Rutinitas Perawatan Kulit Klasik: Apa isih ana ing jaman saiki?
17
Dec 2021

0 Komentar

Rutinitas Perawatan Kulit Klasik: Apa isih ana ing jaman saiki?

Nalika sampeyan mikir rutinitas perawatan kulit klasik, Apa sampeyan mikir ing jaman biyen nalika bintang-bintang Hollywood lan bintang-bintang sing glamor meh ora nganggo dandanan lan duwe kulit sing apik banget? Apa sampeyan tau wonder carane rutinitas kaendahan lan produk skincare lawas beda karo sing ana ing pucuk driji saiki? 

Kita nindakake-lan rumangsa migunani lan menarik kanggo ndeleng kepiye rutinitas kecantikan kepungkur nglawan sawetara rutinitas perawatan kulit paling apik kasedhiya dina.


A Twist Anyar ing Skincare Klasik Rutin 

Ing taun 1940-an, akeh wanita, kalebu Katherine Hepburn, nggunakake campuran gula lan jus lemon kanggo ngresiki kulit. Ngusapake petroleum jelly ing mripat kanggo nyuda bengkak minangka praktik kecantikan standar, kaya nglebokake lenga bayi ing kulit supaya dadi tan. Rita Moreno nglawan kukul; dhokter dheweke dianjurake kanggo cahya UV lan rub alkohol aseton. 

Nalika cemlorot Katherine sing ayu minangka bukti exfoliant krasan, kita untung saiki duwe akeh kualitas. skincare produk sing kasedhiya sing luwih efektif lan duwe akeh manfaat nutrisi liyane. 

The iS Clinical Tri-Active Exfoliating Masque bakal mbantu karo turnover sel (kaya campuran jus lemon gula dhasar) lan mbantu waras lan luwih ngowahi kulit karo pangayoman antioksidan. Kombinasi enzim botani, asam salisilat, lan manik-manik mikro cocog kanggo pengalaman eksfoliasi sing paling apik. 

Lan untunge, kita duwe krim mata, lotion, lan topeng sing luwih efektif tinimbang petroleum jelly kanggo nyuda bengkak mata. Masker Mripate Cerah Instan SkinMedica nindakake mukjijat kanggo nyenengake lan lembab kulit alus ing mripatmu. 

Kita ora bakal ngimpi saiki ana ing srengenge tanpa perlindungan layar kulit sing nyukupi. Kita wis nambah kawruh babagan carane bisa ngrusak srengenge, uga produk


Metu karo Produk Perawatan Kulit Lawas lan ing Kanthi Anyar

Ana wektu nalika a rutin perawatan kulit klasik ngumbah rai nganggo sabun apa wae sing sampeyan gunakake nganggo banyu lan olesake lotion sing entheng nalika tangi lan nalika turu. Iki dianggep cukup lan akeh sing ngetutake formula lawas iki. 

Kanggo sawetara, iki isih bisa dadi rutinitas perawatan kulit sing bener. Nanging, karo kemajuan saka perawatan kulit, rutinitas perawatan kulit klasik wis owah lan dadi luwih apik. Muga-muga bisa entuk manfaat saka teknologi paling anyar sing mbantu ngatasi masalah kaya kukul, hiperpigmentasi, garis-garis halus, kerut, lan psoriasis, kanggo sawetara jeneng. Napa ora munggah game lan njupuk kauntungan saka advancements skincare lan skincare rutin sing bisa nambah katon? 

Ana sing kudu dipikirake babagan rutinitas perawatan kulit anyar yaiku milih produk sing ditampilake minangka sistem. Ing Obagi CLENZIderm MD System minangka conto baris sing dirancang karo produk (lan rutin) sing diformulasikan khusus kanggo target kukul. Kaendahan sistem perawatan kulit yaiku kabeh produk bisa digunakake kanthi apik kanggo nambah kulit, lan ora perlu kuwatir babagan nggawe rutinitas sampeyan dhewe utawa ngerteni produk apa sing bakal digunakake. 


Mitos lan Produk Skincare lawas Kita ora bakal kantun 

Sabun antibakteri duwe panggonan, nanging nggunakake ing kulit alus ing pasuryan sampeyan dudu salah sawijining. Kabeh kulit kita alamiah ana bakteri, lan angel kanggo mbusak kabeh. Nggunakake alus, kualitas skincare produk ing kulit minangka cara paling apik kanggo nglindhungi lan ngresiki kulit. 

Campuran jus lemon lan gula sing diucapake Katherine Hepburn… wah, ternyata nglebokake jus lemon ing rai mung ora sehat. Jus lemon ngandhut asam lan bisa ngganggu kulit, lan bisa nyebabake ruam nalika kena sinar srengenge sing angel diatasi. 

Lan dokter rezim Rita Moreno nyaranake dheweke digunakake kanggo kukul? Cahya UV ngrusak banget, lan gosok aseton liwat wektu nyebabake kulit abang, garing, lan retak. Semalat, saiki kita ngerti carane mbebayani loro barang kasebut kanggo kulit sampeyan. 


Gawe Rutinitas Perawatan Kulit Panjenengan  

The rutinitas perawatan kulit paling apik yaiku sing sampeyan gunakake kanthi konsisten lan menehi dandan paling apik saka wektu. Rutinitas perawatan kulit klasik minangka platform sing apik kanggo mbangun lan nemokake dhewe apa sing paling cocog kanggo sampeyan.


Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake