Merek Perawatan Kulit sing Dominasi Pasar
07
Sep 2021

0 Komentar

Merek Perawatan Kulit sing Dominasi Pasar

Mlaku-mlaku ing lorong ing toko kosmetik apa wae lan sampeyan bakal weruh merek sawise merek ... ora nggumunake yen akeh wong sing golek perawatan kulit pungkasan bakal mbuwang atusan (malah ewonan dolar) nyoba macem-macem pilihan sadurunge nemokake sing bener bisa kanggo wong-wong mau.


Cara sing paling apik kanggo ngilangi biaya sing ora perlu, lan miwiti menehi nutrisi kanggo kulit nalika sampeyan milih, yaiku riset dhisik merek lan produk perawatan kulit sing paling apik lan ngerteni manawa pancen wis kabukten.


Dadi tujuan kita karo artikel iki; kanggo mbantu sampeyan nemokake merek perawatan kulit sing ndominasi pasar. Ora kanggo nomer utawa volume dodolan, nanging kanggo khasiat lan kemampuan kanggo ngowahi lan nambah kulit-ora preduli jinis kulit sampeyan.


Ing artikel iki, kita ora bakal ngenalake sampeyan apa-apa nanging merek perawatan kulit sing wis kabukten sacara klinis supaya sampeyan ngerti yen sampeyan entuk barang sing bakal menehi asil (kadhangkala mung 1 dina ... kanthi serius).


Kosmetik iki beda karo sing sampeyan temokake ing toko kecantikan standar amarga kudu entuk persetujuan FDA sadurunge diluncurake menyang pasar. Iki tegese dheweke kudu ngalami tes khusus lan kudu mbuktekake asile sadurunge nggawe klaim. Nyatane, bebener iku sampeyan mung bisa dipercaya pratelan nalika digawe dening account skincare kemewahan.


Dadi ayo padha mlebu! Tanpa urutan tartamtu, iki minangka pilihan utama kanggo merek perawatan kulit paling apik sing ndominasi pasar kecantikan.


iS Klinis

Pisanan kita duwe iS Klinis. Merek iki diadegake ing taun 2002 dening ahli biokimia kanthi dhasar sing marasake awakmu diwiwiti ing alam. Garis produk perawatan kulit sing inovatif entuk klaim sing misuwur kanthi panemuan panggunaan extremozymes ing perawatan kulit. Iki minangka enzim sing diprodhuksi kanthi alami dening tetanduran sing urip ing lingkungan sing atos banget; panggonan kayata ara-ara samun gersang, trenches segara jero, Arktik beku, lan liyane. Panganggone enzim kasebut ing perawatan kulit mbantu nglindhungi kulit saka karusakan sing disebabake dening ekstrem lingkungan.

Perusahaan kasebut minangka divisi Perawatan Kulit Inovatif, sing minangka salah sawijining panguwasa sing paling dihormati ing industri perawatan kulit. Dheweke nggawe produk saka pirang-pirang bahan botani alami kalebu bahan mentah kelas farmasi. Iki minangka prabédan penting sing mbedakake iS Clinical saka akeh liyane; iku tetep bebas saka impurities lan senyawa sing bisa digunakake "stowaway" ing senyawa lan unwittingly mungkasi munggah ing prodhuk final.

Asil perawatan kulit murni sing mung ngemot apa sing dikarepake-bahan kuat, alus, lan klempakan sing kabukten bisa digunakake. iS Clinical uga bebas kekejeman, ora nate nyoba produke ing kewan, lan umume barise yaiku vegan, kajaba produk sing ngemot madu sing asale saka etika.


EltaMD

Sabanjure EltaMD. Merek iki minangka salah sawijining merek perawatan kulit kanggo para ahli dermatologi profesional, utamane babagan garis perlindungan srengenge. Dheweke wiwit minangka produsen ointment sing nggunakake bahan alami saka petani ing deso Swiss. Warisan medis wis nggawe produk sing luar biasa efektif. Kabeh perawatan kulit lan tabir surya didhukung dening ilmu pengetahuan-lagi malah asring diarani minangka "rahasia Swiss sethitik".

Nalika mlebu pasar AS ing 1988, EltaMD cepet dadi salah sawijining sumber sing paling dipercaya kanggo produk perawatan tatu lan penyembuhan ing kantor kesehatan ing saindenging jagad. Ing taun 2007, dheweke wiwit ngembangake saka penyembuhan kanggo nglindhungi kulit kanthi ngluncurake tabir surya sing canggih kanthi kosmetik. Yen sampeyan pengin sunscreen paling apik kanggo kulit, banjur katon ora luwih saka EltaMD. Saben rumus dirancang kanggo nggarap saben jinis lan kondisi kulit, nggarap awak lan bahan alami kanggo gawe anyar, nambani, lan nglindhungi.


Neocutis

Uga ing dhaftar punika Neocutis. Merek perawatan kulit sing inovatif iki duwe formula kuat sing wis menangake penghargaan ing publikasi kecantikan sajrone pirang-pirang taun, kalebu penghargaan tuku kaendahan paling apik ing InStyle 2021. Yen sampeyan ngilangi jenenge, sampeyan nemokake yen "neo" tegese anyar lan "cutis" tegese kulit. Lan sing padha bosok ing-nambah tampilan kulit tuwa supaya luwih sehat lan luwih enom ... kanggo nggawe kaya anyar

Neocutis didegaké ing Swiss kanthi basis ilmu babagan penyembuhan tatu. Ilmuwane nindakake riset babagan carane tatu bisa waras lan nemokake teknologi anyar sing bisa nambani kulit sing kobong tanpa ninggalake catu, kabeh nalika nggawe katon luwih sehat. Dheweke nggunakake ilmu iki kanggo ngatur garis perawatan kulit, ngerteni tingkat jero manawa kulit sing luwih tuwa tumindak padha karo kulit sing tatu, mula kudu dirawat kanthi teknologi sing padha.

Garis produk perawatan kulit Neocutis dikembangake kanthi bahan lan teknik sing ndhukung penyembuhan alami kulit kanthi ngrangsang proses regenerasi. Iki mbangun lan mulihake blok bangunan utama struktur kulit- kolagen, elastin, lan hyaluronic asam. Kerajinan sing tepat lan kombinasi mung bahan sing paling apik wis nyebabake garis perawatan kulit lengkap sing ngirim peptida lan protein sing kuat kanggo mbantu rejuvenate lan nutrisi kulit.


SkinMedica

Skinmedica uga njupuk titik ndhuwur ing dhaftar. Merek perawatan kulit sing menang penghargaan iki nyetel standar babagan cara perawatan kulit premium- minangka salah sawijining merek paling apik kanggo perawatan sawise prosedur lan masalah perawatan kulit umum. Merek kasebut fokusake perhatian kanggo ngembangake ilmu peremajaan kulit, nyinaoni riset pirang-pirang taun kanggo produke, lan nggunakake sifat penyembuhan alami kulit. 

Skinmedica ora isin babagan passion kanggo kulit ayu. Dheweke bebas ngrembug babagan penasaran lan semangat sing ulet katon—dheweke pengin nyurung wates apa sing dianggep bisa. Tim ahli biologi kulit terus-terusan nggawe inovasi kanggo nemokake kemungkinan anyar babagan carane rejuvenate supaya sampeyan bisanambah tampilan lan koyo kulit kanthi baris perawatan kulit lengkap saka Skinmedica.


Obagi

Pungkasan, kita pengin nuduhake sampeyan Obagi. Perusahaan iki minangka warisan ing lapangan, kanthi keahlian 30 taun sing wis mimpin industri kanthi ilmu pengetahuan lan inovasi. Produk kasebut dirumusake khusus kanggo target macem-macem masalah kulit, utamane tandha-tandha tuwa, bintik-bintik peteng, garis-garis halus lan kerutan, lan warna/tekstur kulit.

Nanging Obagi didegaké ing yakin sing skincare babagan dadi luwih saka mung "mbenerake" iku kita ora seneng bab dhéwé; lan malah luwih saka "nyegah" pratandha saka tuwa. Padha pracaya ing ngeculake potensial lengkap kulit sampeyan kanthi ngembangake formula sing didhukung ilmiah sing ningkatake kulit sing sehat lan ngidini sampeyan njupuk masa depan kanthi yakin. Inovasi ing saubengé kita, lan Obagi nggoleki ing kabeh panggonan sing tepat kanggo nemokake. Produk kasebut minangka transformasi lan menehi asil kanggo kabeh jinis kulit lan kabeh umur.


Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake