SkinMedica HA5 Rejuvenating Hydrator (1 ons)

SkinMedica HA5 Rejuvenating Hydrator (1 ons)

SkinMedica® HA5 rejuvenating hydrator wis ngganti cara kita ndeleng asam hyaluronic lan perawatan kulit. Rumus sing kuat iki ora mung menehi dandan langsung saka tampilan garis-garis halus ... More
-
+
$ 124.00

SkinMedica

17 Ing Simpenan

Hadiah gratis kanggo saben pesenan!

Product Description

Product Description -

SkinMedica® HA5 rejuvenating hydrator wis ngganti cara kita ndeleng asam hyaluronic lan perawatan kulit. Rumus sing kuat iki ora mung menehi dandan langsung saka garis-garis halus lan kerutan sawise aplikasi, nanging terus nyedhiyakake hidrasi jero sing tahan. Nyatane, bahan-bahan utama sing imbang kanthi sampurna kanggo kerja bareng lan ndhukung kemampuan alami kulit kanggo ngisi asam hialuronat dhewe, kanggo entuk manfaat sing tahan suwe.

MANFAAT UTAMA SKINMEDICA HA5®

Serum hydrating sing nyengsemake iki minangka perawatan kulit sing apik, mbuktekake paningkatan langsung ing tampilan garis-garis lan kerutan sing apik, ngresiki kulit kanggo rampung sing drastis lan nggumunake.

  • Langsung smoothes katon saka garis-garis halus lan kisut
  • Langsung, hidrasi jero kanggo kulit garing sing tahan
  • Nambah tampilan tekstur kulit lan kasar
  • Nyedhiyakake nada lan tekstur kulit sing sumringah, rejuvenated
  • Ndhukung kemampuan alami kulit kanggo ngasilake asam hyaluronic, nguatake kemampuan kanggo nahan kelembapan kanggo wektu sing luwih suwe
  • Nyedhiyakake keuntungan langsung lan jangka panjang

fITUR KEY

  • Cocog kanggo kabeh jinis kulit 
  • Bebas Minyak
  • Bebas wangi
  • Non-comedogenic

BAHAN AKTIF KUAT

    Asam Hyaluronic x5 - HA5® nyedhiyakake campuran eksklusif saka limang bentuk asam hyaluronat sing lancar, nyenengake, lan nyedhiyakake hidrasi sing tahan suwe. Kombinasi iki kerjane kanthi sinergis lan nyuda tampilan garis-garis halus lan kerutan nalika kontak, lan nalika saya suwe.

    • Time Release Hyaluronic Acid - Bahan eksklusif SkinMedica® kanggo ngeculake HA
    • Sodium Hyaluronate - Kanggo hidrasi langsung
    • Uncross-linked Hyaluronic Acid - Kanggo kelancaran lan hidrasi
    • Nano Hyaluronic Acid - Nyenyet kulit
    • Asam Hyaluronic Cross-Linked - Nyedhiyakake hidrasi sing tahan suwe nganti 8 jam

    Teknologi VITISENSCE®: - Teknologi eksklusif SkinMedica® sing nggunakake antioksidan kuat sing ditemokake ing Vitis Flower Stem Cell Extract, Peptide Complex kanggo ndhukung rejuvenasi lan hidrasi, lan Polisakarida saka Polinesia Prancis kanggo kulit sing katon sehat-kabeh bisa ndhukung kemampuan kulit kanggo ngisi asam hialuronat dhewe. kesehatan kulit sakabèhé.

    CARA NGANGGO SKINMEDICA HA5

    • Aplikasi kaping pindho saben dina - esuk lan ing wayah wengi - sawise ngresiki lan toning. Aplikasi sadurunge moisturize lan aplikasi SPF (perlindungan srengenge).
    • Aplikasiake ing pasuryan, gulu lan dhadha, utawa ing wilayah ngendi garis-garis halus lan kerut utamane ana.
    • Amarga HA5® minangka zat sing "seneng banyu", teles pucuk driji sadurunge aplikasi HA5® ing kulit. Aja nyedhaki mripat. Yen ana kontak, mbilas mripat kanthi banyu.

    FAQ KULIT HA5

    Apa bedane moisturizer lan hydrator? Pelembab minangka krim utawa lotion sing digawe karo humectants utawa occlusive utawa kombinasi loro-lorone sing nyegah kekeringan kulit. Hydrator minangka produk sing ningkatake kesehatan epidermis kanthi ndhukung kemampuan alami kulit kanggo ngisi HA.
    Kepiye carane HA5® Rejuvenating Hydrator digunakake ing regimen? Gunakake produk iki karo produk utawa regimen SkinMedica kanggo ndhukung hidrasi. Sampeyan kudu ditrapake langsung sadurunge moisturizer ing regimen normal.
    Apa HA5 aman digunakake kanggo wong sing alergi susu? No. HA5® Rejuvenating Hydrator ngandhut protein whey sing asalé saka susu bubuk. Mulane, wong sing duwe riwayat alergi susu utawa protein whey sing nyebabake respon imun ora kudu nggunakake produk iki amarga bisa ngalami reaksi alergi.

    Úa +

    Water/Aqua/Eau, Dimethicone, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Gliserin, Butylene Glycol, Polysilicone-11, Bis-PEG-8 Dimethicone, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Hyaluronic Acid Crosspolymer, Hyluronic Acided Acid, Hyluronic Acided Vinifera (Anggur) Ekstrak Sel Bunga, Vibrio Alginolyticus Ferment Filtrate, Alteromonas Ferment Extract, Porphyridium Cruentum Extract, Whey Protein, Ekstrak Plankton, Trehalose, Urea, Serine, Algin, Caprylyl Glycol, Pullulan, Disodium Phosphate, Potas Pensilene Phosphate, Potas Pensilene Phosphate , Gliseril Poliakrilat, Natrium Sitrat, Banyu Laut, Sukrosa Palmitat, Tocopheryl Acetate, Hydroxyacetophenone, Polysorbate 60, Propanediol, Potassium Sorbate, Citric Acid, Isohexadecane, Polysorbate 80, Silica, Decyl Glucoside, Tromethamine, Exylphenylphenyl.

    SkinMedica® HA5 rejuvenating hydrator wis ngganti cara kita ndeleng asam hyaluronic lan perawatan kulit. Rumus sing kuat iki ora mung menehi dandan langsung saka garis-garis halus lan kerutan sawise aplikasi, nanging terus nyedhiyakake hidrasi jero sing tahan. Nyatane, bahan-bahan utama sing imbang kanthi sampurna kanggo kerja bareng lan ndhukung kemampuan alami kulit kanggo ngisi asam hialuronat dhewe, kanggo entuk manfaat sing tahan suwe.

    MANFAAT UTAMA SKINMEDICA HA5®

    Serum hydrating sing nyengsemake iki minangka perawatan kulit sing apik, mbuktekake paningkatan langsung ing tampilan garis-garis lan kerutan sing apik, ngresiki kulit kanggo rampung sing drastis lan nggumunake.

    • Langsung smoothes katon saka garis-garis halus lan kisut
    • Langsung, hidrasi jero kanggo kulit garing sing tahan
    • Nambah tampilan tekstur kulit lan kasar
    • Nyedhiyakake nada lan tekstur kulit sing sumringah, rejuvenated
    • Ndhukung kemampuan alami kulit kanggo ngasilake asam hyaluronic, nguatake kemampuan kanggo nahan kelembapan kanggo wektu sing luwih suwe
    • Nyedhiyakake keuntungan langsung lan jangka panjang

    fITUR KEY

    • Cocog kanggo kabeh jinis kulit 
    • Bebas Minyak
    • Bebas wangi
    • Non-comedogenic

    BAHAN AKTIF KUAT

      Asam Hyaluronic x5 - HA5® nyedhiyakake campuran eksklusif saka limang bentuk asam hyaluronat sing lancar, nyenengake, lan nyedhiyakake hidrasi sing tahan suwe. Kombinasi iki kerjane kanthi sinergis lan nyuda tampilan garis-garis halus lan kerutan nalika kontak, lan nalika saya suwe.

      • Time Release Hyaluronic Acid - Bahan eksklusif SkinMedica® kanggo ngeculake HA
      • Sodium Hyaluronate - Kanggo hidrasi langsung
      • Uncross-linked Hyaluronic Acid - Kanggo kelancaran lan hidrasi
      • Nano Hyaluronic Acid - Nyenyet kulit
      • Asam Hyaluronic Cross-Linked - Nyedhiyakake hidrasi sing tahan suwe nganti 8 jam

      Teknologi VITISENSCE®: - Teknologi eksklusif SkinMedica® sing nggunakake antioksidan kuat sing ditemokake ing Vitis Flower Stem Cell Extract, Peptide Complex kanggo ndhukung rejuvenasi lan hidrasi, lan Polisakarida saka Polinesia Prancis kanggo kulit sing katon sehat-kabeh bisa ndhukung kemampuan kulit kanggo ngisi asam hialuronat dhewe. kesehatan kulit sakabèhé.

      CARA NGANGGO SKINMEDICA HA5

      • Aplikasi kaping pindho saben dina - esuk lan ing wayah wengi - sawise ngresiki lan toning. Aplikasi sadurunge moisturize lan aplikasi SPF (perlindungan srengenge).
      • Aplikasiake ing pasuryan, gulu lan dhadha, utawa ing wilayah ngendi garis-garis halus lan kerut utamane ana.
      • Amarga HA5® minangka zat sing "seneng banyu", teles pucuk driji sadurunge aplikasi HA5® ing kulit. Aja nyedhaki mripat. Yen ana kontak, mbilas mripat kanthi banyu.

      FAQ KULIT HA5

      Apa bedane moisturizer lan hydrator? Pelembab minangka krim utawa lotion sing digawe karo humectants utawa occlusive utawa kombinasi loro-lorone sing nyegah kekeringan kulit. Hydrator minangka produk sing ningkatake kesehatan epidermis kanthi ndhukung kemampuan alami kulit kanggo ngisi HA.
      Kepiye carane HA5® Rejuvenating Hydrator digunakake ing regimen? Gunakake produk iki karo produk utawa regimen SkinMedica kanggo ndhukung hidrasi. Sampeyan kudu ditrapake langsung sadurunge moisturizer ing regimen normal.
      Apa HA5 aman digunakake kanggo wong sing alergi susu? No. HA5® Rejuvenating Hydrator ngandhut protein whey sing asalé saka susu bubuk. Mulane, wong sing duwe riwayat alergi susu utawa protein whey sing nyebabake respon imun ora kudu nggunakake produk iki amarga bisa ngalami reaksi alergi.

      Úa +

      Water/Aqua/Eau, Dimethicone, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Gliserin, Butylene Glycol, Polysilicone-11, Bis-PEG-8 Dimethicone, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Hyaluronic Acid Crosspolymer, Hyluronic Acided Acid, Hyluronic Acided Vinifera (Anggur) Ekstrak Sel Bunga, Vibrio Alginolyticus Ferment Filtrate, Alteromonas Ferment Extract, Porphyridium Cruentum Extract, Whey Protein, Ekstrak Plankton, Trehalose, Urea, Serine, Algin, Caprylyl Glycol, Pullulan, Disodium Phosphate, Potas Pensilene Phosphate, Potas Pensilene Phosphate , Gliseril Poliakrilat, Natrium Sitrat, Banyu Laut, Sukrosa Palmitat, Tocopheryl Acetate, Hydroxyacetophenone, Polysorbate 60, Propanediol, Potassium Sorbate, Citric Acid, Isohexadecane, Polysorbate 80, Silica, Decyl Glucoside, Tromethamine, Exylphenylphenyl.

      Products bubar Viewed