Sampeyan Mbutuhake Hydro-Drops Iki ing Rutinitas Perawatan Kulit Saben
02
Sep 2022

0 Komentar

Sampeyan Mbutuhake Hydro-Drops Iki ing Rutinitas Perawatan Kulit Saben

Bayangake tetesan minyak sing lembab banget, kaya permata ing serum mewah sing diarani salah sawijining pamawas minangka "pelembab kanggo para dewa." Bayangake yen sampeyan ngalami serum kanthi rejuvenating lan nutrisi sing jero, saengga kulit sampeyan katon luwih enom sawise siji aplikasi.

Digawe nganggo lenga sing paling murni lan bahan-bahan sing paling apik, Obagi Daily Hydro Drops nambahake sinar kanggo kulit sing kusam lan kurang cerah sing mbutuhake kelembapan - efek kasebut cepet, nyegerake, lan katon - lan aroma kembang sing alami lan alus saka kembang waru: cahya. lan apik banget.  

Penasaran babagan serum cilik silky iki lan kenapa sampeyan kudu nambahake menyang sampeyan perawatan kulit saben dina rutinitas? We panginten mangkono.


The Serum rai paling apik Sampeyan Tau Ngerti Sampeyan Perlu 

Apa sing ndadekake Obagi Daily Hydro-Drops unik? Ing tembung, úa. 

Serum iki digawe karo vitamin B3, minyak Abyssinian, minyak kembang sepatu, lan teknologi Obagi Isoplentix™ sing canggih. 

  • vitamin B3- uga disebut niacinamide, minangka bahan standar emas sing nyaring lan nyuda pori-pori, nambah tekstur, lan nyuda garis lan kerutan. 
  • Minyak Abyssinian- lenga tanduran anti-inflamasi banget kanthi akeh asam lemak omega-9 lan omega-6, lan fitosterol antioksidan sing nguatake penghalang alami kulit.  
  • Minyak Waru- sugih antioksidan (disebut anthocyanosides) lan asam alpha-hydroxy, lenga saka kembang wangi iki nambah Kelembapan lan nambah keluwesan lan elastisitas. 
  • Teknologi Obagi Isoplentix™- minangka teknik revolusioner sing "nglindhungi lan ngreksa" saben bahan kanggo njamin khasiat. 

Apa tegese kabeh iki kanggo kulit sampeyan? Iku tegese sampeyan bakal nglamar Highly-efektif produk skincare sing wis kabukten sacara klinis, digawe karo lenga paling murni lan bahan-bahan sing paling efektif, lan nduweni teknologi inovatif paling anyar sing njaga kekuwatan serum. Iku uga tegese kita nyedhiyakake kulit kita serum rai paling apik kasedhiya.


Apa Keuntungan Saben Obagi Hydro-Drops? 

Obagi Hydro-Drops diformulasikan kanthi bahan-bahan murni berkualitas tinggi sing bisa kerja kanthi harmonis kanggo nyedhiyakake pengalaman sing sugih lan terapeutik kanggo kulit. Sawise sampeyan nggunakake rumus sing entheng lan entheng iki, sampeyan bakal weruh lan ngrasakake asil sing cepet. Saliyane nggawe kulit sehat, keuntungan liyane yaiku:

  • Kulit sing luwih alus sing nahan kelembapan lan krasa terhidrasi sedina muput. 
  • Nyedhiyakake perlindungan ekstra kanggo alangi kulit, sing penting kanggo njaga keseimbangan kelembapan lan minangka pertahanan pertama awak saka ancaman lingkungan. 
  • Diiseni antioksidan lan unsur anti-inflamasi, kulit sampeyan bakal katon, krasa, lan sehat. Bebarengan produk iki nyilikake ukuran pori, redness tenang lan iritasi, lan malah nada kulit. 
  • Ngilangi garis-garis halus lan kerut liwat wektu kanthi nggunakake terus. 

Ing studi klinis sing ditindakake dening Obagi, 91% pangguna ujar manawa kulit dadi luwih alus sawise aplikasi pisanan, lan 84% pangguna ujar manawa kulit langsung seger sawise aplikasi pisanan.  


Jinis Kulit Apa sing Paling Digunakke Saka Hydro-Drops? 

Kabeh jinis kulit entuk manfaat saka panggunaan Obagi Hydro-Drops saben dina. Formula unik, entheng, ora lengo bisa dianggo kanthi apik karo kulit garing, berminyak, lan kombinasi. Saben uwong bisa nggunakake produk iki, lan saben wong bisa nemu prabédan Obagi. 


Kepiye Sampeyan Nambah Obagi Hydro-Drops menyang Perawatan Kulit Saben dina

Obagi nyaranake sampeyan nggunakake serum sing diformulasikan khusus kanthi terus-terusan kanggo asil sing paling optimal. Produk iki gampang ditambahake ing ritual perawatan kulit saiki. Mangkene carane ngalami kekuwatan restoratif Obagi Hydro-Drops:

  • Bukak tutup botol; dropper punika poto-Isi. 
  • Sijine sawetara tetes Hydro-Drops ing pucuk driji lan olesake lenga kanthi rata ing pasuryan, gulu, lan decollete.  
  • Aplikasi ing AM lan PM sawise reresik. 

Obagi Daily Hydro-Drops minangka hypoallergenic, non-comedogenic, lan wis ngalami tes sing ketat lan uji klinis kanggo persetujuan FDA. 


Bayangake, Banjur Rasakake Efek Rejuvenasi saka Hydro- Drops

Kadhangkala kita kabeh butuh perawatan ekstra sing menehi kulit sing khusus soko sing ndadekake kulit kita aran mewah lan katon sumringah, nyediakake kita karo ngedongkrak kapercayan kanggo ngadhepi dina. 

Sinau luwih lengkap utawa Tuku Obagi Daily Hydro-Drops ➜


 

sumber: 
https://www.thepmfajournal.com/industry-news/post/new-from-obagi-medical-daily-hydro-drops


Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake