iS Clinical Active Serum (1 ons)

iS Clinical Active Serum (1 ons)

Produk kita sing paling populer, formula sing tumindak cepet, jangka panjang, asil-oriented iki nyuda munculé garis-garis halus lan kerutan, warna kulit sing katon rata, lan apik banget kanggo kulit sing rawan cacat. Aktivitas sing kuat bakal ... More
-
+
$ 142.00

iS Klinis

78 Ing Simpenan

Hadiah gratis kanggo saben pesenan!

Product Description

Product Description -

Produk kita sing paling populer, formula sing tumindak cepet, jangka panjang, asil-oriented iki nyuda munculé garis-garis halus lan kerutan, warna kulit sing katon rata, lan apik banget kanggo kulit sing rawan cacat. Aktivitas kuat bakal dicathet nalika aplikasi minangka bukti saka sensasi tingling sing adhem. Apik banget kanggo kabeh jinis kulit lan kanggo kabeh umur, serum botani sing kuat iki nggawe kulit lembab lan lancar.

Keuntungan

• Nyuda tampilan garis-garis halus lan kisut
• Nyuda katon warna kulit sing ora rata lan cacat
• Smooths lan softens
• Menehi tampilan pori cilik
• Nyedhiyani loro cepet lan long-term asil ngelingke
• Bebas paraben

    Úa +

    Water/Aqua/Eau, Glycerin, Butylene Glycol, Alcohol Denat., Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract [Extrait de canne à sucre], Vaccinium Myrtillus Fruit/Leaf Extract, Triethanolamine, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Glyceryl Polyacrylate, Arbutin, Polyporus Umbellatus (Mushroom) Extract, Menthol, Phenoxyethanol.

    Produk kita sing paling populer, formula sing tumindak cepet, jangka panjang, asil-oriented iki nyuda munculé garis-garis halus lan kerutan, warna kulit sing katon rata, lan apik banget kanggo kulit sing rawan cacat. Aktivitas kuat bakal dicathet nalika aplikasi minangka bukti saka sensasi tingling sing adhem. Apik banget kanggo kabeh jinis kulit lan kanggo kabeh umur, serum botani sing kuat iki nggawe kulit lembab lan lancar.

    Keuntungan

    • Nyuda tampilan garis-garis halus lan kisut
    • Nyuda katon warna kulit sing ora rata lan cacat
    • Smooths lan softens
    • Menehi tampilan pori cilik
    • Nyedhiyani loro cepet lan long-term asil ngelingke
    • Bebas paraben

      Úa +

      Water/Aqua/Eau, Glycerin, Butylene Glycol, Alcohol Denat., Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract [Extrait de canne à sucre], Vaccinium Myrtillus Fruit/Leaf Extract, Triethanolamine, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Glyceryl Polyacrylate, Arbutin, Polyporus Umbellatus (Mushroom) Extract, Menthol, Phenoxyethanol.

      Products bubar Viewed