Saran Perawatan Kulit Paling Apik kanggo 2022
16
Oct 2021

1 Komentar

Saran Perawatan Kulit Paling Apik kanggo 2022

Akeh wong ora miwiti regime perawatan kulit nganti sawise katon tandha-tandha tuwa. Iki asring kedadeyan ing umur 30-an, tegese kita wis telung puluh taun srengenge, angin, polusi, produk, lan eksposur liyane sing alon-alon tuwa.

Nganti saiki, akeh sing rumangsa ora bisa dikalahake. Nganti ing sawijining esuk nalika kita ndeleng pangilon lan nemokake manawa kita katon luwih tuwa. Mesthine, tuwa minangka proses sing alami lan apik banget. Nanging tangi esuk sing kita éling sing kita pengin kita wis njupuk tindakan kanggo tuwa luwih gracefully, cepet. Muga-muga kita wis nandur modal ing kesehatan lan tampilan kulit kita.

Mangkono, kita ora bakal main pelanggaran marang indikator karusakan sawise karusakan wis rampung. Kita bakal nglindhungi kulit kita saka karusakan iki lan, tinimbang, menehi nutrisi kanthi jero kanggo alon-alon tandha-tandha kulit sing rusak sadurunge katon.

Iki kabeh kanggo ngomong, sanajan ana sawetara mukjizat, produk perawatan kulit kelas medis sing wis kabukten kanggo Doel masalah iki karo asil cantik sange, ing saran perawatan kulit paling apik kanggo 2022 iki: miwiti ngrawat kulit dina iki.


Moisturize Asring

Moisturizing iku, bisa dibantah, tip perawatan kulit sing paling penting kanggo tindakake. Praktek sing luar biasa prasaja iki nyuda iritasi, nglindhungi saka akeh kekuwatan eksternal, lan njaga kulit tetep kenceng lan lentur. 

Pelembab sing tepat bisa nyegah penuaan kanthi njaga proses regenerasi alami kulit lan, nalika kualitas moisturizer melu, ningkatake kemampuan kulit kanggo mbangun maneh kolagen (salah sawijining blok bangunan paling penting ing kulit).

Saliyane sifat anti-tuwa saka moisturizers, padha uga soothe lan refresh kulit garing lan iritasi. Iki bisa dadi aplikasi sing luwih jelas, nanging elinga yen kanggo wong sing duwe kulit garing lan eksim kronis, kulit garing uga nyebabake iritasi, gatal, lan kadhangkala nyeri. Ngilangi kulit tantangan kasebut kanthi a krim wengi moisturizing rumiyin lan esuk pelembab rai nalika nangani kulit garing banget.


Njaga Khusus Wilayah-wilayah Halus

Kulit ing saubengé mripat, gulu, lan tangan kita utamané sensitif marang tandha-tandha tuwa. Iki amarga kulit kita ing kene luwih tipis tinimbang ing papan liya, dadi luwih rapuh lan gampang rusak. Kanggo nyegah tuwa durung wayahe wilayah sensitif iki, incorporate krim diangkah utawa serum dirancang khusus kanggo wilayah kasebut. Lan aja wedi nggunakake serum pasuryan utawa mripat ing tangan lan gulu; padha nuduhake sifat sing padha, mula produk kasebut bakal mbantu macem-macem bagian awak.

Pitakonan sing umum ditakoni wong yaiku apa dheweke kudu tuku krim mripat, utawa yen krim rai saben dinane cukup apik. Lan sanajan iki bisa uga gumantung saka khasiat merek lan produk tartamtu sing digunakake, umume, luwih becik kalebu produk sing digawe kanthi tujuan khusus kanggo ngrawat kulit sing luwih alus.


Aja Lali Perawatan Kulit kanggo Tangan lan Lengen

Pira sing fokus rutinitas perawatan kulit utamane ing rai? Tangan kita munggah! Ya, paling ora kaya ngono cara kita ngurus rutinitas perawatan kulit. 

Bebener sing sedhih babagan perawatan kulit yaiku, amarga kita menehi perhatian banget marang perawatan kulit rai, kita cenderung nglirwakake bagean awak penting liyane sing pancen pantes investasi lan dedikasi sing padha. Titik tuwa utama kanggo wong diwasa sejatine disambungake menyang tangan lan lengen lan utamane katon ing lipatan sikut lan bangkekan.

Kulit kita kanthi alami kelangan elastisitas nalika kita tuwa, nanging kita bisa nglawan iki kanthi optimal perawatan kulit kanggo kabeh awak. Koleksi awak bakal njaga kulit lembab kabeh, sing bakal mbantu nyegah tandha-tandha tuwa (kalebu keriput, warna kulit sing kurang cerah, lan kulit sing kendur) lan bakal nambah kulit sing wis entek kanggo tampilan lan rasa vitalitas.

 

Sampeyan Worth It

Kita ngerti manawa ora ana kekurangan informasi perawatan kulit; web wis dikempalken karo artikel lan produk sing ngaku bantuan karo iki (lan liyane) masalah kulit. Elinga, yen mung ngurus kulit kanthi pelembab lan serum bakal mbantu, siji-sijine cara nyata kanggo ngarahake masalah kulit tartamtu yaiku nggunakake produk sing wis kabukten kanthi efektif. Siji-sijine perawatan kulit sing cocog karo standar sing ketat iki yaiku perawatan kulit sing berkualitas, kalebu merek kayata Neocutis, Skinmedica, EltaMD, iS Klinis, Lan Obagi.

Dadi nalika milih produk perawatan kulit 2022 sing paling apik, hormati kasunyatan manawa sampeyan pantes perawatan kulit nyata sing bener - sampeyan pantes perawatan kulit sing regeneratif.


1 Komentar

  • 16 Oktober 2021 gerah

    Aku 100% setuju karo saran perawatan kulit iki! Aku 33 lan kulit wiwit nuduhake pratandha saka tuwa, utamané sak creases sikut lan bangkekan. Muga-muga aku didhawuhi miwiti rutinitas ing umur 20-an nalika aku rumangsa ora butuh! Nanging aku saiki, lan aku bisa ndeleng prabédan (pelembab apik tenan kanggo WIN). Mulai dina iki, wong! Saben uwong pantes aran GREAT ing kulit lan njupuk care saka iku langkah 1 sampurna kanggo sing!


Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake