Winter Sun Protection
04
Feb 2022

0 Komentar

Winter Sun Protection

Sunscreen ing mangsa, tenan? Sampeyan bisa uga mikir yen sampeyan bisa ngaso nggunakake tabir surya sajrone mangsa sing luwih cendhek lan adhem - nanging pracaya utawa ora - karusakan sing bisa disebabake dening sinar srengenge ora suda mung amarga musim dingin. 

Kenging punapa? Amarga sinar UV sing mbebayani sing ana ing sawayah-wayah taun nyaring tutup awan lan ngrusak kulit sing ora dilindhungi. Perlindhungan srengenge nalika es-skating utawa metu ing lereng ski mung minangka penting minangka nalika nglampahi dina jejere blumbang utawa ing pantai. 


Alasan Nganggo Winter Sunscreens 

Gampang banget kanggo mikir amarga srengenge ana ing mburi mega utawa amarga lagi musim salju, risiko cahya srengenge saya suda-ora ana sing luwih bener. Sanadyan pancen luwih adhem amarga Hemisphere Lor ngarah adoh saka sinar srengenge, sampeyan isih nemu cahya kanggo radiation UV, lan sampeyan isih kudu nggunakake sunscreen kanggo pangayoman srengenge. 

Lan, ana sawetara faktor risiko mangsa liyane kanggo nimbang; yen sampeyan ana ing njaba ing lingkungan salju, salju (lan es) bisa mantulake nganti 80% sinar srengenge, tegese sampeyan bisa entuk paparan sinar UV sing mbebayani kanthi dosis kaping pindho. Sampeyan bakal ana ing papan sing luwih dhuwur ing ngendi udhara luwih tipis lan risiko paparan UV luwih akeh yen sampeyan main ski. Kanggo tips liyane babagan ngrawat kulit ing mangsa adhem, Priksa artikel kita babagan perawatan kulit mangsa.

Awan mbantu ngalangi sawetara sinar srengenge, nanging ora mandheg kabeh - isih bisa kena srengenge nalika awan mendhung. Miturut Yayasan Kanker Kulit, 80% kabeh sinar UV nyaring liwat mega lan iku luwih saka cukup alesan kanggo aplikasi sunscreen saben dina. 

Dadi, saiki sampeyan ngerti manawa risiko cahya srengenge beda-beda saben musim, apa pertahanan paling apik kanggo nglindhungi kulit sing larang regane saka sinar UV? 

Ing tembung-sunscreen-lan sunscreens paling apik saka kualitas skincare merek. Jenis perawatan kulit iki beda karo perawatan kulit OTC amarga produk kasebut wis liwat tes sing ketat lan disetujoni FDA. 

Nglindhungi kulit nganggo tabir surya kualitas paling apik lan ngetutake kabiasaan perawatan srengenge sing sehat minangka pertahanan paling apik kanggo nglawan karusakan srengenge. 


Sifat Sehat kanggo Cukup Sun Perlindhungan

Apa kebiasaan sehat sing nyedhiyakake perlindungan sing cukup saka srengenge? 

  • Nganggo a tabir surya kualitas kanthi SPF 30 saben dina kanggo ngalangi sinar UV sing ngrusak.
  • Gunakake 30 SPF lip balm
  • Nganggo topi lan kacamata kanggo nglindhungi pasuryan lan mripat saka srengenge.
  • Ati-ati babagan cahya sampeyan ing antarane jam 10 nganti jam 2 sore nalika sinar srengenge paling kuat. 
  • Elinga kanggo aplikasi maneh sunscreen saben rong jam utawa sawise kringet utawa sawise nglangi. Pay manungsa waé ekstra kanggo wilayah kaya kuping, bathuk, lan ndhuwur tangan. 

Elinga yen rekomendasi kasebut kanggo kabeh warna kulit. Nalika wong kanthi warna kulit sing luwih cerah luwih kerep ngalami karusakan UV amarga kekurangan melanin, wong sing duwe warna kulit sing luwih peteng uga kena pengaruh lan kudu nggunakake perlindungan. 

Nuruti pedoman kasebut penting, utamane yen sampeyan nganggep manawa akeh kegiatan ruangan musim dingin nggedhekake kekuwatan sinar srengenge. 


Apa sing paling apik Winter Sunscreens

Iki minangka tabir surya sing kudu ditimbang kanggo proteksi mangsa paling apik. 

SUZANOBAGIMD Pertahanan Fisik Diwarnai Spektrum Luas iku pilihan banget kanggo pasuryan karo SPF 50, lan nawakake pangayoman UVA lan UVB kuwat. Formula iki diwarnai entheng karo antioksidan kanggo nglindhungi lan menehi nutrisi kulit, lan gampang dicampur dadi pirang-pirang warna kulit. 

Entri anyar, EltaMD UV Sheer Broad-Spectrum SPF 50+ minangka tabir surya sing entheng lan lembab sing diformulasikan kanggo kabeh warna kulit. Dirancang kanggo lumaku kanthi lancar lan cepet diserap supaya rai sampeyan ora mengkilat, uga ora ninggalake cast putih sing bisa dadi khas sawetara tabir surya pasuryan. 

Kasedhiya ing Translucent, PerfecTint Beige, lan PerfecTint Bronze,  iS Clinical Extreme Protect SPF 40 PerfectTint Bronze minangka rumus adhedhasar botani sing nglindhungi, hydrates, lan softens kulit.  

Aja lali kanggo nglindhungi lambe. EltaMD UV Lip Balm Broad-Spectrum SPF 36 dirancang khusus kanggo nglindhungi lambe saka karusakan srengenge. Uga, hydrate, soothe lan nambani lambe pecah karo produk iki.

 

Nggawe Komitmen Sepanjang Taun Kanggo Nglindhungi Kulit Sampeyan 

Kita mesthi ngerti yen kita butuh perlindungan saka sinar srengenge nalika musim panas. Sampeyan uga bener yen cahya ultraviolet saka srengenge padha kuat ing dina mendhung, lan ing mangsa. Mulane kita kudu luwih ati-ati babagan aplikasi sunscreen saben dina, ora preduli musim. Coba gunakake tabir surya minangka komitmen setaun kanggo nglindhungi kulit supaya katon sehat lan awet muda. Nglindhungi kulit sing ana.


Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake