SkinMedica Award Winning System

SkinMedica Award Winning System

Kombinasi produk SkinMedica® sing menang penghargaan iki ngarahake tampilan penuaan kulit, hidrasi, lan owah-owahan warna. Sistem kasebut uga kalebu siji-sijine serum faktor pertumbuhan sing wis kabukten kanggo ngatasi kulit kendur. Cocok kanggo... More
-
+
$ 542.00

SkinMedica

6 Ing Simpenan

Hadiah gratis kanggo saben pesenan!

Product Description

Product Description -

Kombinasi produk SkinMedica® sing menang penghargaan iki ngarahake tampilan penuaan kulit, hidrasi, lan owah-owahan warna. Sistem kasebut uga kalebu siji-sijine serum faktor pertumbuhan sing wis kabukten kanggo ngatasi kulit kendur. 

Cocog kanggo kabeh jinis kulit.

Keuntungan Utama Sistem Pemenang Penghargaan
TNS® Advanced+ Serum

  • Ngapikake tampilan kerut kasar, garis-garis halus, warna kulit, lan tekstur.
  • Mung serum faktor pertumbuhan sing wis kabukten sacara klinis kanggo ngatasi kulit kendur.
  • Asil katon wiwit mung 2 minggu.1
  • Asil progresif diukur liwat 24 minggu.1

Lytera® 2.0 Pigment Correcting Serum

  • Ngapikake tampilan warna kulit sing paling bandel.
  • Mbantu ngoptimalake asil saka macem-macem pangobatan.
  • Asil progresif dramatis ing 12 minggu lan ngluwihi.1
  • Diformulasikan kanggo kabeh jinis kulit.

HA5® Rejuvenating Hydrator

  • Ngirim hidrasi langsung lan jangka panjang.
  • Langsung smoothes katon saka garis-garis halus lan kisut.
  • Nambah tampilan tekstur kulit lan kasar.  

Carane Gunakake
STEP 1:
TNS® Advanced+ Serum
Nalika nglamar:
Gunakake pompa kaping pindho saben dina ing wayah esuk lan sore sawise ngresiki lan ngresiki kulit, lan sadurunge nggunakake produk perawatan liyane, kalebu tabir surya.

Cara Aplikasi:
Dispense ing mburi tangan lan nyampur bebarengan sadurunge aplikasi kanggo kabeh pasuryan (gulu lan dodo yen pengin).

STEP 2:
Lytera® 2.0 Pigment Correcting Serum
Nalika nglamar:
Aplikasi siji pump kaping pindho saben dina sawise ngresiki lan toning kulit, ing esuk lan sore, sadurunge nglamar moisturizer lan sunscreen.

Cara Aplikasi:
Aplikasiake ing kabeh pasuryan, gulu, dada, utawa wilayah sing kena pengaruh liyane.

STEP 3:
HA5® Rejuvenating Hydrator
Nalika nglamar:
Aplikasi kaping pindho saben dina ing wayah esuk lan ing wayah wengi sawise ngresiki, toning, lan nambani kulit. Aplikasi sadurunge moisturize lan aplikasi SPF.

Cara Aplikasi:
Basahi pucuk driji sadurunge nglamar HA5® Rejuvenating Hydrator ing pasuryan, gulu lan dhadha, utawa ing wilayah ngendi garis-garis halus lan kerut utamane ana.

Úa +

Waca Kemasan Produk Individu Kanggo Bahan.

Kombinasi produk SkinMedica® sing menang penghargaan iki ngarahake tampilan penuaan kulit, hidrasi, lan owah-owahan warna. Sistem kasebut uga kalebu siji-sijine serum faktor pertumbuhan sing wis kabukten kanggo ngatasi kulit kendur. 

Cocog kanggo kabeh jinis kulit.

Keuntungan Utama Sistem Pemenang Penghargaan
TNS® Advanced+ Serum

  • Ngapikake tampilan kerut kasar, garis-garis halus, warna kulit, lan tekstur.
  • Mung serum faktor pertumbuhan sing wis kabukten sacara klinis kanggo ngatasi kulit kendur.
  • Asil katon wiwit mung 2 minggu.1
  • Asil progresif diukur liwat 24 minggu.1

Lytera® 2.0 Pigment Correcting Serum

  • Ngapikake tampilan warna kulit sing paling bandel.
  • Mbantu ngoptimalake asil saka macem-macem pangobatan.
  • Asil progresif dramatis ing 12 minggu lan ngluwihi.1
  • Diformulasikan kanggo kabeh jinis kulit.

HA5® Rejuvenating Hydrator

  • Ngirim hidrasi langsung lan jangka panjang.
  • Langsung smoothes katon saka garis-garis halus lan kisut.
  • Nambah tampilan tekstur kulit lan kasar.  

Carane Gunakake
STEP 1:
TNS® Advanced+ Serum
Nalika nglamar:
Gunakake pompa kaping pindho saben dina ing wayah esuk lan sore sawise ngresiki lan ngresiki kulit, lan sadurunge nggunakake produk perawatan liyane, kalebu tabir surya.

Cara Aplikasi:
Dispense ing mburi tangan lan nyampur bebarengan sadurunge aplikasi kanggo kabeh pasuryan (gulu lan dodo yen pengin).

STEP 2:
Lytera® 2.0 Pigment Correcting Serum
Nalika nglamar:
Aplikasi siji pump kaping pindho saben dina sawise ngresiki lan toning kulit, ing esuk lan sore, sadurunge nglamar moisturizer lan sunscreen.

Cara Aplikasi:
Aplikasiake ing kabeh pasuryan, gulu, dada, utawa wilayah sing kena pengaruh liyane.

STEP 3:
HA5® Rejuvenating Hydrator
Nalika nglamar:
Aplikasi kaping pindho saben dina ing wayah esuk lan ing wayah wengi sawise ngresiki, toning, lan nambani kulit. Aplikasi sadurunge moisturize lan aplikasi SPF.

Cara Aplikasi:
Basahi pucuk driji sadurunge nglamar HA5® Rejuvenating Hydrator ing pasuryan, gulu lan dhadha, utawa ing wilayah ngendi garis-garis halus lan kerut utamane ana.

Úa +

Waca Kemasan Produk Individu Kanggo Bahan.

Products bubar Viewed