Bebener babagan kolagen lan kulit: ora kaya sing sampeyan pikirake
20
Bisa 2022

0 Komentar

Bebener babagan kolagen lan kulit: ora kaya sing sampeyan pikirake

Kolagen minangka komponen penting kanggo kulit sehat. Sayange, lan kaya akeh topik ing perawatan kulit, iki wis dadi tembung kunci sing dirungokake dening akeh merek kanggo mbantu dheweke adol barang.

 

Iku misale jek paling kabeh saiki ngandhut kolagen-malah pangan lan ngombe. Kaya akeh jinis produk konsumen, ora kabeh bisa dipercaya. Jaminan pemasaran biasane ngandhani apa sing pengin dirungokake supaya bisa tuku barang sing ngemot kolagen. 

 

Kita wis ngurutake kekacauan kanggo menehi sampeyan bebener babagan kolagen… lan ora kaya sing sampeyan pikirake. Kita bakal nutupi cara kerjane, kenapa kita butuh, lan jinis produk kolagen sing bener-bener bisa digunakake.

 

Apa Collagen?

Kolagen minangka protein paling akeh sing ana ing awak. Digunakake kanggo nggawe jaringan ikat sing nguatake lan ngiket jaringan liya, yaiku komponen otot, tendon, balung rawan, balung, lan kulit. Kulit minangka jaringan paling gedhe ing awak, lan kolagen nduweni peran utama kanggo njaga daya tahan lan kekuwatane. 

 

Nalika awak kanthi alami nggawe kolagen dhewe, proses penuaan alami nyebabake kita ngasilake luwih sithik nalika saya suwe. Lan kabiasaan sing ora sehat kaya ngrokok, ngonsumsi srengenge lan alkohol sing berlebihan, lan kurang olahraga lan turu luwih nyuda produksi kolagen.

 

Apa Kolagen Kanggo Kulit?

Kulit kita mbutuhake protein kolagen lan elastin kanggo njaga kekuwatan lan daya tahan. Loro-lorone kerja bareng kanggo mesthekake kulit fleksibel lan elastis supaya tetep nglindhungi awak liyane. Nalika kolagen ilang, kulit kita dadi luwih tipis lan kurang lentur, asring katon minangka garis lan kerut. Kolagen bisa uga dadi faktor sing paling penting kanggo njaga kulit supaya ora kenthel.

 

A lack of firmness ing kulit tegese kolagen wis ilang. Iki kedadeyan kanthi alami kanthi umur lan saya tambah amarga kabiasaan sing ora sehat. Owah-owahan hormonal, kayata menopause, uga nyebabake produksi kolagen lan mundhut.

 

Untunge, kelangan kolagen minangka salah sawijining kekurangan saka tuwa sing ora kudu ditindakake. Iku is bisa kanggo ndhukung nganyari maneh kolagen karo produk tengen. 

 

kang Kolagen Ora Work

Ora kabeh produk ing pasar sing duwe sifat nguatake kolagen wis kabukten nindakake apa sing diomongake. Ana akeh panganan kolagen sing dipasarake kanggo nambah produksi kolagen. Sawetara produsen bubuk minuman, suplemen, lan duduh kaldu (sing bisa dadi restoratif kanthi cara liya) promosi produk kasebut minangka protein kolagen lan wis nandur modal akeh ing pariwara sing nduweni kemampuan kanggo ngencengi kulit lan nyuda garis lan kerutan. 

 

Kanggo ndhukung klaim kasebut, perusahaan kasebut gumunggung asil saka panaliten sing nuduhake kolagen sing bisa dicerna sing migunani kanggo kulit lan nyuda tandha-tandha tuwa. Sayange, riset jinis iki biasane didanai dening perusahaan sing padha. Yen kita pengin mangan luwih apik kanggo kulit sing luwih apik, ana cara sing bisa ditindakake, nanging bebener iku ora ana bukti hard sing kolagen consumable mbalikke pratandha saka tuwa. 

 

Para ilmuwan saiki ujar manawa proses pencernaan rusak kabeh kolagen lan nyuda kemungkinan sing bisa tekan kulit kanggo menehi keuntungan nyata. Dadi ati-ati supaya ora tuku tren anyar kolagen sing bisa ditonton. 

 

Kang Collagen ora Work

Kita ngerti yen perawatan kulit topikal sing tepat buktiaken kanggo nambah produksi kolagen lan nyuda pratandha saka tuwa. Sawetara produk ndhukung kulit kanthi cara sing bisa ngreksa kolagen sing ana, dene liyane nambah produksi kolagen. Krim hidrasi ekstra sing mbantu kulit njaga kelembapan minangka perlindungan saka radikal bebas, ningkatake retensi kolagen.

 

Perawatan kulit sing ngandhut vitamin C ndhukung sintesis kolagen kanthi nyengkuyung produksi enzim sing perlu kanggo produksi kolagen. Lan pasinaon nuduhake yen perawatan kulit kolagen paling apik bahan kasebut yaiku retinoid lan peptida, sing nambah turnover sel. Turnover sel sing dianyari tegese produksi kolagen luwih akeh. Hasil kulit sing luwih kenceng lan kenyal.

 

Where Dermsilk Skincare Rawuh

Kita uga ngerti manawa ora kabeh perawatan kulit padha. Dermatologists lan estheticians setuju sing kualitas-merek kelas nawakake perawatan kulit kolagen sing paling apik amarga rumus konsentrasi disetujoni dening FDA lan digawe kanggo nembus alangan kulit. Iki nggawe luwih efektif, amarga bisa ngirim bahan aktif luwih jero ing kulit. Terus nggunakake kualitas-kelas skincare bakal nyedhiyakake paningkatan produksi kolagen supaya akeh sing dikarepake. 

 

Telusuri koleksi kolagen sing ndhukung perawatan kulit


Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake