Nyiyapake Kulit kanggo Taun Anyar: Rutinitas Perawatan Kulit Paling Apik kanggo 2022
11
Jan 2022

0 Komentar

Nyiyapake Kulit kanggo Taun Anyar: Rutinitas Perawatan Kulit Paling Apik kanggo 2022

Taun anyar wis resmi ing kene, kanthi kesempatan kanggo miwiti maneh. Ngrangkul rutinitas kaendahan anyar bisa nggawe kita rumangsa wis siyap kanggo ngadhepi taun anyar lan jagad iki. Bisa uga mung sing kita butuhake kanggo maju kanthi rasa ayu lan percaya diri. 

nggawe Resolusi taun anyar 2022 kanggo njupuk care sing paling apik saka dhewe ing saben cara bisa. Nambahake rutinitas perawatan kulit anyar utawa produk perawatan kulit sing muncul ing taun 2022 mung bisa dadi salah sawijining resolusi paling gampang sing bisa kalebu ing dhaptar sampeyan.

Mung 10 menit saben dina lan, kanthi produk sing pas, sampeyan bakal bisa ndeleng asil sadurunge Februari. Kita duwe sawetara rekomendasi perawatan kulit sing apik sing bakal mbantu sampeyan ngrasakake, lan katon paling apik-lan resolusi kasebut bisa digayuh. 


Muncul Tren ing Perawatan Kulit paling apik kanggo 2022 

2021 duwe luwih saka tantangan unik, utamane kanggo kulit kita. Saka nganggo topeng nganti wektu layar sing akeh banget, rai bisa nggunakake katresnan lan perawatan ekstra. Nalika kita mlebu ing taun 2022, nambah produk protèktif sing menehi nutrisi lan nglindhungi kulit kita penting, utamane yen kita terus nganggo topeng lan nglampahi akeh wektu ing ngarep komputer. 


Proteksi Cahya Biru 

Kita kabeh ngerti yen perlu kanggo nglindhungi kulit kita saka UV (ultraviolet). Nanging carane akeh kita ngerti bluelight? Cahya biru yaiku cahya sing dipancarake saka piranti digital. Sanajan ora ngrusak kanthi cara sing padha karo sinar UV, bisa ngrusak kulit lan nyumbang kanggo tuwa liwat proses sing disebut spesies oksigen reaktif (ROS). 

Kabar apik: ana liyane lan liyane produk teka menyang pemandangan sing kita bisa nambah kanggo rutin kita kanggo nglindhungi lan nourish kulit kita saka efek ngrusak saka cahya biru.

Sistem LUMIVIVE SkinMedica minangka sistem rong langkah sing kuat sing diisi antioksidan sing dirancang kanggo nglawan cahya biru lan polusi. Serum awan nglindhungi lan serum wengi rejuvenates.


Apa sing Dipakani Ing Topeng Panjenengan 

Topeng, sanajan mbiyantu, bisa digawe saka bahan sing bisa ngganggu kulit utawa bisa mencet utawa gosok ing kulit lan nyebabake masalah. Care kanggo kulit karo sistem saka skincare produk sing mbantu nyusoni lan rehabilitasi kulit sing krasa kasar lan garing amarga nganggo topeng saben dina.

Pilihan sing sampurna yaiku  Obagi Nu-Derm Fx Normal nganti Lenga utawa Sistem Starter Normal to Dry, nggunakake produk sing dirancang kanggo bisa bebarengan ora mung mbantu kanggo nglindhungi lan moisturize alangi kulit; produk iki mbantu nahan Kelembapan, utamané penting nalika nimbang efek saka topeng-nyandhang. 


Goleki Vitamin E kanggo Nyolong Pertunjukan 

Kita wis suwe ngerti babagan sifat-sifat penyembuhan vitamin E. Minangka antioksidan, nglindhungi jaringan awak saka radikal bebas, lan kita bakal katon maneh ing taun 2022 minangka salah sawijining bahan perawatan kulit paling apik

Vitamin E minangka vitamin larut lemak sing apik banget kanggo kulit garing, lan yen digabungake karo vitamin C bisa nglindhungi kulit saka karusakan lingkungan lan penuaan dini; iku uga anti-natoni kuwat sing soothes lan calms kulit iritasi. 

SkinMedica Vitamin C + E Kompleks mengkono iku mung; rumus iki ngeculake C lan E kanggo nambah warna lan tekstur kulit lan sifat antioksidan nglindhungi kulit sing larang sedina muput.


Ing 2022 "Kurang Luwih" - Normal Anyar

Taun anyar iki-luwih saka taun anyar liyane ing memori anyar-bakal dadi taun kita ngrangkul rutinitas holistik lan prasaja anyar sing bakal nggawe kita aran anyar, urip maneh, lan siap kanggo njupuk ing 2022.

Taun ngarep iki minangka taun sing kudu kita mundur saka produk perawatan kulit sing exfoliate lan perawatan liyane sing bisa agresif banget, lan duweni potensi luwih gawe piala tinimbang apik. Tren perawatan kulit anyar bakal minimalis, lan holistik, kanthi wong nggunakake kabutuhan kosong lan milih produk sing dirancang khusus kanggo kabutuhan unik kulit. Kabeh alasan liyane kanggo milih sing diformulasikan khusus lan disetujoni FDA skincare solusi.  

SkinMedica Everyday Essentials System iku sistem produk profesional-bahan sing njupuk guesswork metu apa kita perlu kanggo kulit luwih enom-looking. Kit iki nduweni serum, hydrator, tabir surya, lan retinol, kabeh item sing nggawe rezim perawatan kulit dhasar. Padha dirancang kanggo bisa bebarengan supaya kita bisa tetep rutin kita prasaja lan efektif tanpa overdoing karo produk ekstra lan pangobatan.


Sambut Taun Anyar Kanthi Resolusi sing Bisa Digayuh 

2021 wis rampung, lan kita wis pamit karo akeh perkara. Ayo maju menyang masa depan kanthi ngucapake salam kanggo resolusi perawatan kulit anyar sing nggawe kita ngrasakake nutrisi, dijaga, percaya diri, lan ayu ing kulit kita dhewe. Iki minangka salah sawijining resolusi sing paling gampang kanggo tetep, lan sing menehi nilai paling cepet kanggo wektu sampeyan nandur modal.

Siap nemokake rutinitas perawatan kulit sing sampurna kanggo 2022? Telusuri koleksi perawatan kulit paling apik ing pasar ing Dermsilk saiki >


Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake