Neocutis LUMIERE FIRM Illuminating & Tightening Eye Cream (0.5 fl oz)

Neocutis LUMIERE FIRM Illuminating & Tightening Eye Cream (0.5 fl oz)

Target area mripat sing alus kanthi formulasi anti-tuwa sing canggih iki. Faktor Pertumbuhan + Peptida Kepemilikan nyuda tampilan garis-garis halus lan kerutan, sikil gagak, bengkak lan peteng ing mripat ing ... More
-
+
$ 108.00

Neocutis

216 Ing Simpenan

Hadiah gratis kanggo saben pesenan!

Product Description

Product Description -

Target area mripat sing alus kanthi formulasi anti-tuwa sing canggih iki. Faktor Wutah + Peptida Kepemilikan nyuda garis-garis halus lan kerutan, sikil gagak, bengkak lan peteng ing mripat ing 14 dina.

 

  • Nyuda tampilan garis-garis halus lan kerutan kanthi Faktor Pertumbuhan
  • Ndhukung produksi Kolagen lan Elastin kanthi Proprietary Peptides
  • Ngapikake firmness, elastisitas, nada, lan tekstur
  • Moisturizes kulit ing mripat
  • Asam Glycyrrhetinic mbantu nyuda tampilan peteng ing mripat
  • Mbantu nyilikake tampilan puffiness kulit karo Kafein
  • Nyegerake area mripat sing alus kanggo mbantu ngenthengake tandha-tandha kesel karo Bisabolol, agen kondisioner kulit sing ditemokake ing Ekstrak Chamomile

CARA MENGGUNAKAN +-

  • Aplikasi ing esuk lan sore ing kulit ing sekitar mripat
  • Aja nggosok. Aplikasiake produk kanthi gerakan dabbing utawa patting kanggo nggedhekake asil.

Úa +

banyu (aqua), caprylic/capric triglyceride, c12-20 acid peg-8 ester, glycerin, butylene glycol, cetyl alcohol, peg-8, bisabolol, kafein, tetrahexyldecyl ascorbate, ekstrak tunas wit beech (fagus sylvatica), lesitin, kulit lysate, tetrapeptide-21, asam hialuronat, asam glycyrrhetinic, tokoferol, asam sitrat, capryloyl carnosine, ascorbyl palmitate, tocotrienols, palm (elaeis guineensis) oil, palmitoyl tripeptide-1 acetate, asam askorbat, asam benzoat, citratesterolene , kalium setil fosfat, kalium sorbate, kapril glikol, karbomer, heksilen glikol, isorate sakarida, natrium poliakrilat, natrium hidroksida, fenoksietanol, benzyl alkohol.

Target area mripat sing alus kanthi formulasi anti-tuwa sing canggih iki. Faktor Wutah + Peptida Kepemilikan nyuda garis-garis halus lan kerutan, sikil gagak, bengkak lan peteng ing mripat ing 14 dina.

 

  • Nyuda tampilan garis-garis halus lan kerutan kanthi Faktor Pertumbuhan
  • Ndhukung produksi Kolagen lan Elastin kanthi Proprietary Peptides
  • Ngapikake firmness, elastisitas, nada, lan tekstur
  • Moisturizes kulit ing mripat
  • Asam Glycyrrhetinic mbantu nyuda tampilan peteng ing mripat
  • Mbantu nyilikake tampilan puffiness kulit karo Kafein
  • Nyegerake area mripat sing alus kanggo mbantu ngenthengake tandha-tandha kesel karo Bisabolol, agen kondisioner kulit sing ditemokake ing Ekstrak Chamomile

CARA MENGGUNAKAN

  • Aplikasi ing esuk lan sore ing kulit ing sekitar mripat
  • Aja nggosok. Aplikasiake produk kanthi gerakan dabbing utawa patting kanggo nggedhekake asil.

Úa +

banyu (aqua), caprylic/capric triglyceride, c12-20 acid peg-8 ester, glycerin, butylene glycol, cetyl alcohol, peg-8, bisabolol, kafein, tetrahexyldecyl ascorbate, ekstrak tunas wit beech (fagus sylvatica), lesitin, kulit lysate, tetrapeptide-21, asam hialuronat, asam glycyrrhetinic, tokoferol, asam sitrat, capryloyl carnosine, ascorbyl palmitate, tocotrienols, palm (elaeis guineensis) oil, palmitoyl tripeptide-1 acetate, asam askorbat, asam benzoat, citratesterolene , kalium setil fosfat, kalium sorbate, kapril glikol, karbomer, heksilen glikol, isorate sakarida, natrium poliakrilat, natrium hidroksida, fenoksietanol, benzyl alkohol.

Products bubar Viewed