Produk Perawatan Kulit Paling Apik 2021
26
Jul 2021

0 Komentar

Produk Perawatan Kulit Paling Apik 2021

2021 wis mlaku kanthi lancar lan kita bakal mlaku kanthi lancar lan apik. Liwat kabeh kegilaan ing taun kepungkur, kita nemokake luwih penting tinimbang ngurus kulit kita. Supaya kulit kita (lan badan kita) sehat kanthi nggunakake produk lan panganan sing sehat, lan ngrawat awake dhewe kanthi lembut lan ati-ati. Pramila kita wis nyusun dhaptar produk sing paling nutrisi lan marasake awakmu sing ditawakake DermSilk; supaya sampeyan bisa katon lan aran paling apik, sanajan donya miring.

 

Pertahanan Sun paling apik

  • Obagi Sun Shield Matte Broad Spectrum SPF 50
    Tabir surya spektrum luas sing tipis, ora wangi, lan non-comedogenic kanthi SPF 50 cocog kanggo kabeh jinis kulit. Nggabungake panyerepan UVB lan proteksi UVA ing finish matte sing elegan lan non-comedogenic lan diuji dermatologis.

  • EltaMD UV Active Broad-Spectrum SPF 50
    Tabir surya pasuryan premium iki ora duwe saringan tabir surya kimia lan wis diformulasikan khusus kanggo gaya urip aktif, uga digunakake saben dina kanggo nyegah penuaan dini saka karusakan srengenge. Iki tahan banyu sajrone 80 menit lan menehi perlindungan spektrum sing amba marang sinar UVA (tuwa) lan UVB (kobong) lan ngemot antioksidan. Nawakake proteksi cahya sing katon energi dhuwur (HEV) lan bebas paraben.

 

Korektor Dark-Circle paling apik

  • Neocutis LUMIERE FIRM RICHE Krim Mata Pelembab Ekstra Pencerah & Pengetatan
    Target area mripat sing alus kanthi formulasi anti-tuwa sing canggih iki. Iki nggabungake faktor pertumbuhan manungsa lan peptida kanggo nyuda garis-garis halus, bengkak, lan peteng ing mripat sajrone 14 dina.

  • Obagi ELASTIderm Eye Serum
    Iki ditargetake khusus
    serum mripat nggunakake teknologi rollerball sing nyenengake sing mbantu nggawe mata sing luwih kenthel lan luwih tahan banting. Serum iki nyegerake tampilan kulit alus ing sakubenge mata kanthi bahan-bahan sing wis kabukten sacara klinis, kalebu kafein, kanggo nyuda bengkak ing mripat.

  • SkinMedica TNS Mripat Repair
    TNS Eye Repair® ora mung kalebu TNS® kanggo nambah tampilan garis-garis halus, kerutan, warna kulit, lan tekstur, nanging uga ngandhut peptida saliyane vitamin A, C, lan E kanggo mbantu ndhukung kulit ing sakubenge mata lan nambah. katon bunder peteng.

 

Perawatan Kulit Paling Apik kanggo Kulit Aging

  • SkinMedica Award Winning System
    Kombinasi produk SkinMedica® sing menang penghargaan iki ngarahake tampilan penuaan kulit, hidrasi, lan owah-owahan warna. Sistem kasebut uga kalebu siji-sijine serum faktor pertumbuhan sing wis kabukten kanggo ngatasi kulit kendur. Iki kalebu 3 botol perawatan kulit sing nantang umur: TNS Advanced+ Serum, HA5 Rejuvinating Hydrator, lan Lytera 2.0 Pigment Correcting Serum.

  • Neocutis MICRO DAY RICHE Extra Moisturizing Revitalizing & Tightening Day Cream
    Delve menyang krim dina hydrating mewah sing menehi papat keuntungan ing siji: revitalisasi kulit, perawatan anti-oksidan, spektrum amba UVA lan UVB pangayoman, lan hidrasi langgeng. Kabeh dirumusake kanggo nyegah lan nyuda tandha-tandha tuwa.

  • Krim Badan sing Kaya Kelembapan EltaMD
    Perawatan kulit premium ora mung ditrapake kanggo pasuryan, gulu, lan dhadha; iku kudu digunakake kabeh liwat awak supaya saben inch supple lan ketoke enom. EltaMD Moisture-Rich Body Crème infuses kulit sing kompromi lan garing, flaky, sensitif kanthi kelembapan sing tahan suwe lan nutrisi penting. Iki minangka moisturizer saben dina sing cocog kanggo mbantu entuk lan njaga kulit sing luwih alus, alus lan sehat.

 

Produk Hydrating paling apik

  • Neocutis HYALIS+ Intensive Hydrating Serum
    Formulasi tanpa lenga, moisturizing banget kanthi macem-macem jinis Asam Hyaluronic murni ditambah bahan-bahan utama kanggo mbantu ningkatake kulit sing alus, alus, lan lentur lan nyuda garis-garis halus lan kerutan.

  • Obagi Hydrate Luxe
    Dirancang khusus karo peptida biomimetik kunci, krim iki nyedhiyakake moisturization sewengi, ultra-kaya lan nduweni tekstur kaya balm sing mewah. Obagi Hydrate Luxe nyedhiyakake hidrasi cepet lan tahan suwe kanggo pelembab lan rejuvenasi sing penting.

  • Kompleks Retinol SkinMedica 1.0
    Retinol minangka salah sawijining bahan sing paling migunani kanggo nghidrasi kulit lan nyuda garis-garis halus lan kerutan, lan SkinMedica duwe serum retinol sing apik banget sing bisa digunakake kanggo kabeh jinis kulit.

 

Saliyane produk rai lan perawatan kulit sing mewah lan berkualitas, priksa manawa sampeyan uga tetep lengkap dihidrat sedina muput lan ngonsumsi akeh sayuran, woh-wohan, biji-bijian, kacang-kacangan, lan panganan sing sugih serat liyane. Iki kombinasi saka Nutrition, hidrasi, lan perawatan topikal sing tepat dipasangake kanggo nggawe finish sing apik supaya kulit bisa sumunar kanthi padhang murni.


Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake