Neocutis LUMIERE FIRM Illuminating & Tightening Eye Cream (0.5 fl oz)

Neocutis LUMIERE FIRM Illuminating & Tightening Eye Cream (0.5 fl oz)

Krim mata Neocutis LUMIÈRE FIRM® diformulasikan kanthi faktor pertumbuhan manungsa, peptida kepemilikan, vitamin C, lan liya-liyane kanggo kulit sing alus, entheng, lan depuff ing sekitar area mripat. Sampeyan bakal ... More
-
+
$ 108.00

Neocutis

186 Ing Simpenan

Hadiah gratis kanggo saben pesenan!

Product Description

Product Description -

Krim mata Neocutis LUMIÈRE FIRM® diformulasikan kanthi faktor pertumbuhan manungsa, peptida kepemilikan, vitamin C, lan liya-liyane kanggo kulit sing alus, entheng, lan depuff ing sekitar area mripat. Sampeyan bakal weruh perbaikan ing tekstur, nada, lan elastisitas, lan kulit bakal katon seger lan padhang kanthi cepet. Krim mata saben dina sing apik, Neocutis LUMIERE FIRM® terus menehi mupangat anti-tuwa kanthi panggunaan sing dawa.

 

MANFAAT UTAMA LUMIÈRE FIRM®

LUMIÈRE FIRM® nambah garis-garis halus lan kerutan, sikil gagak, bengkak, lan bunderan ing mripat sajrone 14 dina.

  • Nyedhiyakake hidrasi sing nyenengake kanthi cepet menyang area mripat
  • Gamelan garis-garis halus lan kisut
  • Padhangake area mripat kanggo nyuda tampilan bunder peteng
  • Nyuda puffiness
  • Nambah nada lan tekstur kulit kanthi kekencangan lan elastisitas
  • Soothes lan alleviates pratandha saka lemes
  • Ngirim perbaikan terus ing dina 14 (ditemokake ing% pasien): lancar (84%), tekstur (84%), hidrasi (76%), lan bengkak (76%)

 

fITUR KEY

  • Cocog kanggo kulit garing, normal, lan kombinasi
  • Kanggo nggunakake ing wayah esuk lan sore
  • Bebas paraben, pewarna, lan pewangi
  • Non-comedogenic
  • Ora dites ing kewan
  • Uga kasedhiya ing formula RICHE hydrating intensif

 

BAHAN AKTIF KUAT

    Faktor Pertumbuhan - Faktor pertumbuhan kulit yaiku protein alami awak sing bisa ndandani karusakan kulit lan ningkatake pergantian sel sing luwih cepet, nyuda garis-garis halus lan kerut kanthi ndhukung kolagen lan asam hialuronat dhewe.

    Peptida Proprietary - Peptida penting kanggo nambah produksi kolagen lan elastin, nyebabake kulit luwih kenyal sing nduweni nada, tekstur, lan elastisitas sing luwih apik.

    Natrium Hyaluronate - Nyedhot kulit ing mripat kanthi sak tenane nalika nambah kekencangan lan nglancarake garis-garis halus.

    kafein - Kafein ing perawatan kulit bisa nyuda bengkak.

    bisabolol - Balance lan calms kulit sing wis tambah abang lan iritasi.

    Asam Glycyrrhetinic - Mbantu kanggo tenang lan madhangi warna kulit sing kesel.

    glycerin — Bisa kanggo nglindhungi alangi alam kulit nalika softens kulit lan narik ing Kelembapan

    vitamin C - Nyedhiyakake perawatan antioksidan kanggo nyuda tandha-tandha tuwa kanthi netralake radikal bebas

     

    CARA NGANGGO LUMIÈRE FIRM®

    • Aplikasi alon-alon menyang area mripat sawise ngresiki lan toning.
    • Aja nggosok. Aplikasi kanthi gerakan dabbing utawa patting kanggo asil maksimal.
    • Cukup alus kanggo digunakake ing wayah esuk lan sore.

     

    FAQ LUMIÈRE FIRM® SKINCARE

    Wektu apa aku kudu nggunakake produk iki? LUMIÈRE FIRM® bisa digunakake ing wayah esuk lan/utawa sore.

    Aku duwe kulit garing banget. Apa iki krim mripat apik kanggo kula? LUMIÈRE FIRM® bisa digunakake kanggo kulit garing. Kanggo hidrasi sing luwih kuat, coba LUMIÈRE FIRM® RICHE Extra Moisturizing Illuminating & Tightening Eye Cream.

    Aku duwe garis apik lan bunderan peteng. Apa krim mripat sing apik kanggo aku? LUMIÈRE FIRM® cocog kanggo kombinasi tandha-tandha tuwa, kalebu garis-garis halus, bengkak, bunderan peteng, lan lemes / lemes ing mripat.

    Apa faktor wutah manungsa? Faktor pertumbuhan yaiku protein alami sing ningkatake pertumbuhan lan pangopènan sel kulit, saéngga bisa ndandani karusakan kulit sing luwih cepet lan uga nambah produksi kolagen.

    Úa +

    banyu (aqua), caprylic/capric triglyceride, c12-20 acid peg-8 ester, gliserin, butylene glycol, cetyl alcohol, peg-8, bisabolol, kafein, tetrahexyldecyl ascorbate, ekstrak tunas wit beech (fagus sylvatica), lesitin, kulit lysate, tetrapeptide-21, sodium hyaluronate, asam glycyrrhetinic, tokoferol, asam sitrat, capryloyl carnosine, ascorbyl palmitate, tocotrienols, palm (elaeis guineensis) oil, palmitoyl tripeptide-1 acetate, asam askorbat, asam benzoat, citrate , kalium setil fosfat, kalium sorbat, kapril glikol, karbomer, heksilen glikol, isorat sakarida, natrium poliakrilat, natrium hidroksida, disodium edta, fenoksietanol, benzyl alkohol.

    Krim mata Neocutis LUMIÈRE FIRM® diformulasikan kanthi faktor pertumbuhan manungsa, peptida kepemilikan, vitamin C, lan liya-liyane kanggo kulit sing alus, entheng, lan depuff ing sekitar area mripat. Sampeyan bakal weruh perbaikan ing tekstur, nada, lan elastisitas, lan kulit bakal katon seger lan padhang kanthi cepet. Krim mata saben dina sing apik, Neocutis LUMIERE FIRM® terus menehi mupangat anti-tuwa kanthi panggunaan sing dawa.

     

    MANFAAT UTAMA LUMIÈRE FIRM®

    LUMIÈRE FIRM® nambah garis-garis halus lan kerutan, sikil gagak, bengkak, lan bunderan ing mripat sajrone 14 dina.

    • Nyedhiyakake hidrasi sing nyenengake kanthi cepet menyang area mripat
    • Gamelan garis-garis halus lan kisut
    • Padhangake area mripat kanggo nyuda tampilan bunder peteng
    • Nyuda puffiness
    • Nambah nada lan tekstur kulit kanthi kekencangan lan elastisitas
    • Soothes lan alleviates pratandha saka lemes
    • Ngirim perbaikan terus ing dina 14 (ditemokake ing% pasien): lancar (84%), tekstur (84%), hidrasi (76%), lan bengkak (76%)

     

    fITUR KEY

    • Cocog kanggo kulit garing, normal, lan kombinasi
    • Kanggo nggunakake ing wayah esuk lan sore
    • Bebas paraben, pewarna, lan pewangi
    • Non-comedogenic
    • Ora dites ing kewan
    • Uga kasedhiya ing formula RICHE hydrating intensif

     

    BAHAN AKTIF KUAT

      Faktor Pertumbuhan - Faktor pertumbuhan kulit yaiku protein alami awak sing bisa ndandani karusakan kulit lan ningkatake pergantian sel sing luwih cepet, nyuda garis-garis halus lan kerut kanthi ndhukung kolagen lan asam hialuronat dhewe.

      Peptida Proprietary - Peptida penting kanggo nambah produksi kolagen lan elastin, nyebabake kulit luwih kenyal sing nduweni nada, tekstur, lan elastisitas sing luwih apik.

      Natrium Hyaluronate - Nyedhot kulit ing mripat kanthi sak tenane nalika nambah kekencangan lan nglancarake garis-garis halus.

      kafein - Kafein ing perawatan kulit bisa nyuda bengkak.

      bisabolol - Balance lan calms kulit sing wis tambah abang lan iritasi.

      Asam Glycyrrhetinic - Mbantu kanggo tenang lan madhangi warna kulit sing kesel.

      glycerin — Bisa kanggo nglindhungi alangi alam kulit nalika softens kulit lan narik ing Kelembapan

      vitamin C - Nyedhiyakake perawatan antioksidan kanggo nyuda tandha-tandha tuwa kanthi netralake radikal bebas

       

      CARA NGANGGO LUMIÈRE FIRM®

      • Aplikasi alon-alon menyang area mripat sawise ngresiki lan toning.
      • Aja nggosok. Aplikasi kanthi gerakan dabbing utawa patting kanggo asil maksimal.
      • Cukup alus kanggo digunakake ing wayah esuk lan sore.

       

      FAQ LUMIÈRE FIRM® SKINCARE

      Wektu apa aku kudu nggunakake produk iki? LUMIÈRE FIRM® bisa digunakake ing wayah esuk lan/utawa sore.

      Aku duwe kulit garing banget. Apa iki krim mripat apik kanggo kula? LUMIÈRE FIRM® bisa digunakake kanggo kulit garing. Kanggo hidrasi sing luwih kuat, coba LUMIÈRE FIRM® RICHE Extra Moisturizing Illuminating & Tightening Eye Cream.

      Aku duwe garis apik lan bunderan peteng. Apa krim mripat sing apik kanggo aku? LUMIÈRE FIRM® cocog kanggo kombinasi tandha-tandha tuwa, kalebu garis-garis halus, bengkak, bunderan peteng, lan lemes / lemes ing mripat.

      Apa faktor wutah manungsa? Faktor pertumbuhan yaiku protein alami sing ningkatake pertumbuhan lan pangopènan sel kulit, saéngga bisa ndandani karusakan kulit sing luwih cepet lan uga nambah produksi kolagen.

      Úa +

      banyu (aqua), caprylic/capric triglyceride, c12-20 acid peg-8 ester, gliserin, butylene glycol, cetyl alcohol, peg-8, bisabolol, kafein, tetrahexyldecyl ascorbate, ekstrak tunas wit beech (fagus sylvatica), lesitin, kulit lysate, tetrapeptide-21, sodium hyaluronate, asam glycyrrhetinic, tokoferol, asam sitrat, capryloyl carnosine, ascorbyl palmitate, tocotrienols, palm (elaeis guineensis) oil, palmitoyl tripeptide-1 acetate, asam askorbat, asam benzoat, citrate , kalium setil fosfat, kalium sorbat, kapril glikol, karbomer, heksilen glikol, isorat sakarida, natrium poliakrilat, natrium hidroksida, disodium edta, fenoksietanol, benzyl alkohol.

      Products bubar Viewed