Wake Up Beautiful—Krim Sewengi Paling Apik kanggo Hollywood Glow
30
Nov 2021

0 Komentar

Wake Up Beautiful—Krim Sewengi Paling Apik kanggo Hollywood Glow

Nalika nggambarake jaman keemasan ing Hollywood lawas, sing langsung ana ing pikiran yaiku daya tarik kulit sing cerah lan mulus (asring tanpa dandanan!) Katutupan karo keanggunan lan keanggunan sing katon ora bisa digayuh sing dipamerake dening bintang film, musisi, lan sosialita. Saiki, kita isih ngupaya cara sing paling apik kanggo nggayuh kesempurnaan sing padhang lan alus sing katon ing layar lan ing foto bintang favorit kita. 

 

Carane njaluk kulit ayu

Mangan apik

Diwiwiti saka njero, bintang-bintang jaman biyen uga ayu saiki njaga yen diet sehat sing kebak sayuran lan woh-wohan seger, biji-bijian, protein tanpa lemak, lan lemak sehat, bisa ningkatake kulit lan kesehatan. Ngindhari panganan olahan lan gula. Lan elinga yen ngombe akeh banyu isih minangka salah sawijining cara sing paling apik kanggo nggayuh tujuan kulit. 

Resik Kulit Panjenengan

Rutinitas perawatan kulit kaping pindho saben dina, kanthi ati-ati - kalebu mbusak dandanan sadurunge turu saben wengi - pancen kunci kanggo njaga kulit tetep resik lan seger. Sadina-dina kulit kita njupuk akeh polutan njaba, ketegangan, lan rereged. ngresiki kulit saben sore sadurunge turu kanggo ngidini kasempatan kanggo waras lan ndandani saka dina.

Pilih Merek Perawatan Kulit Asli

Selektif babagan perawatan kulit sing sampeyan gunakake lan mesthekake asil maksimal kanthi milih asli, perawatan kulit sing disetujoni FDA. Merek apotek bisa uga ngaku duwe bahan sing efektif, nanging sejatine bahan kasebut asring konsentrasi sithik lan ora bisa nembus kulit kanthi jero kanggo menehi asil sing efektif. Nanging, kanthi merek sing disetujoni FDA-kayata Skinmedica, Neocutis, EltaMD, iS Klinis, Lan Obagi-sampeyan bakal nampa konsentrasi sing luwih efektif saka bahan-bahan efektif, uga bukti khasiat sing bisa dipercaya.

Nglindhungi Kulit Panjenengan

Mbok menawa langkah sing paling penting kanggo kulit sing ayu yaiku nglindhungi saka salah sawijining pasukan sing paling ngrusak ing donya kita - srengenge. Tansah kalebu perlindungan srengenge SPF kualitas ing regimen saben dina lan saben taun kanggo nglindhungi efek tuwa saka sinar srengenge sing mbebayani.

Refresh Kulit Panjenengan

Exfoliation bisa teka ing macem-macem formulir, lan yen ditindakake kanthi rutin, mbantu mbusak sel kulit mati, mbukak kulit anyar lan menehi kesempatan kanggo regenerasi kanthi alami. Kualitas scrub lan exfoliant asam Biasane bisa digunakake 1-2 kaping saben minggu, anggere kulit ora iritasi. Senadyan akeh sing pracaya, exfoliant dimaksudake kanggo mbusak sel-sel mati kasebut kanthi alon-alon, mula scrubbing hard ora aplikasi sing tepat. Nanging, mung alon-alon gosok exfoliant kanthi gerakan bunder cilik.

Hidrasi

Hidrasi minangka kunci kanggo njaga kulit sing awet, lan moisturizing saben dina (utawa luwih asring, gumantung saka jinis kulit) minangka langkah penting ing rutinitas lengkap. Sampeyan bisa aplikasi Panjenengan moisturizer nganggo driji, utawa gunakake sawetara alat perawatan kulit ing omah sing biyen mung bisa diakses nalika digunakake dening ahli estetika utawa profesional perawatan kulit liyane, kayata roller kuarsa lan jade lan alat gua sha. Dheweke nyurung saluran limfatik lan ngrangsang aliran getih kanggo ningkatake area rai sing nyenyet lan lancar, uga mbantu nyegah kukul lan nada / angkat kulit.

 

Perawatan Kulit Sewengi

Kita asring maca babagan trik lan rahasia perawatan kulit sing digunakake dening wanita Hollywood lawas kanggo entuk kulit sing katon tanpa cacat, lan sing paling penting yaiku fokus ing perawatan kulit sore-utamane hidrasi-lan kita ora setuju. 

Pelembab sore sampeyan kudu ditrapake ing gulu lan décolleté saliyane kanggo pasuryan, kanggo kulit awet muda kabeh.

Gumantung ing masalah kulit, serum sawise ngresiki lan toning penting kanggo nambani kulit saben wengi. Ana serum kanggo saben masalah kulit, lan akeh sing bisa dilapisi karo produk perawatan kulit liyane.

Pilihan moisturizer sore liyane yaiku topeng rai. Ana sawetara gedhe masker kasedhiya, nanging ngerti sing nglukis, sugih wengi moisturizer bisa uga utawa malah luwih apik saka paling hydrating topeng. 

 

Krim Sewengi Anti-Aging paling apik

Kita mikir krim sewengi paling apik makarya kanthi pirang-pirang cara kanthi kerja kanggo ngedongkrak hidrasi nalika uga nindakake tugas anti-tuwa. Salah sawijining favorit kita yaiku Neocutis MICRO NIGHT Sewengi Tightening Cream, sing nyedhiyakake kombinasi peptida lan lipid sing lembab kanggo nambah produksi kolagen nalika sampeyan turu, kanggo elastisitas lan kelenturan kulit sing luwih gedhe. Iku uga ndadekake kulit katon padhang ing esuk dening rumiyin penetrating ing lapisan kulit kanggo rampung moisturized tenan.

Krim liyane sing nindakake tugas kaping pindho yaiku Obagi-C Fx C-Therapy Night Cream. Iku formula sugih sing nggunakake Arbutin lan vitamin C kanggo padhang lan malah nada kulit sewengi.

 

Krim Sewengi Paling Moisturizing

Ora ana apa-apa kaya nglamar krim sing sugih mewah kanggo ngrampungake ritual sadurunge turu lan nggawe sampeyan siap turu nalika ngerti yen sampeyan wis nindakake sing paling apik kanggo kulit. Obagi Hydrate Luxe iku nambani sewengi luar biasa. Kita seneng tekstur kaya balm sing langsung hidrasi. Krim pelembap sing kuat iki hypoallergenic lan aman kanggo digunakake karo umume jinis kulit, dadi apik banget.

 

Rahasia kanggo Kulit Hollywood Lawas

Cetha saka kabeh rahasia kaendahan sing diduweni dening para wanita Hollywood lawas sing nduweni kulit sing seger lan resik minangka kunci kanggo katon paling ayu. Lan kita setuju sing paling ayu nalika sampeyan alam lan aran ayu-apik kulit iku beautifier paling apik. Lan kanggo entuk, sampeyan bisa nandur modal ing kulit kanthi mung sawetara langkah sing gampang.

  1. Mangan enak
  2. Moisturize
  3. Resik
  4. Eksfoliasi
  5. Jaga
  6. Pilih produk perawatan kulit sing asli lan berkualitas


Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake