Senté Dermal Repair Ultra-Nourish (1.7 oz)

Senté Dermal Repair Ultra-Nourish (1.7 oz)

Senté Dermal Repair Ultra-Nourish minangka krim rai bergizi sing mbantu mulihake fungsi penghalang kulit, menehi kelembapan langsung lan tahan suwe. Krim inovatif iki nggabungake molekul ndandani Heparan Sulfate Analog ... More
-
+
$ 179.00

Senté

56 Ing Simpenan

Hadiah gratis kanggo saben pesenan!

Product Description

Product Description -

Senté Dermal Repair Ultra-Nourish minangka krim rai bergizi sing mbantu mulihake fungsi penghalang kulit, menehi kelembapan langsung lan tahan suwe. Krim inovatif iki cOmbine molekul ndandani Heparan Sulfate Analog (HSA) sing dipaten lan campuran lipid unik kanggo nutrisi lan ngresiki kulit sing garing lan sensitif. Dirancang kanggo ndandani lan ngisi maneh kulit garing nalika uga nambah abang sing katon.

 

CIRI lan KAEDAH +-

  • Nutrisi kulit garing, sensitif
  • Mbantu nyuda abang sing katon
  • Mbenakake tampilan garis-garis halus lan kisut
  • Ningkatake kulit sing luwih sehat lan katon rata sajrone patang minggu

CARA MENGGUNAKAN +-

Langkah 1: Sawise ngresiki, aplikasi 1 pompa produk ing pucuk driji lan gosok alon-alon menyang kulit. Yen nggunakake retinol, aplikasi Dermal Repair Ultra-Nourish sawise nggunakake retinol.

Langkah 2: Ayo krim nyerep kanthi lengkap sadurunge pindhah menyang langkah sabanjure ing rutinitas sampeyan.

Úa +

Heparan Sulfate Analog minangka molekul ndandani revolusioner sing mbantu nyuda abang sing katon, menehi hidrasi jero, lan ndhukung kemampuan alami kulit kanggo ndandani dhewe.

Senté Dermal Repair Ultra-Nourish minangka krim rai bergizi sing mbantu mulihake fungsi penghalang kulit, menehi kelembapan langsung lan tahan suwe. Krim inovatif iki cOmbine molekul ndandani Heparan Sulfate Analog (HSA) sing dipaten lan campuran lipid unik kanggo nutrisi lan ngresiki kulit sing garing lan sensitif. Dirancang kanggo ndandani lan ngisi maneh kulit garing nalika uga nambah abang sing katon.

 

CIRI lan KAEDAH

  • Nutrisi kulit garing, sensitif
  • Mbantu nyuda abang sing katon
  • Mbenakake tampilan garis-garis halus lan kisut
  • Ningkatake kulit sing luwih sehat lan katon rata sajrone patang minggu

CARA MENGGUNAKAN

Langkah 1: Sawise ngresiki, aplikasi 1 pompa produk ing pucuk driji lan gosok alon-alon menyang kulit. Yen nggunakake retinol, aplikasi Dermal Repair Ultra-Nourish sawise nggunakake retinol.

Langkah 2: Ayo krim nyerep kanthi lengkap sadurunge pindhah menyang langkah sabanjure ing rutinitas sampeyan.

Úa +

Heparan Sulfate Analog minangka molekul ndandani revolusioner sing mbantu nyuda abang sing katon, menehi hidrasi jero, lan ndhukung kemampuan alami kulit kanggo ndandani dhewe.

Products bubar Viewed