Pangobatan

Ing DermSilk, kita ngarahake nyedhiyakake pasien kanthi asil perawatan kulit sing paling apik liwat merek sing berkualitas, sing wis kabukten, kanthi peringkat paling dhuwur. Kita bungah banget ngumumake manawa direktur medis, Dr. V, saiki nawakake perawatan medis estetis kanggo pasien ing wilayah Los Angeles.
Dokter bedah plastik sing disertifikasi papan luwih saka 30 taun, Dr. V wis mbantu macem-macem wong kanggo nggayuh kaendahan lan tujuan estetika sing unik. Kanthi staf sing dilatih khusus, Dr. V nyedhiyakake layanan kesehatan, kesehatan, lan kosmetik sing paling maju ing industri ing Los Angeles Med Spa.

PILIH LAYANAN (S) sing sampeyan minati *
  •   
  •   
  •   
  •