5 Tren Perawatan Kulit Paling Hot ing 2022 sing Sampeyan Kudu Diwaspadai
04
Jan 2022

0 Komentar

5 Tren Perawatan Kulit Paling Hot ing 2022 sing Sampeyan Kudu Diwaspadai

Minangka pungkasan taun wiwit tarik menyang cedhak, kita temen maujud sing iku wektu kanggo nemokake kaendahan anyar lan produk perawatan kulit sing berkembang. Inovasi ing barang-barang sing wis digunakake, ditambah karo bahan-bahan sing migunani lan cara anyar kanggo nglindhungi lan nyegerake kulit. Kene, kita wis diklumpukake Ndeleng apa wis teka minangka perawatan kulit paling apik kanggo 2022.

 

Penguatan Barrier Kulit

Nglindhungi lan nguatake lapisan ndhuwur kulit (epidermis) penting kanggo nglindhungi saka polusi lan racun, sinar UV, dehidrasi, lan infèksi-kabeh iki nyebabake tandha-tandha tuwa lan iritasi sing katon. Tembok njaba iki njaga dermis lan lapisan subkutan sing isih ana. Mikrobioma kulit, utawa flora, nyengkuyung penghalang sing kuwat lan kulit sing sehat nalika dilindhungi. Ana sawetara cara kanggo mbantu iki.

Ngindhari perawatan kulit sing berlebihan lan nggunakake produk sing luwih sithik bisa njaga keseimbangan pH kulit. Pembersihan sing entheng, lembut lan ora ngresiki sing berlebihan iku penting, uga nyuda kulit lan topeng kimia, sing luwih apik digunakake mung sacara periodik. Microdosing-pendekatan alon lan anteng kanggo nambani kulit-minangka cara trending kanggo nglindhungi alangi kulit lan kasusun saka aplikasi konsentrasi kurang saka bahan kanggo ngirim asil mboko sithik - lan bisa uga apik kanggo individu karo kulit sensitif utawa kakehan ditekan. 

Njaga kulit supaya garing kanthi moisturizer sing tepat lan serum sing hidrasi, bebarengan karo ngombe banyu sing akeh lan mangan panganan tanduran sing akeh asam lemak omega 3 uga bisa mbantu njaga epidermis sing sehat. 

Lan pungkasane, pindhah menyang njaba. Pasinaon wis nuduhake yen mbuwang wektu ing alam lan ruang ijo mbantu nambah mikroflora sehat ing alangan kulit.

 

Luminositas

Glowing, silky, dewy, glossy. Nanging sampeyan njlèntrèhaké, kulit padhang ora arep menyang ngendi wae. Saiki, katon glammed-up sing diwiwiti ing pungkasan aughts wis diganti karo seger, dandanan downplayed lan fokus ing kaendahan alam. Lan nalika ana uptick ing glam lan glitz amarga preian lan tangi saka gaya urip homebound, freshness saka Bare-faced kaendahan isih ing-trend lan katon kanggo tetep watara kanggo sawetara wektu. 

Rutinitas perawatan kulit sing apik lan produk sing exfoliate lan ningkatake turnover sel sing sehat ngasilake kulit sing sumringah. Kita seneng padhang serum kaya Obagi Daily Hydro-Drops Facial Serum karo vitamin B3 lan lenga Abyssinian lan waru murni, lan SkinMedica TNS Illuminating Krim Mripat kanggo kulit lustrous.

 

The Ultimate Skincare Rutinitas, Minimal

Nalika ngresiki, nambani, lan moisturizing minangka dhasar, gampang digawa tumpukan produk kanthi pangarep-arep entuk asil sing cepet. Nanging tinimbang kulit tanpa cacat, kita bisa uga ngalami inflamasi, abang, utawa kukul. Nalika nerangake ngapikake alangan kulit, pendekatan sing luwih sithik kanthi rezim perawatan kulit sing ramping bakal ngidini lenga lan flora alami kulit seimbang.

Langkah perawatan bisa disederhanakake karo produk sing bisa digunakake kaya SkinMedica Award Winning System, sing nggabungake anti-tuwa, koreksi pigmen, lan serum hydrating kabeh ing siji bundel kanthi langkah-langkah kanggo nggunakake ing regimen sampeyan. Ing skincare ing sistem iki dianggo kanggo ngirim konsentrasi kuat kanggo asil sing luwih apik.

 

Iku ing Ingredients

Kita bakal weruh produk perawatan kulit adhedhasar tanduran lan vegan saya tambah populer, lan akeh dhaptar bahan berkualitas ing label. Nalika kita dadi luwih sinau babagan perawatan kulit, kita wis ngerti apa sing pengin dideleng. Luwih saka tau, kita ngerti keuntungan saka úa lan nalika lan carane nggunakake. Perusahaan perawatan kulit bakal terus fokus kanggo nawakake bahan sing paling efektif lan murni lan bakal aktif nuduhake apa sing ana ing produke.

 

SPF, Mangga.

SPF ora tau metu saka gaya. Sing anyar yaiku ana luwih akeh kendaraan kanggo ngirim SPF tinimbang sadurunge. Minyak, primer, serum, lan liya-liyane wis gabung karo lotion lan krim. Kanthi akeh pilihan, pancen ora ana alesan. Iku so gampang dilindhungi saka sinar UV sing ngrusak srengenge ing saindhenging taun, lan ing produk sing apik kanggo kulit. Salah sawijining favorit kita yaiku SkinMedica Total Defense + Repair Broad Spectrum Sunscreen SPF 34 Tinted amarga bisa kanggo kabeh jinis kulit lan fitur antioksidan kanggo nglindhungi lan rejuvenate kulit.

Nyana mundhak ing produk liyane nampilaken pangayoman cahya biru kanggo kulit, karo bahan kaya wesi oksida lan seng oksida sing bantuan kanggo mblokir lan mantulaken cahya lan nyegah karusakan kanggo kulit saka malah short-term cahya.


Kita siyap kanggo kabeh sing ditawakake 2022! Iki taun anyar kanthi kesehatan lan kaendahan alam sing apik, kanggo kabeh jinis kulit lan kabeh regimen perawatan kulit… sugeng!


Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake