Obagi Nu-Derm Clear Fx (2 oz)

Obagi Nu-Derm Clear Fx (2 oz)

  Krim sing mencerahkan kulit sing diformulasikan karo arbutin kanggo mbantu nambah tampilan kulit supaya kulit katon rata lan sehat. Obagi Nu-Derum Clear Fx minangka krim pencerah sing diformulasikan khusus karo ... More
-
+
$ 106.50

Obagi

8 Ing Simpenan

Hadiah gratis kanggo saben pesenan!

Product Description

Product Description -

 

Krim sing mencerahkan kulit sing diformulasikan karo arbutin kanggo mbantu nambah tampilan kulit supaya kulit katon rata lan sehat. Obagi Nu-Derum Clear Fx minangka krim pencerah sing diformulasikan khusus karo arbutin alami lan antioksidan kanggo nambah tampilan warna kulit sing rata kanggo kabeh jinis kulit.

CARA MENGGUNAKAN

Gunakake area sing kena pengaruh kaping pindho saben dina utawa kaya sing diarahake dening dokter.


 

Krim sing mencerahkan kulit sing diformulasikan karo arbutin kanggo mbantu nambah tampilan kulit supaya kulit katon rata lan sehat. Obagi Nu-Derum Clear Fx minangka krim pencerah sing diformulasikan khusus karo arbutin alami lan antioksidan kanggo nambah tampilan warna kulit sing rata kanggo kabeh jinis kulit.

+-

Gunakake area sing kena pengaruh kaping pindho saben dina utawa kaya sing diarahake dening dokter.


Úa +

Banyu, Arbutin, Cetil Alkohol, Gliserin, Sodium Lauryl Sulfate, Stearyl Alcohol, Tocopheryl Acetate (vitamin E), Asam Askorbat, Saponin, Sodium Metabisulfite, BHT, Asam Laktat, Butylparaben, Methylparaben, Propylparaben.

 

Krim sing mencerahkan kulit sing diformulasikan karo arbutin kanggo mbantu nambah tampilan kulit supaya kulit katon rata lan sehat. Obagi Nu-Derum Clear Fx minangka krim pencerah sing diformulasikan khusus karo arbutin alami lan antioksidan kanggo nambah tampilan warna kulit sing rata kanggo kabeh jinis kulit.

CARA MENGGUNAKAN

Gunakake area sing kena pengaruh kaping pindho saben dina utawa kaya sing diarahake dening dokter.


Úa +

Banyu, Arbutin, Cetil Alkohol, Gliserin, Sodium Lauryl Sulfate, Stearyl Alcohol, Tocopheryl Acetate (vitamin E), Asam Askorbat, Saponin, Sodium Metabisulfite, BHT, Asam Laktat, Butylparaben, Methylparaben, Propylparaben.

Products bubar Viewed