Retinol: Apa iku lan Napa Superstar Kaya kanggo Perawatan Kulit
01
Apr 2022

0 Komentar

Retinol: Apa iku lan Napa Superstar Kaya kanggo Perawatan Kulit

Retinol minangka tembung umum sing kerep dirungokake babagan produk perawatan kulit, sing diarani minangka anti-tuwa sing efektif banget. Senadyan popularitas, umume wong ora ngerti cara kerja retinol utawa apa iku. 

We lapangan akeh pitakonan babagan retinol; loro sing paling umum yaiku, "Apa retinol" lan "carane retinol bisa?” Kita panginten bakal migunani lan pendidikan kanggo ndeleng kanthi jero babagan superstar perawatan kulit iki-lan kenapa kita kudu nambah kualitas. produk karo retinol menyang rutinitas skincare kita.


Apa Retinol?

Retinol minangka salah sawijining wujud saka rong senyawa sing asalé saka vitamin A, lan minangka antioksidan sing mbiyantu njaga mripat lan kulit kita tetep sehat. Cukup kanggo njlentrehake, antioksidan minangka jinis molekul sing nglindhungi (mung siji saka akeh keuntungan) kulit saka karusakan sing disebabake dening radikal bebas. Radikal bebas minangka stres kaya sinar UV, cahya biru, asap, polusi, lan bahan kimia. Badan kita ora bisa ngasilake vitamin A, supaya entuk manfaat saka iku, kita aplikasi topikal ing kulit kita, lan kanggo mripat kita, kita njaluk vitamin A liwat diet kita. 

Retinol, bebarengan karo asam hyaluronic (HA), vitamin C, lan ceramide, kanggo sawetara jeneng, kalebu sawetara bahan sing dianggep standar emas ing industri perawatan kulit. Milih produk perawatan kulit kanthi bahan standar emas minangka cara paling apik kanggo ngrawat kulit. 

Ngendi Retinol Teka?

Asam retinoat, produk sampingan saka vitamin A, minangka pendahulu retinol lan pisanan digunakake kanggo nambani kukul ing taun 70-an kanthi sukses. Nalika ahli dermatologi ngerteni manawa pasien sing luwih tuwa duwe keuntungan tambahan-kalebu kerutan sing suda, kulit sing luwih alus, lan warna kulit sing luwih rata-penemuan iki nyebabake pangembangan perawatan anti-tuwa ing taun 80-an. Wangun vitamin A topikal sing luwih entheng diarani retinol dirumusake saka riset iki. Retinol sing digunakake ing produk perawatan kulit minangka turunan saka vitamin A, saengga bisa asale saka sumber kewan, sumber tanduran (nelusuri "retinol vegan"), utawa digawe kanthi sintetik.


Kepiye cara kerja retinol?

Tinimbang nggarap lumahing kulit, molekul retinol bisa mlebu ing sangisore lapisan njaba kulit (epidermis) menyang lapisan ngisor (dermis). Nalika retinol ana ing lapisan iki, netralake radikal bebas lan ningkatake produksi kolagen lan elastin.

Keuntungan saka tambah produksi kolagen lan elastin yaiku kanggo "plump up" kulit, nyuda garis-garis halus lan kerut, lan nyilikake ukuran pori. Manfaat liyane yaiku retinol duweni efek exfoliating ing permukaan kulit, padhang lan nada kulit sore. 

Retinol isih digunakake kanggo nambani kukul sing abot, mbantu nyuda parut kukul sing gegandhengan. Malah bisa entuk manfaat kanggo kulit berminyak kanthi nyuda produksi sebum saka pori-pori. Retinol pancen dadi superstar perawatan kulit!


Ora Kabeh Retinol Iku Padha

Wigati dimangerteni manawa sampeyan bisa tuku perawatan kulit saka meh kabeh toko obat utawa toko kosmetik sing duwe retinol, sampeyan bakal ngalami paling asil saka retinol nalika sampeyan milih kualitas produk saka Dermsilk. 

Bedane yaiku kita produk duwe konsentrasi bahan aktif sing luwih dhuwur, didhukung dening riset klinis, duwe persetujuan FDA, lan dianjurake dening para profesional. Konsentrasi retinol sing luwih dhuwur penetrates kulit luwih jero kanggo asil sing luwih apik, nggawe wong unggul.

Merek apotek bisa duwe bahan kasebut, nanging ora ateges yen bahan kasebut nduweni potensi utawa konsentrasi sing padha, utawa bisa nembus jero menyang kulit minangka alternatif kita. Mulane ana bedane drastis ing khasiat lan asil nalika nggunakake perawatan kulit kualitas paling apik saka merek kalebu Skinmedica, iS Klinis, Neocutis, Obagi, Kulit PCA, Senté, Elta MD. 


The Retinol Skincare paling apik Products

Top-grade perawatan retinol iku tangan-mudhun, mutlak, produk perawatan kulit retinol paling apik. Kenging punapa? Retinol paling efektif nalika nembus jero menyang dermis. Nalika sampeyan milih nggunakake kualitas produk kanthi konsentrasi retinol sing luwih dhuwur, sampeyan bisa yakin manawa nduweni khasiat paling gedhe. 

Iki minangka produk perawatan kulit retinol sing paling apik:


Retinol Skincare Superstars Rock

Yen sampeyan duwe inspirasi kanggo nambahake superstar perawatan kulit iki ing ritual perawatan kulit, sampeyan lan kulit sampeyan luwih seneng milih perawatan retinol sing duwe konsentrasi bahan aktif sing luwih dhuwur. Produk kasebut tansah didhukung dening uji klinis sing ndhukung khasiat. Mulane superstar perawatan kulit iki rock.


Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake