Kulitku Ultra-Sensitif, Aku Ora Bisa Gunakake Produk Perawatan Kulit
18
Mar 2021

0 Komentar

Kulitku Ultra-Sensitif, Aku Ora Bisa Gunakake Produk Perawatan Kulit

Kulit saya cenderung ing sisih sensitif. Pelembab sing bisa digunakake kanggo kanca sing paling apik bakal nyebabake kulit dadi abang lan iritasi, lan kadhangkala rada bengkak. Lan iki ora kudu alergi kanggo bahan tartamtu; ing kasunyatan, Aku wis tau alergi saka sembarang jenis. Iku mung aku duwe kulit ultra-sensitif.

Lan iku downer nyata. Amarga aku uga duwe kulit garing. Dadi kulit garing saya iritasi, lan produk sing digunakake kanggo moisturize uga saya iritasi ... dadi apa sing kudu daklakoni? Malah merek apotek sing nuduhake manawa apik kanggo kulit sensitif bisa nyebabake masalah kulit saya mundhak yen digunakake luwih saka kaping pindho saben minggu. Lan kulitku mbutuhake (lan pantes) perawatan luwih saka iku.

Sing dak butuhake yaiku garis perawatan kulit sing diformulasikan khusus kanthi bahan paling apik kanggo kulit sing sensitif banget. Ora mung sensitivitas run-of-the-mill. 

PRODUK PERAWATAN KULIT TERBAIK UNTUK KULIT SENSITIF

Sawise nyoba macem-macem pembersih, serum, lan moisturizer saka rak toko obat standar, aku frustasi amarga dheweke arang banget nggarap kulit sing sensitif banget (sing sensitif banget ing rai lan dada). Nanging aku seneng banget bisa nemokake produk kasebut sing pungkasane, pungkasane, menehi kulit sing paling apik sing wis dak alami. Iku moisturized (nanging ora lengo), pink alami (tinimbang inflamed), lan tenan / elastis (ora "crepey").

  1. Neocutis BIO CREAM Overnight Soothing Cream - Kulit saya cenderung dadi garing, nanging bakal pecah karo kukul entheng nalika nglamar moisturizer ing wayah wengi. Aku durung nemokake sing dadi kasus karo moisturizer krim sing nyenengake sewengi iki. Aku bisa digunakake ing wayah wengi utawa ing wayah esuk tanpa reaksi kulit kanthi cara sing ndadekake aku nyurung botol menyang mburi kabinet, ora bakal weruh cahyane awan. Ora; botol iki tetep ngarep lan tengah minangka bagéan saka tumindake saben dina. Iku gak oleh pisan sawise dina suwene njobo, lan revitalizing sawise ngaso. Aku seneng yen ora ana wewangian utawa warna sing ditambahake, lan uga ora dites ing kewan. Aku rumangsa yen nada lan tekstur kulit saya tambah apik wiwit nggunakake krim iki, lan wilayah sing luwih alus ing rai saya rada mantep. Nanging amarga kulitku sensitif banget karo produk, sing paling disenengi babagan krim iki yaiku moisturizes lan softens tanpa nyebabake bintik abang utawa gatel. Iku nindakake tugas kanggo kulit sensitifku, lan nindakake kanthi apik.
  2. Neocutis NEO CLEANSE Pembersih Kulit Lembut - Ing pungkasan dina aku pengin mbusak bledug lan rereget, uga dandanan, tanpa pangatusan-metu lan narik kabeh barang alamiah apik saka kulit. Mulane aku seneng pembersih iki saka Neocutis. Iku alon-alon ngumbah dina tanpa bahan-bahan pembersih sing kasar sing digunakake kanggo nggawe pasuryan lan gulu sing wis dicuci dadi abang lan blotchy. Sawise nggunakake pembersih sing sampurna iki, kulitku krasa seger, nyaman, lan apik banget ing kahanan alami. Aku seneng produk karo gliserin amarga pancen mbantu kulit nyerep lan nahan kelembapan, sing penting banget kanggo kulit garing kaya aku. Iki digawe saka bahan-bahan sing lembut sing cocog kanggo kulit sing rawan abang, lan aku seneng banget karo rasa seger sawise ngumbah nganggo pembersih rai sing lembut iki.

  3. SkinMedica TNS Essential Serum - Aku ing katresnan karo serum iki. Iku banget alus sing aku bisa nggunakake sepisan utawa kaping pindho dina, yen aku milih, lan nindakake proyek ayu accomplishing goal pungkasan: rejuvenating kulit nalika ngurangi katon saka garis-garis alus, tektur, lan nada kulit. Amarga kulitku biasane beda-beda saka pucet nganti jambon / flushed, aku ngormati kualitas sore serum kabeh-ing-siji iki.                                                         
  4. Obagi ELASTIderm Eye Cream - Aku pengin aku wis miwiti nggunakake krim mripat ing umur rong puluhan, nanging aku ora bisa bali ing wektu (sanajan krim mripat iki kadhangkala ndadekake sandi aran kaya aku duwe). Sanajan kulit ing mripatku ora sensitif kaya ing rai, gulu, lan décolleté, aku isih seneng krim sing luwih entheng kanggo mripatku sing lembut lan nduweni bahan alami. Saka pisanan aku miwiti nggunakake krim mripat Obagi iki, Aku felt prabédan. Gamelan lan ndadekake mripatku katon luwih cerah lan luwih enom. Aku nggunakake saben wengi, lan kadhangkala ing esuk uga, gumantung ing plans kanggo dina lan kahanan cuaca (Aku tansah moisturize liyane sak garing / sasi mangsa kadhemen).
  5. Neocutis NEO FIRM Neck & Decollete Tightening Cream - Adoh banget aku bakal weruh wanita karo ayu, pasuryan sregep sing umur wong mudhun limang taun, dipasangake karo wrinkled / gulu garing sing umur wong munggah pitu. Minangka bagéan saka perawatan kulit kabeh, priksa manawa sampeyan kalebu gulu lan dada (décolleté) ing rutinitas. ana akeh daya ing botol cilik iki. Iki minangka kompleks pelembab sing cukup lembut kanggo kulit, nanging cukup kuat kanggo ngencengi kulit ing gulu lan mulihake sawetara kolagen lan elastin sing ilang kanthi alami. Malah misale jek malah metu muni kulit dicokot, kang cenderung kanggo fluctuate alamiah saka bulak kanggo iritasi / abang ing bintik blotchy. Kombinasi peptida, kolagen, asam hialuronat, asam glikolat (lan liya-liyane) mbantu nguatake, kondisi, revitalize, rejuvenate, lan nglindhungi kulit. Aku penggemar gedhe saka krim gulu iki.

 

Dadi ana sing duwe; 5 produk perawatan kulit paling ndhuwur kanggo kulit sing sensitif banget kaya aku. Sadurunge aku nemokake produk kasebut, aku arang banget nglebokake apa wae ing rai kajaba tabir surya kanggo dina-dina ing njaba. Kadhangkala aku nggunakake lotion ing rai, nanging bakal nggawe gatel lan nggawe pipiku abang (ora kanthi cara sing lucu "blushing"; kanthi cara "apa sampeyan ora apa-apa, sampeyan abang banget"). Aku sengit sing aku ora bisa kanggo menehi kulit care iku pantes lan frustasi karo kabeh produk aku wis nyoba sing ora tau cukup pas. Aku seneng banget bisa nemokake item perawatan kulit iki lan aku seneng bisa nuduhake dhaptar kasebut karo sampeyan kanthi pangarep-arep bisa mbantu kulit sensitif sampeyan.


Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake