Tips Lambe - Cara Paling Apik Kanggo Nggawe Lambe sing Sehat, Apik + Produk Lambe sing Apik banget
05
Apr 2022

0 Komentar

Tips Lambe - Cara Paling Apik Kanggo Nggawe Lambe sing Sehat, Apik + Produk Lambe sing Apik banget

Kita wis nandur modal cukup wektu, gaweyan, lan dana kanggo perawatan awak, rambut, lan pasuryan, nanging lambe kadhangkala dadi unsur sing lali. Salah siji sing paling kesalahan lambe umum mung ora nggatekake sajrone rutinitas perawatan kulit, kaya ngresiki, moisturizing, lan nglindhungi. Iki bisa mbebayani utamane ing sasi mangsa nalika hawa garing, adhem lan asor ing jero ruangan dehidrasi kulit. 


Ngisor rutinitas perawatan kulit sing ditargetake kanggo lambe bakal mbantu entuk lan njaga lambe sehat lan nyegah kekeringan kronis - bisa dadi cara sing paling apik kanggo entuk lambe sing sehat lan ayu.

 

Cara Ngatasi lambe garing sing kronis

Perawatan lambe lan nutrisi kudu ditindakake sadurunge kosmetik ditrapake, kaya sing ditindakake ing rutinitas perawatan kulit liyane. Aplikasi produk kecantikan ing lambe sing pecah ora bakal tahan lan bisa nyebabake kekeringan sing terus-terusan.


Tansah priksa lambe lancar sadurunge aplikasi. Kaya nalika sampeyan ngresiki kulit ing awak, rai, lan kulit sirah, penting kanggo ngobati lambe kanthi rutin mbusak sel kulit mati.


Scrub sing diformulasikan khusus kanggo lambe, kayata iS Clinical Lip Polish, bakal slough mati kulit mati lan ningkataké nganyari maneh saka sel. Eksfoliasi lambe paling apik ditindakake 2-3 kaping saben minggu, ngidini wektu awak bisa diisi maneh ing antarane panggunaan. Alat utawa sikat lambe uga bisa digunakake kanthi alon-alon tinimbang rumus, biasane ora luwih saka sepisan saben minggu.


Exfoliant kimia sing ditrapake sacara profesional ing kulit lambe uga apik kanggo ngilangi kulit sing kusam. Kaya serum, kulit lambe sing ditrapake kanthi profesional kanthi asam glikolat utawa laktat bakal mbubarake sel kulit mati.


Ora preduli cara apa sing sampeyan pilih nalika ngeksfoliasi lambe, elinga miwiti latihan iki kanthi alon-alon supaya ora ngganggu lambe sing alus.

 

Temokake Hydration Lip paling apik


Praktek paling apik kaya ngombe banyu akeh lan nggunakake humidifier ing jero ruangan sajrone kadhemen, sasi garing penting kanggo njaga kulit lan lambe sing terhidrasi, amarga kelembapan bisa ditarik saka wilayah kasebut.


Ana akeh hydrator gedhe sing kasedhiya kanggo mbantu promosi lambe lembab. Lip balm, butter, krim, lan lenga kabeh efektif. Nglamar maneh formula sing disenengi ing sadina-dina iku becik kanggo njaga kelembapan. 


Kanggo sore, nggunakake lip hydrating lan conditioning serum karo asam hyaluronic lan vitamin E kaya iS Clinical Youth Lip Elixir. Produk perawatan kulit iki yaiku a cara sing apik kanggo ngedongkrak kelembapan lan bisa dilapisi ing ngisor produk liyane. 


Krim lambe sing kandel utawa topeng turu sing ditrapake nalika turu uga bisa mbantu nyedhiyakake kelembapan sing kuat nalika sampeyan turu, supaya sampeyan tangi lan lambe sing alus lan lentur.

 

Nglindhungi Panjenengan Lambe sing lembab


Kebiasaan lan perlindungan sing apik bisa mbantu njaga lambe sehat. Aja dilat, nresep, lan njupuk ing lambe, sing bisa nyebabake kekeringan lan inflamasi. Nyegah barang sing ora perlu saka area lambe (pena tinta, klip kertas, driji, lsp.) uga bisa nyegah iritasi lan kukul. 


Salah sawijining unsur sing paling ngrusak sing dialami kanggo kulit, kalebu lambe, asale saka srengenge. Lan amarga akeh chap sticks lan lipstik ora nggawa protectants sing tepat, kita bisa kerep lali kanggo aplikasi balm protèktif UV intensif sadurunge mbuwang wektu njobo.


Nglindhungi lambe saka cahya njaba kanthi nggunakake SPF 30 utawa luwih nalika sampeyan ana ing njaba (sanajan ing dina mendhung). EltaMD UV Lip Balm Broad-Spectrum SPF 36 minangka formula krim sing moisturizes banget nalika mbela saka kekeringan, flakiness, lan kanker kulit ing lambe. Nganggo topi, saliyane nglamar maneh SPF saben 80 menit ing njaba ruangan, bakal nambah perlindungan sampeyan.

 

Tetep ayu, Lambe Sehat


Saliyane hidrasi lan perlindungan, produk anti-tuwa migunani kanggo nyuda tampilan garis lan nambah kolagen kanggo lambe sing lancar lan montok.


Aperawatan lambe anti-tuwa apik kanggo panggunaan ing omah. Produk dual kaya SkinMedica HA5 Smooth and Plump Lip System lan iS Clinical Lip Duo nawakake terapi loro-langkah sing loro Gamelan lan nambani. 


Primer lip apik kanggo nyiapake kulit kanggo produk liyane. Antarane perawatan lambe sing menehi macem-macem keuntungan, primer anti-tuwa plump lan ndhelikake garis sing apik nalika njaga warna lambe.

 

Kunci kanggo Lambe Sehat


Kunci kanggo nggayuh lambe sehat: kalebu target, nutrisi kualitas ing regimen perawatan kulit.


Hidrasi reguler lan pertahanan sing disengaja marang sinar srengenge lan cahya liyane bisa mbantu nyetel panggung kanggo produk lambe sing dipilih, uga menehi lambe alus sing bisa tetep kosong, tanpa produk apa wae.


Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake