysorbate 12, Aminomethyl Propanol, Dextran, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

      Products bubar Viewed