Serum paling apik kanggo kulit garing
30
Sep 2021

0 Komentar

Serum paling apik kanggo kulit garing

Temokake serum paling efektif kanggo kulit garing sing bakal didominasi 2022

Musim gugur minangka wektu sing luar biasa ing taun, nawakake owah-owahan ing kegiatan lan acara musiman. Sing paling apik, iki minangka kesempatan kanggo ngowahi gaya pribadi kita. Kita pengin katon apik ing lemari klambi lan dandanan musim gugur, nanging cuaca bisa mengaruhi warna kulit lan nggawe angel ngrampungake tampilan kasebut. Iku mbantu kanggo freshen rutin kita karo gedhe perawatan kulit tiba.

 

Berjuang karo Kulit Kering

Kulit garing minangka kemunduran umum sing dialami akeh nalika owah-owahan dadi sasi sing luwih adhem lan bisa nyebabake rasa sesak, rasa ora nyaman, lan nada sing ora rata lan kusam. Sayange, iku uga mengaruhi aplikasi lan wearability saka dandanan lan nimbulaké kulit katon luwih tuwa. Sawetara wong bisa ngalami kulit garing kronis, sing bisa duwe efek domino lan nyebabake masalah sing luwih serius kaya flakiness, redness, gatel, inflammation, scaliness, lan dermatitis atopik.

 

Apa Nimbulaké Kulit Garing?

Nalika kita umur, kulit garing ora bisa dihindari. Mundhut elastisitas alami nyebabake kulit luwih tipis, sing bisa nglirwakake nahan kelembapan. Genetika, hormon, lan stres uga minangka panyebab alami kulit garing. Kajaba iku, nalika kita umur, tingkat sebum kita uga mudhun, sing nyegah sawetara kelembapan alami sing bisa digunakake.

 

Sasi musim gugur lan musim dingin nambah kekeringan sakabèhé kanthi hawa ruangan sing adhem lan sumber panas njero ruangan sing kurang asor. Kebanjiran hawa garing iki nyebabake kulit garing lan asring iritasi. Godaan kanggo njupuk luwih suwe, udan luwih panas sajrone cuaca sing adhem uga bisa nyebabake dehidrasi kulit kanthi ngilangi lenga alami.

 

Solutions

Ana sawetara cara kanggo mbantu njaga lan nambah kelembapan ing kulit. Nggunakake humidifier, ngombe luwih akeh banyu lan kurang kafein lan alkohol, lan njupuk singkat, udan anget kabeh ningkatake kulit terhidrasi. Lan, mesthi, rutinitas perawatan kulit sing moisturizing uga nduweni peran penting lan bisa nggawe bedane dramatis.

 

Saiki iki wektu sing apik kanggo miwiti nyiapake hawa angin ing ngarep kanthi nganyari regimen perawatan kulit. Perawatan kulit sing paling apik kanggo kulit garing bakal mbantu ngamanake kulit sing seger lan lentur sajrone sasi ekstra garing iki.


Coba ngalih menyang pembersih lan toner sing luwih entheng lan elinga yen perawatan lapisan ing sangisore moisturizer sing apik bisa njaga kulit sing paling apik. Lan amarga kemajuan ing skincare, kita ora maneh kudu gumantung mung ing nglukis, "cakey" krim. Nanging, serum hydrating digunakake ing kombinasi karo produk liyane bisa nggawe kabeh prabédan. Nalika sampeyan lagi nggoleki serum paling apik kanggo kulit garing, ana sawetara opsi sing kasedhiya.

 

Serum paling apik kanggo kulit garing

The perawatan kulit garing paling apik ngandhut asam hialuronat (HA). Neocutis HYALIS+ Intensive Hydrating Serum minangka serum bebas lenga sing nduweni asam hialuronat, ekstrak HA sing kuat sing nembus jero penghalang kulit. Sifat anti-inflamasi kasebut bisa nambani kulit lan nyuda kekeringan nalika plumping lan nyedhiyakake hidrasi sing kuat. A prajanjian bener kanggo keuntungan saka kualitas skincare, HYALIS + diformulasikan karo sodium polyglutamate kanggo njamin pengawetan HA alam sing lengkap kanggo hidrasi paling akeh. Dandanan molekuler nambah penyerapan lan elastisitas kulit nalika nutup kelembapan. HYALIS + bisa digunakake esuk lan sore lan dilapisi karo perawatan liyane.

 

A lenga mewah kanggo nambah regimen kayata Obagi Daily Hydro-Drops Facial Serum nyedhiyakake kelembapan instan kanthi vitamin B3 murni, minyak Abyssinian, lan minyak kembang sepatu. Pencet jumlah cilik menyang kulit ing rai, gulu, lan décolleté sawise ngresiki lan ngobati, utawa nalika sampeyan butuh dorongan pelembab. Hydro-Drops mangan sampurna sawise topeng utawa kulit rai kanggo langsung nyenengake lan hidrasi kulit.

 

Sing kesuwur SkinMedica HA5 Rejuvenating Hydrator digunakake minangka perawatan post-serum ing ngisor moisturizer lan becik kanggo skincare mangsa. Teknologi eksklusif nggunakake ekstrak sel induk kembang Vitis kanggo ndhukung produksi asam hyaluronic kulit. Kanthi kombinasi 5 macem-macem jinis asam hyaluronic, HA5 menehi asil langsung kanthi katon garis-garis halus lan kerutan lan tekstur kulit sing mulus, langsung terhidrasi lan sinar jangka panjang. Ora kaya perawatan umume, HA5 paling apik yen ditrapake nganggo pucuk driji sing teles lan langsung diterusake nganggo moisturizer tinimbang ngidini wektu ing antarane produk kanggo nyerep. Iku pancene bisa mbebasake kulit garing kronis lan jinis kulit normal padha.

 

Kanthi akeh kemajuan ing skincare, nambah serum hydrating kanggo Panjenengan perawatan kulit tiba rutin saiki minangka solusi sing sampurna kanggo menehi kelembapan sing dibutuhake. Maju ing kurva nalika cuaca lagi wae ganti lan nganyari regimen perawatan kulit saiki kanggo njaga seger lan sehat cemlorot ing sasi sing bakal teka.


Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake