Produk Perawatan Kulit Paling Apik Kanggo Lengen: Cara ngencengi, nglembut, lan ngobati kulit sing krep
28
Dec 2021

0 Komentar

Produk Perawatan Kulit Paling Apik Kanggo Lengen: Cara ngencengi, nglembut, lan ngobati kulit sing krep

Nalika kita umur, kita nglampahi akeh wektu kanggo ngurus pasuryan, gulu, lan mripat kita, asring madhep bagean penting liyane kita. Bagean sing bisa mbantu wong liya; bagean sing ngrangkul wong sing kita tresnani.


Ya, kita ngomong babagan tangan kita. Mula, apa kita ora ngrawat wong-wong mau kaya sing kudu kita lakoni? kita perawatan kulit anti-tuwa serum lan krim minangka perawatan sing paling apik kanggo lengen (lan kabeh-kabeh) kanggo mbantu nyuda, ngencengi, lan nambani tandha-tandha tuwa. Ing artikel iki, kita bakal nliti carane ngencengi kulit ing lengen lan carane alon mudhun pratandha saka tuwa sing pisanan katon ing sisih sampeyan sing peduli kanggo wong liya.



ELASTISITI ilang

Mundhut kolagen nyebabake resiliensi kompromi lan tambah kerapuhan kulit. Kulit krep ing lengen utawa kulit tipis sing wis ilang elastisitas minangka bagean normal saka tuwa. Nalika kita tuwuh luwih diwasa, uga kulit kita. Kita bisa ngilangi owah-owahan kasebut kanthi perawatan kulit sing dipilih kanggo awake dhewe.


Coba ganti merek toko obat sampeyan kanthi merek perawatan kulit anti-tuwa sing berkualitas sing duwe komitmen kanggo rejuvenasi tampilan lan kekencangan kulit; merek kaya Neocutis, iS Klinis, Skinmedica, Obagi, Lan EltaMD.


Sawise kabeh, kulit kita nindakake akeh banget kanggo kita - nglindhungi kita lan ngrawat wong liya - apa kita kudu nglakoni sing padha?



Mbalik maneh jam ing tuwa

Nggawe ritual esuk lan sore nglamar produk perawatan kulit sing ditargetake ing lengen sampeyan bakal nambah elastisitas sing ilang. Nalika kita umur, kulit ing lengen kita katon crepey, ilang daya tahan pemuda. Nanging akeh sing katon Gamelan kulit lan tightening saka kulit ing lengen kita bisa digayuh liwat ritual saben dina.


Neocutis nawakake garis pertahanan penting marang tuwa. Ditemokake ing Swiss, garis produk kasebut fokus ing penyembuhan lan rejuvenating kulit kanggo mulihake penampilan sing luwih enom. sing NeoBody Restorative Cream iku noncomedogenic, dermatologist-dites, free aditif werna lan wewangen, lan ora dites ing kéwan. Diformulasikan khusus kanggo awak kanthi teknologi sing ngaktifake kolagen alami lan mulihake kulit sing mulus lan katon enom. Musim semi lan musim panas nganggo gaun tanpa lengan wiwit katon luwih apik!


Favorit liyane kita yaiku SkinMedica GlyPro Daily Firming Lotion. SkinMedica fokusake perhatian kanggo ngembangake ilmu peremajaan kulit, nyawisake riset pirang-pirang taun kanggo nggawe produk sing inovatif. Cocog kanggo kabeh jinis kulit, GlyPro Daily nambah kekencangan kulit lan mbantu nada kekentalan kanggo tampilan sing mulus lan ramping. Sampurna kanggo mbantu nyuda tampilan kulit crepey ing lengen lan ing papan liya ing awak.



Nyegah karusakan luwih

Kita ngerti manawa sampeyan wis dikandhani kaping pirang-pirang, nanging penting banget, mula kita bakal ujar maneh: nganggo proteksi srengenge. Cara sing paling apik kanggo nyegah karusakan luwih akeh ing kulit yaiku nglindhungi awake dhewe saka unsur sing paling ngrusak ing sekitar kita - srengenge. Kita nemoni iki saben dina, kadhangkala nganti pirang-pirang jam, lan kita kudu njupuk langkah sing cukup kanggo nikmati anget tanpa ngrusak.


Nalika kulit serem ing tangan kita minangka bagean normal saka tuwa, srengenge minangka salah sawijining faktor penting sing nyebabake kacepetan lan keruwetan karusakan. Dadi, saliyane njupuk tindakan sing ditargetake kanggo nyuda tandha-tandha tuwa ing tangan sampeyan, sampeyan uga kudu nggunakake produk sing berkualitas tinggi. sunscreen. Milih merek sing nglindhungi lan nyukupi kulit minangka pasangan sing cocog karo sing kasebut ing ndhuwur.


Kita seneng karo SPF dhuwur spektrum sing amba kaya UltaMD UV Active SPF 50+. Formula bebas wangi, bebas lenga, bebas paraben, bebas sensitivitas, lan non-comedogenic iki menehi proteksi UVA lan UVB sing kuat lan komprehensif. Lan iku kabeh nalika tetep luar biasa nourishing-sampurna kanggo nggunakake ing pasuryan lan awak. Sawise dina suwene ing srengenge, kita uga seneng serum pemulihan sing mbantu ngisi maneh kulit sing lembut, kaya iki serum pemulihan kulit.



BEST SKINCARE FOR ARMS

Kita ngerti manawa ana akeh pilihan ing kana lan muddling bisa dadi tantangan. Nanging rong perkara sing paling penting kanggo ngencengi kulit ing lengen yaiku:

  1. Kanggo nggunakake produk premium karo asil buktiaken; Perawatan kulit kualitas Dermsilk minangka siji-sijine cara kanggo njamin iki.
  2. Kanggo nggunakake sunscreen protèktif lengkap. 

Koleksi kurasi kita mung kalebu perawatan kulit sing paling apik kanggo kulit tuwa-kualitas sejati, lotion mewah, serum, lan liya-liyane. Ora ana sing disiram, dikemas maneh, lan didol ... lan ora ana kulit sing krep ing tangan kita. Iku pilihan sing gampang kanggo nggawe.


Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake