Senté Dermal Repair Cream (1.7 oz)

Senté Dermal Repair Cream (1.7 oz)

Kanthi Teknologi Analog Heparan Sulfate sing Dipaten + Ekstrak Teh IjoA krim perbaikan kulit sing banget hidrasi lan nganyari kanggo kulit sing katon luwih sehat lan katon luwih rata sajrone 4 minggu. Becik kanggo... More
-
+
$ 164.00

Senté

65 Ing Simpenan

Hadiah gratis kanggo saben pesenan!

Product Description

Product Description -

Kanthi Teknologi Analog Heparan Sulfat Paten + Ekstrak Teh Ijo
Krim ndandani kulit sing lembab lan gawe anyar kanggo kulit sing katon luwih sehat lan katon luwih rata sajrone 4 minggu. Becik kanggo kulit sensitif. 

CIRI lan KAEDAH

  • Mbantu nyuda abang sing katon
  • Mbenakake tampilan garis-garis halus lan kisut
  • Ningkatake kulit sing luwih sehat lan katon rata sajrone 4 minggu

CARA MENGGUNAKAN

langkah 1

Sawise ngresiki, aplikasi 1-2 pompa krim perbaikan kulit ing pucuk driji lan gosok alon-alon ing rai.

langkah 2

Ngidini krim ndandani rai nyerep kanthi lengkap menyang kulit sadurunge pindhah menyang langkah sabanjure rutinitas sampeyan.

Kanthi Teknologi Analog Heparan Sulfat Paten + Ekstrak Teh Ijo
Krim ndandani kulit sing lembab lan gawe anyar kanggo kulit sing katon luwih sehat lan katon luwih rata sajrone 4 minggu. Becik kanggo kulit sensitif. 

CIRI lan KAEDAH

  • Mbantu nyuda abang sing katon
  • Mbenakake tampilan garis-garis halus lan kisut
  • Ningkatake kulit sing luwih sehat lan katon rata sajrone 4 minggu

CARA MENGGUNAKAN +-

langkah 1

Sawise ngresiki, aplikasi 1-2 pompa krim perbaikan kulit ing pucuk driji lan gosok alon-alon ing rai.

langkah 2

Ngidini krim ndandani rai nyerep kanthi lengkap menyang kulit sadurunge pindhah menyang langkah sabanjure rutinitas sampeyan.

Úa +

Heparan Sulfate Analog minangka molekul ndandani revolusioner sing mbantu nyuda abang sing katon, menehi hidrasi jero, lan ndhukung kemampuan alami kulit kanggo ndandani dhewe. Antioksidan sing nyenengake kayata ekstrak teh ijo lan vitamin E mbantu netralake radikal bebas sing nyebabake inflamasi lan karusakan

Kanthi Teknologi Analog Heparan Sulfat Paten + Ekstrak Teh Ijo
Krim ndandani kulit sing lembab lan gawe anyar kanggo kulit sing katon luwih sehat lan katon luwih rata sajrone 4 minggu. Becik kanggo kulit sensitif. 

CIRI lan KAEDAH

  • Mbantu nyuda abang sing katon
  • Mbenakake tampilan garis-garis halus lan kisut
  • Ningkatake kulit sing luwih sehat lan katon rata sajrone 4 minggu

CARA MENGGUNAKAN

langkah 1

Sawise ngresiki, aplikasi 1-2 pompa krim perbaikan kulit ing pucuk driji lan gosok alon-alon ing rai.

langkah 2

Ngidini krim ndandani rai nyerep kanthi lengkap menyang kulit sadurunge pindhah menyang langkah sabanjure rutinitas sampeyan.

Úa +

Heparan Sulfate Analog minangka molekul ndandani revolusioner sing mbantu nyuda abang sing katon, menehi hidrasi jero, lan ndhukung kemampuan alami kulit kanggo ndandani dhewe. Antioksidan sing nyenengake kayata ekstrak teh ijo lan vitamin E mbantu netralake radikal bebas sing nyebabake inflamasi lan karusakan

Products bubar Viewed