EltaMD UV Clear Broad-Spectrum SPF 46 (1.7 oz)

EltaMD UV Clear Broad-Spectrum SPF 46 (1.7 oz)

JENIS KULIT - KULIT-RAWAN, HIPERPIGMENTASI, ROSACEA Bebas minyak EltaMD UV Clear mbantu tenang lan nglindhungi jinis kulit sensitif sing rawan owah-owahan warna lan bintik-bintik sing ana gandhengane karo kukul lan rosacea. Isine niacinamide (vitamin ... More
-
+
$ 39.00

EltaMD

552 Ing Simpenan

Hadiah gratis kanggo saben pesenan!

Product Description

Product Description -

JENIS KULIT - ACNE-RAWAN, HIPERPIGMENTASI, ROSACEA
EltaMD UV Clear bebas lenga mbantu tenang lan nglindhungi jinis kulit sensitif sing rawan owah-owahan warna lan jeblugan sing ana gandhengane karo kukul lan rosacea. Isine niacinamide (vitamin B3), asam hyaluronic lan asam laktat, bahan-bahan sing ningkatake tampilan kulit sing sehat. Banget entheng lan silky, bisa uga nganggo dandanan utawa piyambak. Pilih saka formula tinted lan untinted kanggo nggunakake saben dina.

CIRI lan KAEDAH

  • Perlindhungan srengenge UVA / UVB
  • Menenangkan lan nglindhungi kulit sing rawan kukul
  • Ora ninggalake ampas

CARA MENGGUNAKAN

Aplikasi kanthi bebas ing pasuryan lan gulu 15 menit sadurunge cahya srengenge.

Gunakake tabir surya sing tahan banyu yen nglangi utawa kringet.

Aplikasi maneh paling sethithik saben 2 jam.

JENIS KULIT - ACNE-RAWAN, HIPERPIGMENTASI, ROSACEA
EltaMD UV Clear bebas lenga mbantu tenang lan nglindhungi jinis kulit sensitif sing rawan owah-owahan warna lan jeblugan sing ana gandhengane karo kukul lan rosacea. Isine niacinamide (vitamin B3), asam hyaluronic lan asam laktat, bahan-bahan sing ningkatake tampilan kulit sing sehat. Banget entheng lan silky, bisa uga nganggo dandanan utawa piyambak. Pilih saka formula tinted lan untinted kanggo nggunakake saben dina.

CIRI lan KAEDAH

  • Perlindhungan srengenge UVA / UVB
  • Menenangkan lan nglindhungi kulit sing rawan kukul
  • Ora ninggalake ampas

CARA MENGGUNAKAN +-

Aplikasi kanthi bebas ing pasuryan lan gulu 15 menit sadurunge cahya srengenge.

Gunakake tabir surya sing tahan banyu yen nglangi utawa kringet.

Aplikasi maneh paling sethithik saben 2 jam.

Úa +

Bahan Aktif: 9.0% Zinc oxide, 7.5% Octinoxate

Wawasan Bahan:

Seng Oksida: Senyawa mineral alami sing dianggo minangka agen tabir surya kanthi nggambarake lan nyebar sinar UVA lan UVB

Niacinamide (vitamin B3): Anti-inflamasi sing nyuda abang lan nyuda katon kulit garing utawa rusak lan mulihake kelenturan.

(Asam Hyaluronic): Humectant sing narik lan nahan kelembapan, nambah rasa kulit lan mulihake kelenturan.

Tocopheryl Acetate (Vitamin E): Antioksidan sing nyuda radikal bebas kanggo mbantu nyuda tandha-tandha tuwa sing katon.

Bahan Ora Aktif: Banyu sing Diresiki, Cyclomethicone, Niacinamide, Octyldodecyl Neopentanoate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Polyisobutene, PEG-7 Trimethylolpropane Coconut Ether, Hyaluronic Acid, Tocopheryl Acetate, Lactate Acidosphate Glycolphate, Olexylphenylphenol, Olexylphenylphenol, PEG-3 Butylcarbamate, Triethoxycaprylylsilane.

JENIS KULIT - ACNE-RAWAN, HIPERPIGMENTASI, ROSACEA
EltaMD UV Clear bebas lenga mbantu tenang lan nglindhungi jinis kulit sensitif sing rawan owah-owahan warna lan jeblugan sing ana gandhengane karo kukul lan rosacea. Isine niacinamide (vitamin B3), asam hyaluronic lan asam laktat, bahan-bahan sing ningkatake tampilan kulit sing sehat. Banget entheng lan silky, bisa uga nganggo dandanan utawa piyambak. Pilih saka formula tinted lan untinted kanggo nggunakake saben dina.

CIRI lan KAEDAH

  • Perlindhungan srengenge UVA / UVB
  • Menenangkan lan nglindhungi kulit sing rawan kukul
  • Ora ninggalake ampas

CARA MENGGUNAKAN

Aplikasi kanthi bebas ing pasuryan lan gulu 15 menit sadurunge cahya srengenge.

Gunakake tabir surya sing tahan banyu yen nglangi utawa kringet.

Aplikasi maneh paling sethithik saben 2 jam.

Úa +

Bahan Aktif: 9.0% Zinc oxide, 7.5% Octinoxate

Wawasan Bahan:

Seng Oksida: Senyawa mineral alami sing dianggo minangka agen tabir surya kanthi nggambarake lan nyebar sinar UVA lan UVB

Niacinamide (vitamin B3): Anti-inflamasi sing nyuda abang lan nyuda katon kulit garing utawa rusak lan mulihake kelenturan.

(Asam Hyaluronic): Humectant sing narik lan nahan kelembapan, nambah rasa kulit lan mulihake kelenturan.

Tocopheryl Acetate (Vitamin E): Antioksidan sing nyuda radikal bebas kanggo mbantu nyuda tandha-tandha tuwa sing katon.

Bahan Ora Aktif: Banyu sing Diresiki, Cyclomethicone, Niacinamide, Octyldodecyl Neopentanoate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Polyisobutene, PEG-7 Trimethylolpropane Coconut Ether, Hyaluronic Acid, Tocopheryl Acetate, Lactate Acidosphate Glycolphate, Olexylphenylphenol, Olexylphenylphenol, PEG-3 Butylcarbamate, Triethoxycaprylylsilane.

Products bubar Viewed