iS Clinical Active Serum (1 ons)

iS Clinical Active Serum (1 ons)

Produk kita sing paling populer, formula sing tumindak cepet, jangka panjang, asil-oriented iki nyuda munculé garis-garis halus lan kerutan, warna kulit sing katon rata, lan apik banget kanggo kulit sing rawan cacat. Aktivitas sing kuat bakal ... More
-
+
$ 142.00

iS Klinis

170 Ing Simpenan

Hadiah gratis kanggo saben pesenan!

Product Description

Product Description -

Produk kita sing paling populer, formula sing tumindak cepet, jangka panjang, asil-oriented iki nyuda munculé garis-garis halus lan kerutan, warna kulit sing katon rata, lan apik banget kanggo kulit sing rawan cacat. Aktivitas kuat bakal dicathet nalika aplikasi minangka bukti saka sensasi tingling sing adhem. Apik banget kanggo kabeh jinis kulit lan kanggo kabeh umur, serum botani sing kuat iki nggawe kulit lembab lan lancar.

Keuntungan

• Nyuda tampilan garis-garis halus lan kisut
• Nyuda katon warna kulit sing ora rata lan cacat
• Smooths lan softens
• Menehi tampilan pori cilik
• Nyedhiyani loro cepet lan long-term asil ngelingke
• Bebas paraben

    Úa +

    Ekstrak Arbutin & Jamur
    Mbantu nyilikake tampilan warna kulit sing ora rata nalika madhangi kulit sakabehe
    Ekstrak Kulit Willow Putih
    Exfoliates kulit lan ngresiki pori-pori
    Ekstrak Bilberry
    Exfoliant alami kanthi sifat moisturizing
    Ekstrak tebu
    Alon-alon exfoliate kulit kanggo kulit anyar

    Produk kita sing paling populer, formula sing tumindak cepet, jangka panjang, asil-oriented iki nyuda munculé garis-garis halus lan kerutan, warna kulit sing katon rata, lan apik banget kanggo kulit sing rawan cacat. Aktivitas kuat bakal dicathet nalika aplikasi minangka bukti saka sensasi tingling sing adhem. Apik banget kanggo kabeh jinis kulit lan kanggo kabeh umur, serum botani sing kuat iki nggawe kulit lembab lan lancar.

    Keuntungan

    • Nyuda tampilan garis-garis halus lan kisut
    • Nyuda katon warna kulit sing ora rata lan cacat
    • Smooths lan softens
    • Menehi tampilan pori cilik
    • Nyedhiyani loro cepet lan long-term asil ngelingke
    • Bebas paraben

      Úa +

      Ekstrak Arbutin & Jamur
      Mbantu nyilikake tampilan warna kulit sing ora rata nalika madhangi kulit sakabehe
      Ekstrak Kulit Willow Putih
      Exfoliates kulit lan ngresiki pori-pori
      Ekstrak Bilberry
      Exfoliant alami kanthi sifat moisturizing
      Ekstrak tebu
      Alon-alon exfoliate kulit kanggo kulit anyar

      Products bubar Viewed