Apa Aku Perlu Perawatan Kulit Kelas Dokter?
22
Jul 2021

0 Komentar

Apa Aku Perlu Perawatan Kulit Kelas Dokter?

Yen sampeyan wis krungu babagan kenaikan perawatan kulit kelas dokter, nanging sampeyan ora yakin manawa iki minangka rute sing paling apik kanggo sampeyan lan kulit sing unik, mula sampeyan wis teka ing papan sing bener! Ing artikel iki, kita bakal nyilem menyang opo kategori unik skincare iki bener, carane iku beda saka toko obat (malah toko khusus) produk skincare, lan sing ngirim lan ora kudu nggunakake produk iki. Amarga ayo padha jujur; label rega ing moisturizers kualitas iki, serums, cleansers, lan liya-liyane, tenan ora bisa dibandhingake karo rega sing katon ing alternatif toko obat ... uga tenan worth iku?

 

Kanggo miwiti ... apa tegese perawatan kulit kelas dokter?

Yen sampeyan browsing toko kecantikan lokal -kayata Sephora, Ulta, lsp.- lan sampeyan wis ndeleng klaim babagan "tekstur sing luwih apik", "kulit alus lan lentur", "kaendahan sing enom" banjur elinga njupuk informasi kasebut. karo gandum saka uyah. Amarga kasunyatan sing nggumunake babagan merek perawatan kulit yaiku informasi babagan botol lan toples mung taktik pemasaran sing ora bisa didhukung.

 

Nalika nerangake produk perawatan kulit sing kasedhiya, sejatine ora ana regulasi, sing tegese ora bisa nggawe klaim konklusif manawa produk kasebut bisa nambani penyakit kulit sing sampeyan alami, apa wae. kulit garing, kulit diwasa, karusakan srengenge, bunderan peteng, utawa liya-liyane.

 

Iki uga ateges ora bisa nembus jero dermis (kulit sampeyan) liwat titik tartamtu, lan mulane kurang efektif. Iki kabeh sanajan ana bukti yen akeh produk kasebut duwe konsentrasi bahan aktif sing cukup sithik, saengga ora bisa digunakake.

 

Nanging, perawatan kulit kelas medis beda

Sampeyan bisa krungu istilah kaya medical-grade, dokter-grade, lan malah cosmeceutical-grade; kabeh istilah kasebut nuduhake klompok produk perawatan kulit sing padha: barang sing diprodhuksi lan ditargetake khusus kondisi kulit lan diatur dening FDA, mbutuhake bukti nyata sing (A) padha aman, lan (B) claims sing digawe serep dening bukti.

 

Dheweke uga duwe konsentrasi bahan aktif sing kuat lan bisa nembus menyang kulit luwih saka merek toko obat, ngasilake asil sing luwih cepet lan luwih efektif. Umume wong-wong mau wis nuduhake wektu lan wektu maneh kanggo ngatasi masalah kosmetik langsung (kayata nyuda kerut, minimalake garis halus, ngilangi bunderan peteng, lan sapiturute), uga masalah kosmetik sing luwih jero (kayata kukul, kondisi kulit, lan liya-liyane. luwih).

 

Produk perawatan kulit mewah iki uga biasane stabil kanthi cara sing beda tinimbang alternatif tradisional, sing ngidini ora mung tahan suwe ing rak, nanging uga menehi keuntungan sing padha luwih suwe tanpa ngrusak. Cara panyerepan kasebut ngidini pangiriman bahan utama sing luwih apik langsung menyang wilayah masalah, ora mung ing ndhuwur lapisan njaba kulit.

 

Kowe kok ora kudu nggunakake perawatan kulit kelas medis

Sejatine sawetara kasus sing perawatan kulit mewah iki ora cocog. Takon dokter kulit utawa profesional perawatan kulit yen produk mewah kudu digunakake ing kulit sampeyan padha karo takon dhokter yen obat resep kudu digunakake kanggo ngatur gejala penyakit. Amarga produk kasebut diuji lan disetujoni dening FDA, dheweke aman kanggo meh kabeh individu. Siji-sijine kahanan sing sampeyan pengin nimbang liyane yaiku yen sampeyan duwe kulit ultra-sensitif utawa kondisi tartamtu sing mbutuhake evaluasi luwih lan formulasi tartamtu. Kanggo kedadean kaya iki, disaranake sampeyan ngomong karo profesional sing dipilih sadurunge mutusake produk apa sing bakal digunakake ing kulit.

 

Ing endi bisa tuku perawatan kulit kelas medis?

Ing jaman biyen, siji-sijine papan sampeyan bisa entuk produk kasebut langsung saka dokter utawa kantor dermatologist. Nanging saiki, akeh merek premium iki ngidini distribusi sah kanggo produke supaya sampeyan bisa tuku online, nggawe garis sing luwih bisa diakses dening masyarakat umum saka tau. Yay! Ora ana maneh kunjungan dokter! Inggih ... menyang dhokter lan tetep sehat, nanging ora ana maneh kunjungan mung kanggo tuku sawetara item perawatan kulit!

 

Mung amarga sampeyan bisa nemokake produk kasebut kanthi online saiki, ora ateges kabeh sing sampeyan deleng ing web bakal asli. Dadi, sampeyan mesthi pengin riset lan priksa manawa sampeyan tuku produk saka dealer resmi sing nyata njamin keasliane.

 

Ing DermSilk.com, kita minangka distributor kanggo sawetara merek mewah; SkinMedica, Obagi, EltaMDNeocutis, Kulit PCA, Lan Senté. Garis produk sing lengkap duwe kabeh sing dibutuhake kanggo rutinitas perawatan kulit sing paling apik lan jinis kulit apa wae. Dheweke uga nggunakake bahan paling apik lan njamin asil sing bener lan bisa diukur.

 

Dadi iku worth rega?

Ora nggumunake kanthi asil sing wis kabukten manawa produk perawatan kulit iki wis dadi pengikut sing setia ing pria lan wanita saka kabeh umur. Klaim adhedhasar bukti nambahake nilai sing ora bisa diukur kanggo barang-barang kasebut sing ora bisa ditandhingake karo produk sing ditemokake ing rak ing rantai pasokan obat utawa kecantikan lokal sampeyan.

 

Kaping pirang-pirang sampeyan tuku produk saka toko-toko kasebut lan digunakake sajrone sewulan, nanging mung kuciwa karo asile? Banjur sampeyan nyoba sing beda lan ngalami frustasi sing padha. Bola-bali kita nyoba merek anyar, serum, lotion, lan ramuan ajaib sing mesthine bisa mbantu nanging ora menehi asil sing efektif. Ing pungkasan kabeh nyoba lan kesalahan iki, sampeyan wis ngentekake atusan dolar lan isih duwe kesimpulan sing ora nyenengake: produk kasebut mung ora cocog karo klaim kemasan.

 

Tuku perawatan kulit kelas dokter kanthi online, nanging bisa dideleng minangka investasi ing dhewe; investasi ing sehat, kulit tuwa ayu sing positif diadegaké panggonan ing pasar minangka soko sing bener nyambut gawe.


Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake