Ya, Sampeyan Perlu Krim Mripat - Punika Apa
19
Oct 2021

0 Komentar

Ya, Sampeyan Perlu Krim Mripat - Punika Apa

Apa masalah karo krim mata? Napa krim rai standarku ora bisa digunakake kanggo kabeh pasuryan? Napa aku uga kudu tuku krim mata khusus?

Kabeh pitakonan iki bisa dimangerteni, lan kita cukup krungu.

Nanging sing bener babagan krim mata yaiku bagean kritis saka rezim perawatan kulit sing lengkap. Lan ing artikel iki, kita bakal nerangake apa sebabe. 

 

Apa Krim Mripat Apa?

Umumé, krim mripat cukup apik tenan. Padha hydrate kulit sak mripat lan nggawe luwih sehat lan katon luwih enom.

Nalika moisturizers biasa bakal nggawe wilayah sing dicokot alus, krim mripat alamat spesifik uneg-uneg kanggo wilayah rai iki. Lan sing penting amarga kulit ing sakubenge mripat duwe kelenjar lenga luwih sithik lan kolagen luwih sithik tinimbang kulit liyane. Mulane, garis-garis halus lan kerutan dadi luwih jelas ing kana.

Krim mripat kudu ditrapake saben esuk sawise ngresiki kulit. Dheweke nyedhiyakake akeh keuntungan sing padha karo pelembab biasa, kalebu hidrasi tanpa minyak kanggo njaga area mripat sing alus lan alus.

Diformulasikan khusus kanggo area kulit sing luwih cilik lan luwih alus lan paling asring ngemot bahan anti-tuwa kaya kang kulit sensitip utawa peptida sing mbantu nyuda garis lan kerutan ing kelopak mata.



Kepiye Krim Mata Beda karo Krim Wajah?

Krim rai dirancang kanggo nghidrasi kabeh rai, lan bisa uga luwih alus tinimbang bagean awak liyane, nanging isih ora rapuh kaya kulit sing luwih tipis ing mripat.

Dadi, nalika krim rai bisa apik kanggo nyegah garis-garis halus lan kerutan, mesthine ora kabeh bahan utama sing dirancang kanggo nglindhungi lan hidrasi ing mripat.

Krim mripat digawe kanthi bahan sing beda tinimbang krim pasuryan amarga wilayah mripat banget sensitif lan rawan kanggo tuwa luwih cepet.

Contone, kulit ing sakubenge mripat sampeyan rapuh amarga konsentrasi pembuluh getih lan kapiler sing dhuwur. Iku gampang rusak dening faktor lingkungan kayata sinar UV lan polusi.

Garis-garis halus lan kerut biasane identik karo kekeringan amarga loro-lorone nggambarake kulit sing katon "rusak" amarga kekurangan hidrasi. Kurang kelembapan iki asring amarga kekurangan kolagen lan elastin, sing bisa disebabake dening akeh faktor. Krim mripat bisa nyedhiyakake kulit hidrasi langsung nalika uga nglindhungi saka karusakan mangsa.


Milih Krim Mripat sing Tengen Kanggo Sampeyan

Dadi, kepiye sampeyan milih krim mata sing paling apik?

Penting kanggo elinga yen kulit saben wong beda-beda, lan kabutuhan beda-beda. Siji wong mbutuhake krim mripat sing mbantu nyuda tampilan bunderan ing mripat, dene liyane mbutuhake krim mripat sing bisa mbantu nghidrasi lan ngelus garis-garis halus.

Ing ngisor iki sawetara tips cepet babagan carane milih krim mata sing paling apik kanggo kulit:

  • Ngerti Apa Keprigelan Sampeyan Sing Dikarepake - Yen keprihatinan utama sampeyan yaiku garis sing apik, goleki krim mata kanthi peptida, ceramide, utawa antioksidan (contone, Vitamin C). Yen bunderan peteng ing mripat dadi masalah, cobanen sing padhang karo Vitamin C utawa Asam Kojic.
  • Aja Ditipu Kanthi Kemasan Apik - Sampeyan bisa uga bakal kegodha tuku krim mripat amarga kemasane, nanging sing paling penting yaiku bahan ing njero lan kepiye kerjane kanggo asil sing dikarepake! 

Lan mbok menawa saran paling penting kabeh?

Penting kanggo milih produk sing duwe kabukten khasiatipun karo disetujoni FDA, kang kok disaranake mung nggunakake asli, produk ndhuwur-jeneng, lagi siji-sijine sing bener buktiaken bisa.

Produk sing ngemot konsentrasi dhuwur saka úa kasebut ing ndhuwur bakal nindakake mukjijat kanggo mesthekake asil sing dipengini bisa digayuh, lan krim mripat kualitas dhuwur duwe kombinasi unik saka bahan muji uga konsentrasi sing luwih dhuwur saka bahan paling apik kanggo perawatan kulit, nggawe wong siji-sijine. nyata pilihan.


Krim Mata paling apiks kanggo 2022

  1. Krim Mripat paling apik kanggo Garis Halus lan Keriput
     elastiderm
  2. Krim Mripat Moisturizing paling apik
    Neocutis LUMIERE FIRM RICHE Krim Mata Pelembab Ekstra Menerangi & Mengencangkan (0.5 fl oz)
  3. Krim Mata Anti-Aging paling apik
     SkinMedica Dermal Repair Cream (1.7 ons)
  4. Krim Mripat Paling Apik Kanggo Lingkaran Gelap utawa Puffiness
    SkinMedica Instant Bright Eye Cream (0.5 ons)
  5. Serum mripat paling apik

 

 

 

Pilih Siji Sing Mathuk Sampeyan

Pelembab rai apik kanggo panggunaan saben dina, nanging yen sampeyan nggoleki barang sing menehi hidrasi lan proteksi kanggo wilayah sensitif iki., banjur krim mripat minangka pilihan sing tepat kanggo sampeyan.

Jaga kulit kanthi mesthekake yen dilindhungi watara jam, awan lan wengi. Krim mripat diformulasikan supaya bisa digunakake kanggo kabeh jinis kulit, mula aja wedi nyoba macem-macem krim kanggo ndeleng apa sing paling cocog kanggo sampeyan!

Elinga yen mung amarga sampeyan ora bisa ngatasi garis-garis halus utawa kerut, iki ora ateges yen kulit sampeyan ora bisa dikalahake. Tetep maju ing game kanthi nggunakake krim mripat saiki.


Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake