Goals Lip lan Carane Entuk
06
Bisa 2022

0 Komentar

Goals Lip lan Carane Entuk

Yen sampeyan kaya umume wong, mesthine sampeyan ora duwe rutinitas perawatan kulit kanggo lambe. Paling kamungkinan, sampeyan ora mbayar manungsa waé kanggo lambé nganti padha wiwit kroso garing lan chapped, lan banjur tekan kanggo over-the-counter produk utawa petroleum jelly lan aplikasi iku nganti padha bali menyang normal. 

Umume wong ora ngerti yen ngrawat lambe iku pentinge kaya ngrawat kulit, lan kanthi mangkono bakal tetep alus lan lentur supaya sampeyan ora kudu ngatasi lambe sing garing lan retak. Ngembangake rutinitas perawatan lambe sing mbantu njaga lambe lembab lan dilindhungi ora mung bisa ditindakake, nanging uga minangka cara paling apik kanggo njamin lambe tetep sehat ing saindhenging taun.


Apa Iku Penting kanggo Care kanggo Lambe Panjenengan

Lambe kita butuh perawatan lan perhatian, kaya kulit kita, nanging ana bedane sing signifikan. Ngerti beda-beda iki mbantu kita ngerti sebabe ngrawat lambe iku penting.  

Mangkene bedane:

  • Lambe kita ora ngasilake lenga kaya kulit; saliva kita njaga supaya ora garing. Iki tegese moisturizing mau ora mung penting; iku penting. 
  • Perlindhungan srengéngé, utawa melanin, sing kulit kita ora ana ing lambé, dadi luwih rentan kanggo sunburn. 
  • Ana luwih sithik lapisan kulit ing lambe, sing nggawe lambe luwih alus nanging uga katon luwih tipis nalika kita tuwa. 

Kanthi informasi kasebut, ayo goleki ing produk lip paling apik kasedhiya sing bakal nglindhungi, moisturize, lan supaya lambé katon enom lan sehat.


Langkah 1 Lip Care: Exfoliate

Yen sampeyan ngalami lambe sing garing lan pecah-pecah, salah sawijining cara kanggo mbusak sel kulit mati sing garing yaiku ngethok lambe. 

Exfoliating lambe bakal mbantu mbusak sel kulit mati, kulit garing, flaky lan langsung mulihake alus lan lancar. Sadurunge sampeyan exfoliate lambe, ana sawetara perkara sing kudu ditimbang:

  • Penting ora kanggo overdo iku; miwiti karo sapisan minggu supaya iritasi. Mbangun nganti apa produk skincare dianjurake kanggo frekuensi. 
  • Aja gosok banget lan aja nggunakake bahan sing kasar. Disaranake nggunakake a produk exfoliating sing disetujoni FDA. Utawa malah sing prasaja minangka scrub gula krasan karo gula lan lenga klapa bisa dadi titik wiwitan sing apik.
  • Yen lambene garing lan retak banget, ayo waras sadurunge nyoba perawatan apa wae sing bisa ngganggu lambe. 

iS Clinical Lip Polish minangka produk sing apik banget kanggo ngilangi sel kulit mati kanthi alon, mbukak sel anyar lan sehat ing ngisor iki. Rumus iki diisi karo mentega botani sing ngrawat lan duo vitamin C lan E. Vitamin C mbantu tuwuh lan ndandani. Vitamin E ngatur tingkat retinol, sing penting kanggo kulit sehat. iS Clinical Lip Polish bakal nggawe lambe sampeyan krasa alus, lentur, lan lembab.


Langkah 2 Lip Care: Moisturize

Iku penting kanggo njaga lambe kita moisturized lan dilindhungi, ora mung sawise exfoliating nanging saben dina. Lambe kita uga mbutuhake kelembapan tambahan amarga ora bisa ngasilake iki kanthi mandiri, lan pelindung kanggo nutup kelembapan. 

kanggo kelembapan lambe sing kuat, iS Clinical Youth Lip Elixir bakal hydrate lan katon Gamelan, soften, lan plump munggah lambé. Elixir ora mung duwe asam hialuronat, vitamin C, E, B5, lan shea & cocoa butter kanggo rejuvenate lambe, nanging uga duwe gabungan ekstremozim sing nyedhiyakake perlindungan paling apik marang radikal bebas mbebayani sing bisa ngrusak lambe. 

 

Langkah 3 Lip Care: Nglindhungi

Kita wis kasebut sadurunge sing lambé kita ora duwe melanin protèktif, nggawe wong utamané rentan kanggo sunburn lan karusakan. Priksa manawa kanggo nglindhungi skincare saka srengenge sadurunge metu. 

Pertahanan paling apik (lan mung) saka efek srengenge yaiku nggunakake produk perawatan lambe kanthi tabir surya. loro-lorone iS Clinical LIProtect SPF 35 lan EltaMD UV Lip Balm Broad-Spectrum SPF 36 dirumuske kanggo soothe, soften lan nglindhungi lambé alus. Tansah aplikasi lip balm sing nglindhungi srengenge sadurunge metu.


Pilihan Perawatan Bibir Lanjut

Yen lambe katon kaya mbutuhake dorongan ekstra utawa sampeyan mikir carane kanggo njaluk lambé montok aman, kita duwe apik banget Rekomendasi sing bakal ngatasi kabeh kabutuhan perawatan lambe kanthi efektif lan aman. 

SkinMedica HA5 Smooth and Plump Lip System minangka perawatan 2 bagean sing wis kabukten sacara klinis bisa nghidrasi lan ngencengi lambe. HA5® Rejuvenating Hydrator ing saben langkah penetrates rumiyin nggawe lambe aran lan katon kebak, lentur lan Gamelan, aman kanggo nggunakake long-term kanggo asil terus-terusan.

Pasangan produk liyane sing nyegerake, nyegerake, lan nganyari yaiku iS Clinical Lip Duo. Miwiti kanthi exfoliation sing lembut lan efektif lan tindakake kanthi hidrasi sing kuat kanggo lambe sing katon seger lan enom. 


Tujuan Lip Sampeyan Bisa Digayuh  

Lambemu ora kaya kulit, lan ngrawat iku penting (yen ora luwih) kaya ngrawat kulit. Ngrawat lambe lan nggayuh tujuan lambe iku gampang kaya nambahake 3 langkah prasaja kanggo ritual saben dina: exfoliate, moisturize, nglindhungi.


Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake