Extremozymes - Perawatan Kulit Ekstrem
10
Sep 2021

0 Komentar

Extremozymes - Perawatan Kulit Ekstrem

Bisa uga salah sawijining bahan paling apik ing perawatan kulit diarani "extremozyme". Enzim sing kuat iki minangka komponèn sing adhedhasar tanduran, asalé saka tetanduran sing berkembang ing kahanan urip sing ekstrem; mbayangno ara-ara samun sing gersang, kutub sing adhem, guwa-guwa sing dicemplungake srengenge, lan geyser sing ana banyu. Tetuwuhan iki wiwit umure luwih saka 40 yuta taun lan wis adaptasi karo lingkungane sing ekstrem banget, ora mung kanggo nylametake kasunyatan sing atos ing jagade, nanging uga bisa berkembang ing kono - mula jenenge cocog banget.


Apa hubungane extremozymes karo perawatan kulit?


Dadi carane iki muter menyang perawatan kulit?


Enzim extremozyme iki nglindhungi sel ing tetanduran saka karusakan struktural sing bisa teka saka ancaman njaba. Dheweke wis dikembangake liwat seleksi alam kanggo nglindhungi mikroorganisme lan mbantu supaya bisa urip ing lingkungan sing ora bisa urip. Lan teknologi sing padha bisa digunakake kanggo nglindhungi kulit manungsa saka karusakan sing disebabake kita Lingkungan.


Terobosan ilmiah wis nggabungake enzim sing nyengsemake iki dadi senyawa sing canggih sing bisa digabung kanthi lancar menyang formulasi perawatan kulit kanggo mbantu nglindhungi lingkungan sing atos. Udhara garing, asor, polusi, angin, panas, kadhemen, kringet, iritasi, lan srengenge sing atos mung sawetara faktor lingkungan sing nduwe peran ing kesehatan kulit, lan formula perawatan kulit anyar sing kuat iki bisa mbantu nglindhungi kulit. wong-wong mau.

Kepiye cara extremozymes ing perawatan kulit?


Enzim ekstremozim khusus iki kanthi alami nglindhungi sel saka karusakan. Amarga kita mbukak sel kulit kanggo unsur sing nyebabake karusakan saben dina, proteksi lengkap bisa dadi alat sing kuat kanggo kita gunakake kanggo nglindhungi lan nambani. 


Kerusakan iki ditindakake ing organ paling gedhe kanthi mung urip normal, lan sejatine ditindakake ing tingkat sing luwih struktural, mengaruhi protein kita (kaya peptida, elastin, lan kolagen) lan DNA genetik penting (sing ngidini reproduksi sel). Nalika sel kulit iki rusak, elastisitas, firmness, lan malah fungsi imun saka kulit kita bakal cilaka.


Apa perawatan kulit paling apik karo extremozymes?

Ana sawetara perusahaan perawatan kulit paling dhuwur sing nggunakake kemampuan pertahanan organik saka tanduran extremozyme kasebut. Maneka warna serum, pelembab, krim, lan pembersih dikemas kanthi mupangat sing luar biasa iki, kaya tanduran kasebut, menehi asil sing ora mungkin. Lan amarga padha disetujoni FDA, sampeyan ngerti sing padha bisa gawe serep saben statement lan pratelan sing padha nggawe. Hasile? Mupangat anti-tuwa sing dramatis kanggo nambah warna, nada, tekstur, lan tampilan kulit nalika nglindhungi kerusakan luwih lanjut.

 

iS Klinis minangka merek kita kanggo perawatan kulit Extremozyme®. Garis produk sing inovatif ningkatake kulit sehat kanthi cara sing elegan, lan saben produk krasa mewah lan entheng, nalika isih njamin asil sing lengkap. Dheweke njupuk saka proses seleksi alam saka organisme kasebut kanthi campuran eksklusif sing mbantu nyuda kerutan nalika ndhukung produksi kolagen lan ningkatake kesehatan kulit kita. Nalika digabungake menyang perawatan kulit, extremozymes uga bisa nglindhungi saka efek ngrusak saka radiasi srengenge.


Produk iS Clinical favorit kita yaiku Serum Remaja Kab, Reparative Moisture Emulsion, Youth Lip Elixer, Serum GenX Kab, Lan Extreme Protect SPF 40. Padha mbantu ngredhakaké gen kulit sing kesel lan tuwa kanggo kulit sing mencorong lan awet enom nalika nglindhungi polusi, angin, srengenge, lan faktor lingkungan sing ngrusak liyane. Asil asring katon ing sawetara dina lan menehi asil jangka panjang supaya kulit bisa cemlorot nganti pirang-pirang taun.


Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake