Tujuan Perawatan Kulit lan Cara Tekan Ana
10
Dec 2021

0 Komentar

Tujuan Perawatan Kulit lan Cara Tekan Ana

Rampungake kulit impen sampeyan kanthi tips perawatan kulit iki


We pantes iku. Saben kita duwe hak kanggo kulit sing paling apik. Ing ngisor iki dhaptar gol sing cocog karo langkah-langkah kanggo mbantu sampeyan ngerteni kulit sing paling apik. Kanthi alat sing tepat, sampeyan bakal katon tanpa cacat. 

Kulit tuwa pancen apik banget, lan kudu dirawat kanthi sampurna. Kanggo miwiti, elinga nggunakake proteksi SPF nalika njaba ruangan, ngombe banyu akeh lan matesi kafein lan alkohol, njaluk kathah turu lan ngleksanani biasa, lan mangan panganan sing sehat.

Banjur, atur perawatan kulit menyang tujuan sing disenengi.


Sasaran: Kulit luwih kenceng

Tampilake struktur balung sing ayu kanthi nggunakake kulit kenceng cara kayata pijet rai, jade lan roller kuarsa, piranti microcurrent, sculpting bar, lan alat gua sha, kang ningkataké saluran limfa lan sirkulasi getih lan nyuda puffiness. Temokake favorit lan tambahake menyang regime perawatan kulit am utawa pm.

Kalebu wilayah gulu lan dhadha uga pasuryan. Neocutis NEO Firm Neck & Décolleté Tightening Cream digawe mung kanggo wilayah sing kerep dilalekake, ningkatake pemugaran kolagen lan elastin kanthi peptida lan ekstrak akar.


Goal: Kulit sing Glowing

Kulit sing cerah tanpa cacat lan warna. Kita ora bisa negesake pentinge nggunakake perlindungan SPF kanggo njaga warna kulit sing rata. Tansah kelembapan kulit lan ganti regimen kanthi musim, nambah hidrasi ing wulan sing luwih adhem.

Perawatan kulit sing berkualitas duwe kauntungan saka extremozymes ing produk sampeyan sing nggedhekake asil. Kanggo kulit sing mencorong, utamane asam alfa hidroksi (AHA), retinoid, vitamin C, lan unsur liyane sing ditemokake ing produk kualitas duweni nilai lan khasiat sing luwih gedhe tinimbang merek toko obat lan kecantikan.


Sasaran: Kurang Kerut

Hydration kulit staves saka garis lan kisut, supaya pindhah kanggo pelembab lan lenga karo sugih bahan sing bener bisa. Aja kaku yen bisa (kita ngerti yen angel ditindakake-nanging kulit lan kesehatan sakabèhé bakal matur nuwun) lan aja ngrokok!

Amarga area mripat bisa dadi rawan kanggo ngembangake garis lan kerut, penting kanggo nyakup krim mripat lan perawatan ing rutinitas esuk lan wengi. Salah sawijining favorit kita yaiku Obagi ELASTiderm Eye Cream kanggo rejuvenating lan smoothing kulit alus wilayah kang.


Tujuan: Ngilangi Kulit Kering

Kita wis ngomong babagan njaga sampeyan rutinitas perawatan kulit dianyari karo ganti sasi-wulan kadhemen padha kurang asor ing udhara, garing metu kulit. Dadi, gunakake humidifier lan ngombe banyu sing akeh. 

Apa perawatan kulit paling apik kanggo kulit garing? Pembersih lan serum adhedhasar lenga, krim, lan susu kanthi asam hyaluronic, ceramide, utawa vitamin E sing bisa dilapisi karo perawatan liyane uga bakal nambah hidrasi kulit. Kanggo wayah wengi, ngalih menyang moisturizer sing sugih bakal mbantu sampeyan entuk kulit sing alus ing wayah esuk.


Tujuan: Kulit Kurang Lemak

Kita seneng kulit embun, nanging yen kelenjar minyak sampeyan kerja lembur kanggo menehi kilap sing ora sehat, wektune kanggo ndandani perawatan kulit.

kanggo kulit rawan lenga, gunakake pembersih lan toner sing lembut kaping pindho saben dina lan sawise olahraga. Ing produk paling apik kanggo kulit berminyak bebas lenga lan non-comedogenic kanggo mbantu njaga pori-pori sing ora tersumbat. Kertas blotting becik kanggo nyerep lenga ing wayah awan. lan tau skip moisturizer Panjenengan-iki bisa nimbulaké kelenjar kanggo overcompensate lan nggawe kulit malah oiler. Yen sampeyan pengin nggawe wiwitan anyar, baris kaya Obagi Nu-Derm Starter System Normal to Oily diangkah kanggo dramatically ngganti tampilan kulit lengo nalika nambah pratandha saka tuwa.


Tujuan: Kurang Kukul

Waca ndhuwur. Kulit berminyak nambah pangembangan kukul. Gunakake produk kanthi bahan kaya asam salisilat lan benzoyl peroksida kanggo nambani lan ngatur kukul. Lini produk lengkap kaya Obagi CLENZIderm MD System bakal bisa kanggo ngresiki, nambani, lan moisturize nalika tetep kukul ing teluk lan nggawe kulit seger.


Saran paling apik? Mulai Ngrawat Kulit Sampeyan Dina iki.

Siap kanggo miwiti tujuan perawatan kulit? Mulai gawe owah-owahan dina iki, gunakake produk sing pas kanggo kulit, lan konsultasi karo profesional perawatan kulit, sing bisa nuntun sampeyan babagan perawatan tambahan.

Taun-taun nggawe kita luwih wicaksana lan luwih percaya marang kulit, mula ayo nuduhake kanthi mbukak kaendahan batin. Kita kabeh duwe tujuan perawatan kulit. Kabar apik yaiku kanthi ati-ati, kualitas, lan wektu sethithik, bisa ditindakake.


Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake